210

мъск

преди 1 година

като завладея марс ще ви купувам петрола

209

Антикомунист

преди 1 година

Тези тъ......паци руснаците с великоимперските си попълзновения така си ос.....ха пътеките , че вместо една просперираща държава, са вече в периферията и никога няма да се върне това , което беше.

208

Читател

преди 1 година

Г-н Ермак много се съмнявам във вашите цели, защото досега като гледам само вашата икономика е унищожена.

207

Анонимен

преди 1 година

Днес страните от ОПЕК+ ще обсъждат намаляне на добива на петрол, да ви напомня че kingdom holding на суадитския принц Ал-Уалид бин Талал е инвестирал милярди в руски петролни компании

206

Иванов

преди 1 година

Ммдааа ще намерите купувачи само че тези купувачи спокойно ще ви изнудват да купуват на по ниски цени,както вие руски престъпници променихте договорите едностранно,и спряхте газа в редица държави сега ще видите поговорката,каквото повикало,такова се обадили.

205

Анонимен

преди 1 година

Путлерските тролчета започват с разтягането на локуми-ама то сега Русия щяла да печели повече, икономиката нямало да бъдд самоунищожена, повече петрол щели да продават.......пълни тъпизми!! Китай вече каза, че няма да позволи превоз през морската и акватория на танкери без застраховка, Индия няма да купува, САЩ изключено.....и кво стана?!?! През април ще е тотален фалит, въстания в *** и ще има "самоубит", напи.кан фюрер в бункер-отново историята се повтаря!!!

204

Венелин

преди 1 година

Стига глупости! Същото го разправяше и бай Джо преди 9 месеца - че руската икономика скоро ще рухне. От тогава Русия има профицит 160 милиарда долара...

203

Анонимен

преди 1 година

Даааа, админа пише в тоя форум хора! Не се набутвайте да пишете тука. Обаче е много умнокрасив и не се самоцендурира с думи, които на всички останали са цензурирани. Бай Ставри, админче, няма да ни накараш да пишем тук с това поведение. Хайде сбогом!

202

Анонимен

преди 1 година

250, бай Ставри, ти нямаше ли да вкарваш престъпници при тебе да търкат нара, а? И защо думата *** не е цензурирана? Сега да видя дали на мен ще я цензурират, за да разбера дали тука пише админа!

201

Анонимен

преди 1 година

Слага се таван на цената и става следното, Русия се изтегля изцяло от Европа и започва да продава на вън. Европа няма суровини и започна още по-яростно да търси нефт от САЩ, които както каза Байдън, продават на свободни цени. Както забелязвате тавана е за руски газ, не за американски. Т.е. САЩ ще продават на пазарна цена. Познайте кой ще плати двойно и тройно на САЩ!? А това ще вдигне цените на всякъде по света. Познайте тия дето ще купуват руския дали ще са на загуба или на печалба?

200

Зозо

преди 1 година

На ескимосите ще продават :))))))))))))))))))))))))) Рашата я чака фалит.

199

Анонимен

преди 1 година

Ти не можеш да не се изпускаш в гащите вече , тръгнал света да пренарежда.... Я хващай към гробищата вече ...

198

Albi

преди 1 година

Сега като си платят надутия наем и петорните сметки, за храна ще има, за парцали маркови и почивки едва ли. За ски зимата няюа. Средната класа да мре. А ние поне имаме тренинг.

197

Albi

преди 1 година

И както знаем западняците са лишени и сега от много неща-качествено здравеопазване, зъболечение, достъпни градини, дом (цял живот *** под наем) майпинството им няколко месеца. Та сега ако им отнемат евтината фуражна храна - нугети и подобна слуз, почивките - че нали горивото скъпо. Остава им едно пиене, но и то там е скъпо. Направо ми дожаля. Да не стане тука по-добре накрая? Нека да се зъбят на Русия.

196

Albi

преди 1 година

Много ясно. Европа пак с един гол *** иска да се самоунищожи. Какво падение. Само западняците как ще живеят занапред, те не са свикнали на ограничения. От много неща ще си лишат тлъстоте ***, те нв разбират, санкциите срещу Русия, техния *** удрят. Няма вече виличка, кемперче, всеки уикенд почивка. Ще има зъзнене и икономии.

195

Анонимен

преди 1 година

Мирише нещо на пенсионерско наакано...

194

Кой е Зеленски?

преди 1 година

Зеленски е един дребен украински диктатор по времето та Путин!

193

Кой е Зеленски

преди 1 година

Едно вмирисано украинско зеле на един вмирисан стар американски Бидон!

192

Кой е Путин?

преди 1 година

Путин е дребен руски диктатор по времето на Меси.

191

Анонимен

преди 1 година

Ще намерите каквото търсихте. Скоро Америка ще трябва за 3 -ти път да ви спасява, не за друго, а за да не позволи на Китай да се разшири 2-3 пъти.