10

Адмирации

преди 1 година

Разбира се! Големите сили Сащ, Русия, Китай, си разпределят сверите на влияние, Русия анексира Европа, Китай взима Тайван, Филипини, Тайланд, Индонезия. Сащ ще се насочи към влияние в Латинска Америка, далеч и идва Европа, пък и икономически и демографски, европейците изчезват,затова Русия ще вземе нужните мерки, за да не може умиращите европейски държави да хлопат с оръжие, за да избягват собствените си проблеми в държавите си.

9

А!?

преди 1 година

До История - ти в коя паралелна вселена живееш? - Че тука в нашата, Америка го прави това?

8

Ами

преди 1 година

Тайван е част от Китай, така че не виждам нищо нередно.

7

Концептуално

преди 1 година

"Азиатско-Тихоокеанския регион, Латинска Америка и Африка" са регионите настроени против "цивилизования запад" (НАТО). Та... Успех желаем!

6

История

преди 1 година

Китай са Гениални! Първо бавно и систематично убиха цялата руска икономика и каквото и да е било производство останало от СССР, след това започна Запада и САЩ като е на път да унищожи и тях. Икономически превзе почти цяла Африка и си пробива път към Австралия и Латинска Америка. Китай накара Русия да воюва с Украйна, за да може да отслаби и Русия и Европа и НАТО и след това ще се бие с квото остане и ще завладее света. Браво.

5

Анонимен

преди 1 година

До 27-*** дали ще има ЕС?

4

ЗАЕТО!

преди 1 година

"министърът на икономиката Робърт Хабек иска да направи Германия по-независима от Китай по отношение на търговията, като се съсредоточи върху алтернативни пазари, като Азиатско-Тихоокеанския регион, Латинска Америка и Африка." - е те точно тия райони правят Китай независим от ЕС!

3

Озадачен...

преди 1 година

Заглавието как се връзва със изложението? Или това са нови висини във журналистическото изкуство?

2

Тираджията Z

преди 1 година

Че кога Китай е губил Тайван че да има нужда да го анексира?

1

ноби

преди 1 година

2027 ? оптимисти