74

Анонимен

преди 5 месеца

Че Русия няма да спечели войната е ясно като бял ден. Даже вече и Путин го знае. Война се води с пари, а никой няма повече пари от колективния запад.

73

То и оня

преди 5 месеца

С мустачките тъй се надяваше...

72

Анонимен

преди 5 месеца

Синия, "демократичен" и фалшив западен балон изпуска все повече въздуха с който е пълен. Така наречените "демокраций" се оказаха още по зле от тоталитаризма. Много повече диктатура, цензура и пропаганда но зад ценности които са само просто думи.

71

Анонимен

преди 5 месеца

До 74 - Не е добра идея тва! "Сармат"-ите са играчки за пазене на равновесието или по-скоро - за неразбалансиране,,,, щото много болни мозъци искат да стрелят с ядрени глави, ама е вредно туй! А руснаците имат далеч по-ефективни оръжия, хем тотално безвредни за околната среда )))

70

Анонимен

преди 5 месеца

До 74, Расиа с нищо няма да удря копейко, защото видяхме че в конвенционално въоръжение изостава на светлинни години от Запада, представям си какво става в ядреното... В момента в който дори се опита да изстрелва нещо, понеже е постоянно следена от сателит, цялата територия на Расиа ще изпита жестоката, съкрушителна мощ на американските и британски ядрени ракети! От Руската преизподня камък върху камък няма да остане! Не случайно рашистите почнаха много да внимават с ядрените си дрънканици

69

Анонимен

преди 5 месеца

Опасявам се че ще има трета национална катастрофа като съюзници на германия

68

Анонимен

преди 5 месеца

До 74, а като се събуди - на гaщитe петно!

67

Анонимен

преди 5 месеца

Аз ли пропускам или нашите медии: Макрон е тридневно посещение в САЩ. От много Убаво. САЩ си приемат протекционистични мерки и изсмукват едрия западноевропейски капитал.

66

Анонимен

преди 5 месеца

Русия няма да удря с една ядрена бойна глава, а с новото си оръжие Сармат,което е ракета носеща до 13 ядрени бойни глави.При симулация от 10 такива оръж. с-ми с по 13 ядр. глави, цялото НАТО+САЩ+Канада+Австралия ще бъдат парализирани и полуживи за да видят след това как 10 торпеда Посейдон потопят Англия,САЩ,КАНАДА,Европа,Австралия и Н. Зеландия, а Япония вече ще е на дъното на океана и това ще е началото на нов св.ред начело с Русия!

65

Анонимен

преди 5 месеца

Русия ще я спечели, но загубите са пак за Германия и германците. Те ще трябва да плащат на "братята" американци за ново въоражеие, по високи сметки, защото трябва "диверсификация", което значи да се плаща на посредни (изненада, пак америакнски фирми), и излиза че Германия в момента сиплата за независмост от Русия, но да е зависима от САЩ (не че досега не беше, но не толкова явно)

64

Анонимен

преди 5 месеца

След руската терористична агресия срещу Украйна, и германската и японската армия увеличиха двойно бюджетите си за отбрана и започнаха ударно да се въоръжават! Руските терористи много добре помнят какво значи милитаризирани Япония и Германия, и ако продължават с глупостите си, пак ще го изпитат на главите си!

63

Анонимен

преди 5 месеца

И атомна, и термоядрена и неутронна бомба да използват руснаците в крайните си европейски южни територи, т.нар. Украйна, пентагонът нищо няма да направи, защото те пет пари не дават нито за Украйна, нито за руснаците населяващи тези земи. Те ще обичат Украйна и украинците само докато тези Tъпaци воюват срещу Русия и ще подкрепят Украйна и народа по тези земи докато има и един Tъп укрофашист, който да воюва с Русия.

62

Германец

преди 5 месеца

"Голяма част от българите наистина очакват Русия да победи. Това е прословутата черта на характера ни "да се играе на сигурно"." -- Това се нарича да се играе ва банк или дабъл даун. Обратното на това да се играе на сигурно :)

61

Анонимен

преди 5 месеца

Руснаците могат и картофи ПАК да ядат , но ЗападЪ не е свикНАЛ на този ''лукс'' , ако ме разбра !

60

Анонимен

преди 5 месеца

Информация от днес: Одобрението на сегашния британски премиер-министър Сунак се е сринало 3 пъти до 9%, а на правителството като цяло одобрението е с 2 пункта по-ниско о т това на предишната премиерка. Какво да очакваме?

59

Неразбрал

преди 5 месеца

Стайната температура в Германия стана ли по-висока от 18 градуса?

58

ютюб

преди 5 месеца

"история по украински"

57

Анонимен

преди 5 месеца

До Германец.. А САЩ какво дири по цял свят , дипломите си ... ЛИ ?Кажи нещо за Йемен и Сирия , да не говорим за другите държави и ''операциите'' на сащ с/у тях !!!

56

9689

преди 5 месеца

Горките германци,и те като нас.

55

Анонимен

преди 5 месеца

Украйна няма да липсва на никой. Скоро няма да я има. Това е много добра новина.