12

Следи те,

преди 1 година

А крие своите контакти. Разгонва приятелите ти да не общуваш с дуги. Прави интриги в работата да те уволнят.

11

Аз

преди 1 година

Нагласила съм се, вървя по улицата с колежка, няколко мъже по пътя гледат мен, а не нея. Спираме по пътя да си купи цигари и докато чакаме, тя отбелязва: "Това червило не ти е хубаво. По-хубаво ти е онова другото." След 2 минути си говорим за обувки и тя: "Не си си лъснала обаче добре ботушите днес" Ахахаха

10

Куна Бенката

преди 1 година

До 11 Какъв прокажен бе надъфкан шпек, следи от зъби. Тия двете Величка Сопутлийката и Калоферската Сия като вкарат две ракии не правят разлика от гумено дилдо и истински. Дъвчат бясно като гладни вълчици. Той завалията не смее да гъкне да не му го отхапят от корен. Той си знае. Аз съм си фанала едно младо доббичче само му го лигавя докато го надърви и оттам насетне няма да разправям какъв земетръс е в кооперацията.

9

Анонимен

преди 1 година

До Куна Бенката Може да е просто прокажен, защо не говориш със специалист

8

Куна Бенката

преди 1 година

И двете ми най добри приятелки си мандърсат джанките с моя годеник, посинява ги от шибане. И си мислят че не виждам. Целия му ххууйй е наяден като кучешка играчка.

7

Анонимен

преди 1 година

Има такива таро-карти: Марс в Дева - Критицизъм. Може да е от това. Всеки случай не е приятно.

6

Анонимен

преди 1 година

Майка ми е такава и най-вече с мен. Понякога си мисля, че съм осиновена, но си приличаме визуално.

5

Анонимен

преди 1 година

До Когато си обнадежден ... Пълни глупости, хора разни, разни идеали и опира до морала, но хората не могат да бъдат напълно еднакви!

4

Анонимен

преди 1 година

До По лични наблюденияТо това е откровеност и не е негатив, макар, че ти натиснах плюс, ако се опитва да те предпази от неприяности и ти каже това, което знае или мисли! Двойното лице и лицемерие е много по-опасно!

3

Анонимен

преди 1 година

Още в пубертета имахме съученичка, която отговаряше на качествата, описани тук под номер 3, 5, 7. Чудеше се защо не й върви в любовта и защо приятелките й от детската възраст започнаха да я отбягват, когато станаха вече големи тийнейджърки на по 17-18 г. Накрая някак успя да раздели от приятелката му едно симпатично, по-младо от нея момче и се омъжи за него, но не го направи щастлив. И днес като я срещнеш те залива с философии, без да я е грижа дали пък случайно не бързаш и дали не ти досажда.

2

Когато си обнадежден

преди 1 година

или много се радваш на нещо, токсичният приятел ще те изслуша и ще каже "Това не го вярвам".После ще те убеждава, че си се заблудил и надеждите ти ще останат нереализирани.Но запомня изгодните възможности и положителните качества на това, което подробно и убедително си описал, споделяйки с него очакванията или възторга си от нещо. И след време ще ти приплаче, че е наложително да му помогнеш да се възползва точно от тези неща. След като се възползва, ще каже, че помощта ти не му е свършила работа

1

По лични наблюдения

преди 1 година

Токсичният приятел/приятелка/ винаги намира нещо недобро, което да ти посочи в момент, в който се възхищаваш на нещо, радваш се на нещо или се гордееш с нещо. Не атакува конкретно теб, а ти внушава, че това, на което се радваш, не е много качествено или че хората, от които си доволен и които обичаш имат и негативни качества и рано или късно ще ти причинят неприятности.