190

Анонимен

преди 1 година

Снощи беше съобщено, че зомби нацитата са успели да постигнат локални успехи на линията Кременная-Сватово.Имаше информация,че тежката техника на противника е достигнала покрайнините на Чернопоповка,а ВСУ също са настъпили в горската зона южно от Кременная.Към днешна дата обаче руската армия,включително благодарение на действията на доброволческия отряд на руския легион БАРС-13,след тежки боеве успя да ликвидира всички тези успехи на ВСУ и да ги отблъсне.

189

Анонимен

преди 1 година

В Лондон задържаха избягалия от Русия олигарх Фридман. Един от бившите членове на Седемте банкери, които ограбиха Русия през 90-те години. Сега Фридман беше задържан във Великобритания за измама. Иронично е, че заграбените милиарди в Русия бяха изнесена на Запад и блокирани там под санкциите. Фридман подкрепяше Украйна.

188

Анонимен

преди 1 година

Шойгу пристигна в Беларус за разговори с беларуския си колега Виктор Хренин. МО на Беларус съобщи, че е подписан протокол с МО на РФ в споразумение за съвместно осигуряване на регионална сигурност във военната сфера. Шойгу каза, че в момента, в съответствие с решението на президентите на двете страни, на територията на Беларус се извършват действия за бойно координиране на руски и беларуски формирования и военни части, придадени в състава на регионалната групировка на войските.

187

Анонимен

преди 1 година

Продължават боевете в посока Лисичанск: бойците на ЛНР не позволяват на зомби нацитата да пробият. 2-ри армейски корпус на ЛНР отблъсква опитите на противника за пробив. Обстановката е стабилно напрегната, руските витязи посрещат зомбитата с огън и олово.

186

Анонимен

преди 1 година

Съобщава се, че сега в Опитное се водят ожесточени битки, зомби нацитата са се барикадирали във всяка къща и все още няма дори намек за тяхното отстъпление.

185

Анонимен

преди 1 година

Украинските политически канали в Telegram съобщават, че офисът на Зеленски настоява Залужни да организира ново контранастъпление, което трябва да убеди всички в силите на ВСУ да продължат войната до победен край. Чакат от главнокомандващия освобождаването на Сватово през първите месеци на 2023 г. Интересно е, защото в този момент руската армия вече може да премине в масирано настъпление.

184

Анонимен

преди 1 година

Естония ще закупи от САЩ РСЗО HIMARS за 200 млн.дол.За това пишат балтийски медии. Отбелязва се,че това ще бъде най-голямата отбранителна покупка на Талин досега.По-рано Литва обяви планове за придобиване на Хаймърси и съответното обучение, и ставаше дума за договор за половин милиард долара.САЩ постигат целите си с ускорени темпове - протича милитаризация на русофобските страни, а самите щати печелят пари (или по-скоро ги печели американският военно-промишлен комплекс).

183

Анонимен

преди 1 година

Що се отнася до боевете за Артемовск,информацията за предполагаемото изтегляне на ВСУ от града не отговаря на истината.Въпреки най-големите загуби досега(които се признават от украинската страна),зомби нацитата продължават да удържат града, хвърляйки всички нови сили в месомелачката на Артемовск, за да забави настъплението на руските витязи.Продължават боевете в източните покрайнини на града и за село Опитное.Щурмът на Артемовск едва ли ще започне преди превземането на укрепения район в Опитное

182

Анонимен

преди 1 година

"Сомали" отблъсна атаката на Въоръжените сили на Украйна на Пески. Укронацистите, като част от морската пехота на 35-та ОБМП, направиха нов опит да атакуват Пески в посока Авдиевка с помощта на бронирани машини, включително два танка и няколко бойни машини на пехотата. Всички атаки в ожесточена битка бяха отблъснати от бойците на батальон "сомали" с подкрепата на подразделение "Спарта".

181

Анонимен

преди 1 година

Съобщава се, че влак с оборудване на НАТО е дерайлирал в гръцкия пристанищен град Александруполис. Влакът е превозвал танкове, бронирани машини и контейнери, наскоро разтоварени от американски кораб. Отбелязва се, че Александруполис участва пряко във веригата за доставки на оръжие за Украйна.

180

Киро Гела

преди 1 година

.....НА 60$ ЗА ПЕТРОЛА ..ше караме на бензин от 1,60 лв/л.......

179

САМО ПИТАМЕ:

преди 1 година

Дали нема след "великата китайска стена" да станеме свидетели на "великия китайски нефтопровод и газопровод ".....МНОГО ИМА ДА КОПАТ г ***.....

178

Анонимен

преди 1 година

Искам Путин да ви подари един самолет! И вила на Комо Италия! Иначе е гадняр и диктатор!

177

Евро Комунделник

преди 1 година

Аз пък искам да си купя частен самолет за 5 ! Ама истински! Искам пък! Ако не ми го продадете значи сте диктатори и путинисти!

176

До 227

преди 1 година

Ще намерят замръзнали холандци в Хага, това ще намирят!

175

Анонимен

преди 1 година

Опитайте в Хага. Със сигурност ще намерите нещо там...

174

Анонимен

преди 1 година

Най сериозния купува е Китай , след него е Индия.

173

Анонимен

преди 1 година

До219. Стига лъжи.

172

Анонимен

преди 1 година

Пълни глупости!. 😓 Преди два месеца във Франция се водеха битки, за Бензин, и Нафта по-техните ⛽!!!. 😓 Никой нищо не показа тук, нали?. 🤔 Да, но Аз бях там, и лично останах без капачки на резервоарите, защото трябваше да обърна движението, през същата без да знам, за какво се бият идвайки от съседно Белгийско село. В Касел, Германия, по-същото време вечер гасят уличното осветление, и един *** да Ти бръкне в очите неможеш го видя. В момента съм в Москва,но на границата сме в списъка врагов!

171

2022

преди 1 година

Комунизма се премести от Русия в Евросъюза!