146

Към протестърите

преди 1 година

Пак ли ще скачате и опикававате Орлов мост ?

145

анонимен до 143 Анон

преди 1 година

Не инфлацията и войната даде втори шанс на ГЕРБ, а абсолютната некадърност на промяната, демагогия от висша класа, погазване и непознаване на законите, доказана алчност, уреждане на високи постове на роднини и приятели, издънки със сключени договори ощетяващи България години напред, постоянни лъжи, високомерие без никакво покритие и куп други издънки

144

Анонимен

преди 1 година

Костадинов и Възраждане подкрепиха прокарването на пътя за хартиената бюлетина. Да не се правят на интриганти. Знаем ви номерата, с които се гаврите с хората. Създавайки плаващи мнозинства, използване на въздържал се от гласуване, и не явяване на работа. С цел зъздаване на плаващи мнозинства за приемане на удобни за мафията законопроекти, като този за хартиената бюлетина.

143

Анонимен

преди 1 година

Тоталитаризмът се завръща.

142

11

преди 1 година

Аве той убаво напуснал залата, ама може ли и да не се връща изобщо?

141

Анонимен

преди 1 година

ПП умират от яд, че им спряха кражбите и повече няма да могат да фалшифицират изборите!

140

Анонимен

преди 1 година

Кокорчо дано е напуснал залата завинаги

139

анонимен

преди 1 година

Тоя като е напуснал залата , най-добре за България е хич да не се връща. Най-добре е К. Петков да го последва.

138

Динамичен човек

преди 1 година

С таз хартия... няма прокопсия...Ставаме кат Русия.... пълна гюдерия...

137

Българин!

преди 1 година

До 116: ПО-СКОРО ЗАРАДИ ТАКИВА КАТО ТЕБЕ! Още когато се прокарваше машинното гласуване ТРЯБВАШЕ ДА СЕ ВЪВЕДЕ В ЗАКОНА - ВСЕКИ ИЗБИРАТЕЛ ДА СИ ИЗБИРА ДАЛИ ДА ГЛАСУВА НА ХАРТИЯ ИЛИ НА МАШИНА! Ама не го направиха, щото е МНОГО ПО-ЛЕСНО ДА СЕ СМЕНИ ЕДНА МАШИНА ИЛИ ДОРИ САМО СОФТУЕРА И', ОТКОЛКОТО ДА СЕ СМЕНЯТ НЯКОЛКО ХИЛЯДИ БЮЛЕТИНИ! Далеч съм от мисълта, че при хартиените бюлетини НЯМА МАНИПУЛАЦИИ! Проблемът обаче е, че разни "гении" като тебе си мислят, ЧЕ ПРИ МАШИНИТЕ НЯМА! И В ДВАТА СЛУЧАЯ ИМА!

136

Баба Ве Це

преди 1 година

Сега,баба с хартийка ще си изкарва хляба !

135

баба мара

преди 1 година

почва се купуването на индии-ските махали това е позор избори 2023 гзабрана за гласуване в турция

134

Анонимен

преди 1 година

Толкова време миналата година за да се въведе електроно гласуване и толкова време сега да се върне хартиената бюлетина. Скъпи прескъпи МОИ депутати, учудващо е глупостта която ви е споходила и вероятно вече нищо не може да се направи за това. Загубихте ценно време в нищожно боричкане, а България кърви, българинът кърви. От тук нататък легитимността ви е компрометирана и няма да можете да възвърнете доверие, никога. Бъдете здрави и весела Коледа

133

Анонимен

преди 1 година

Копейката нагъва пържоли с гъби по 3, 50 лева за брой.Взима 2 милиона от субсидията.По 200 000 на месец.

132

Лаврентий Берия

преди 1 година

До Анонимен 135 - а стига вече плямпахте глупости. Киро ви вика хоп и вие веднага скачате първосигнално. По маалите за които говориш, машините не затрудняват пазаруването. Там просто затварят секцията и тартора гласува "от името на всички". Машините не помагат никому. Но пък, направилата ги фирма - нека уточним - не на Мадуро, а на Уго Чавес /в последствие, интернационална/ се замеси в доста манипулации с гласове по света. Примерно в Уганда. Та не е ясно дали пазаруването не е през тях.

131

Бай Кано

преди 1 година

Този напуснал залата, онзи нещо не разбрал, трети недоволен, ама заплатите си ги взимат, а кофтетата ги купуват за 0.55ст. в това НС. Това са нашите депутатчета.Жалки,жалки,та да ги оревеш живи.Балкански сладури.Пусто и дърво.....

130

Анонимен

преди 1 година

Няма да се отървем лесно от ГЕРБ. Бяхме ги победили, но инфлацията и войната им даде втори шанс. Сега пак трябва да се борим.

129

ПроСоТо

преди 1 година

дпс и гроп яростно защитават позициите си !..Те "де юре" изпускат централната власт,но НЕ ПУСКАТ МЕСТНАТА!!!!...За това са въвели САМО КНИЖНИТЕ на местните "избори",защото те се манипулират най-лесно,а споменатите имат железен опит в това. А за парламентарните са проявили "снизхождение"-може И с машини..Що се отнася до бесепарите,те допускат една фатална грешка:..-Мислят си,че електората им е от сакати и болнави старци,които изпитват ужас от машините...Което поне за мен е необяснима заблуда..

128

Кир...

преди 1 година

До сега с машините Ко пречеше да си пазаруват гласове! А даже кирчо-кода си купуваше депутати и това са факти а не съчинения!

127

Анонимен

преди 1 година

Сега остава да разберем дали ПП и ДБ ще минат 4 % бариера за влизане в Парламента