166

Анонимен

преди 1 година

Кириле осъди червения Свинарски от БСП. Партия на лицемерието и лъжата.

165

Анонимен

преди 1 година

ДПС и турците вън от държавата!!?

164

простО киро

преди 1 година

Е аз сега каде да си завра тия кодове?

163

Жоро

преди 1 година

Да напусне и държавата изцъкления нервак.

162

Анонимен

преди 1 година

БСП винаги са били партия на статуквото. Опозиция ли? Няма такова нещо. Пасивни участници са в управлението на държавата. Нещо като пасивни пушачи. Но вместо дим, получават милиони и бизнеси. Само им пребройте хотелиерите по партии, които са членове и които тепърва подготвят за членове. Е, каква е разликата?

161

Пик-Пик

преди 1 година

Тъкмо свикнахме да пипаме софтуера и ни измъкнаха кокала от устата. И сега кво-ще ближем рани.

160

Малко за политика

преди 1 година

БСП направи голяма грешка с подкрепата на хартиената бюлетина. На предните избори от ромските махали масово не гласуваха защото не можеха да си продадат гласа. На следващите избори се гласува и с бюлетина и ГЕРБ и ДПС ще им купят гласовете, както е ставало винаги. БСП я увеличат малко с гласовете на пенсионерите я не. И когато се види ясно, че са върнали пак ГЕРБ на власт (със скрита патерица ДПС) как ще се оправдават тогава Бяха ги легитимирали като партия на промяната, а тогава какви ще бъдат?

159

Анонимен

преди 1 година

Не се хващайте на опитите на гербаджийчетата да правят конфликт между българи и турци! Не разбрахте ли, че още преди две години не ви мина този номер с етническия конфликт. Никой не трябва да се гони от държавата. Просто някои хора без значение от какъв етнос са, трябва да бъдат осъдени за огромни престъплени и кражби на стотици милиони лева, милиарди лева, да бъдат вкарани по затворите и да им се направи конфискация на заграбеното. Толкова ли е сложно? Но стакъв глупав народ изглежда да.

158

Анонимен

преди 1 година

Машините са едно модерно и сигурно средство за гласуване. Докато всички помним хартиените манипулации. Палят се бюлетини, драскат се, правят се невалидни, изхвърлят се, подменят се. Черните чували с хартията чакат. Че последните избори, които бяха купени от ГЕРБ, много скъпо излезна сметката, не може така. Трябва им хартията, цената е повече от приемлива. Остава и да кажат че ПП подари победата на ГЕРБ? Опааа, гербаджийската патерица Слави от ИТН вече го стори мисля? Толкова сте нагли.

157

Анонимен

преди 1 година

Смешни са ми хората които гласуват и си мислят че България е суверенна държава или даже демокрация!

156

Анонимен

преди 1 година

И къде е тишъл Асан като е напуснал залата? До тоалетна?

155

Анонимен

преди 1 година

Всеки ден ГЕРБ и техните корумпирани медии раространяват лъжи след лъжи и фалшиви новини. Всеки ден манипулират общественото мнение техните стотици агенти. Всички, които са участвали в кражбите и далаверите. Всички, които са спасявани от заслужени съдебни присъди. Всички за които има информация в КПКОНПИ, а те не са никак малко. Всички са активирани. Но този път насреща си имате енергията на обществото. Няма да ни разделите, нито с фалшиви юмруци на фалшиви генерали, нито с лъжите и манипулации

154

Анонимен

преди 1 година

УРАААААААААААААААА! УРАААААААААААА! УРАААААААААААААААА!

153

Не си карайте

преди 1 година

Пак ще си останем нео колония на САЩ!Изборите са само за илюзия че имаме свобода! Резултатът няма ама никакво значение! 75% от българите го знаят и не гласуват!ВСИЧКИ партии- Герб, БСП, ПП, ДПС са подчинени на САЩ и ЕС!

152

Анонимен

преди 1 година

ПП и всички млади борете се всеки един ден. Борете се всеки един час и минута срещу модела ГЕРБ-ДПС. Борете срещу онези, които се изгавриха с нашите майки и бащи и разделяха семейства след семейства. Борете се и не позволявайте да прогонят и вас. Борете се млади хора, във вас е промяната. Но не оставяйте техните деца на престъпните номенклатури да се влеят сред вас и да ви разделят. Борете се!

151

Анонимен

преди 1 година

Ако Асен и напуснал залата, нещо правилно са направшли в НС!

150

Анонимен

преди 1 година

Хартиената коалиция си избра Мултак, който да го бутат като магаре, едно от много на Бойко Борисов. И Румен Радев тайно раздава ордени Стара планина на мултаците. На бандитите от прехода. На мутрите от групировките, които отново са се развилняли. Ченгета, масони, олигарси, журналисти, политици, административни служители, всичко е впрегнато като магарета да се бори на живот и змърт срещу промяната за да запазят парите и властта си. Как не ви е срам диваци! Колко хора прогонихте от държавата?

149

До 155

преди 1 година

Радвай се са на ДПС ще ни *** от тук на татък ще има пак турско робство....

148

Анонимен

преди 1 година

Протестииии. ПРОТЕСТИИИИ. Всенародни протести и блокиране на всичко! Блокиране на хартиената коалиция и на всички тяхни фирми. Пълна икономическа блокада и скъсване на всякакви отночения с ръководството на Русия. Митрофанова трябва да бъде изгонена!

147

дам

преди 1 година

И сега пак при същата избирателна активност, пак всеки ще гласува за същите партии, но резултатите вече ще са - убедителна победа за ГЕРБ. Техните съдружници от ДПС ще бъдат втори и понеже БСП бяха послушни сега ще им подарят третото място. Основната им цел обаче са местните избори. ГЕРБ и ДПС искат да продължат да си поделят страната и да властват феодално, както до сега.