54

Анонимен

преди 1 година

Голяма част от българите наистина очакват Русия да победи. Това е прословутата черта на характера ни "да се играе на сигурно". Само че, когато повечето очакват едно, става тъкмо обратното. И примери колкото щете от историята ни - все сме на грешната страна.

53

покрайнината

преди 1 година

Окрайнината няма нито история, нито владетели, нито литература, поети, художници музиканти - нищо. Никога не е имало такава дъражва и народ, това беше република на ССР от окрайнината, никой народ не се определя така орезрително като "покрайненци", като окрайнината на нещо. Никой няма да си кръсти държавата "покрайнина".

52

Анонимен

преди 1 година

Продължавай да си мислиш , г-н Шулц !

51

Германец

преди 1 година

Херсон в paшистан ли е бе, чебурашки? Помогнете ми, че не мога да се сетя :)

50

Анонимен

преди 1 година

НАТО коя война е спечелила? Да не би в Афганистан? А в Либия, Сирия, в Ирак, в Мали? НАТО-вските държави само гледат да крадат и разрушават. Светът се променя кардинално. И българските политици е време да започнат да мислят дългосрочно.

49

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 49..нещо ти залепна релето...а почини си...не пълни коментарите с глупости..

48

НЯКОЙ

преди 1 година

Русия може и да не спечели войната, но сигурното е, че ЕС загуби тази война и сега ние плащаме сметката с високите цени и с инфлацията. На Путин не знам дали му е зле, но на нас не ни е добре.

47

Анонимен

преди 1 година

Американският и европейският елит са неадекватни. Те вярват в собствените си пропагандни глупости за "поражението на Русия в Украйна" и това ненормално възприемане на реалността ускорява собствения им крах.

46

Глупаци всякакви

преди 1 година

Глyпаци всякакви има. Примерно руснците като първи rлyпаци 90те години повярваха на запада. Но да вярваш в зелена сделка и "зелени" енергии, или че Украйна може да победи Русия - е това вече е върха на глyпостта.

45

Анонимен

преди 1 година

До стига бе...Чудя се какво още правиш в БГ...аз ако толкова обичам Рашастан,до сега да съм си бил камшика и да отлетя до страната да Демокрацията и Свободата...Кажи кое те спира...да ти помогнем да го преодолееш...

44

Анонимен

преди 1 година

Държава Украйна няма, не е имало и няма да има! Зеленски и фашистката му клика защитават на първо място фашистката си идеология и на второ място му трябва територия на която да осъществи тази идеология, но крайните южноевропейски територии на Русия са населени с етнически руснаци и планът му не успя! Още в Зародиш Русия унищожи нацистите и опитите им да създадат фашистка държава подобна на Германия през 30-те и 40-те години на миналия век.

43

Германец

преди 1 година

"В езика им няма дума за духовност, за ум и за дyx използват една дума" -- мбре, шеимкажа :)

42

Анонимен

преди 1 година

Държава Украйна няма, не е имало и никога няма да има. Руснаците отиват на фронта за да спасят сънародниците си от една безумна фашистка идеология, подклаждана умело от САЩ и ЕС сред националистическите бандеровски среди в крайните южни европейски територии на Русия. Русия ще победи в тази война защото истината и справедливоста са с нея!

41

Анонимен

преди 1 година

Шолц - холограма на САЩ.

40

В Германия

преди 1 година

В езика им няма дума за духовност, за ум и за дyx използват една дума. За тях духовните ценности са техническа спецификация. Езика е много точен за инженертни технически спецификации, това е нация от роботи, бездуховни фашисти. Каквото им каже фюрера ще го правят точно и прецизно като машини ще убиват.

39

Анонимен

преди 1 година

Държава Украйна не съществува, не е съществувала и няма да съществува. Цялото фашистко правителство, президент и парламент ще бъдат съдени от военен трибунал и екзекутирани на площад Майдан Незалежности хуманно с един куршум в тила, както бандеровци разстрелваха руснаците с украинско гражданство нежелаещи да имат нищо общо с фашистката идеология на превратаджиите от 2014година!

38

стига бе

преди 1 година

Имате доста грешки в статията. Една, от които е, че Шулца не е канцлер на Германия. Шулца е марионетка на кравария!

37

Анонимен

преди 1 година

Исторически погледнато, всеки агресор е губел войната накрая. А Русия е агресор. Така че, няма вариант при който да се измъкне от тресавището безнаказано. Друг е въпросът, че преди да стане добре, ще стане много зле.

36

Сармат

преди 1 година

Ракетен ядрен удар някъде от сибирската пустош през Южния полюс? Няма проблем. И нека американският данъкоплатец осигури създаването на "кръгова система за противоракетна отбрана" през Южния полюс, вместо батерии THAAD, разположени по обичайните маршрути на руските ракети от предишни поколения.

35

Германец

преди 1 година

"над 4 милиона човека" -- ако ще да са 40 милиона. За тях не говорим. Говорим за обезкървяването на путлеристкия режим, военно промишления му комплекс и мордорската икономика като цяло. И докато си го говорим, то се случва пред очите ни :)