94

Анонимен

преди 5 месеца

106 само да те питам пич, от коя година започва човешката история? А историята на Европа? Или ти си от ония, за които летоброенето започва от създаването на САЩ? Слънце, Русия е съществувала много преди САЩ и е печелила не една война без тяхната фалшива помощ. Виж, САЩ не е печелила нито една война без якия гръб на Европа!То и за това е тоя страх да не се разпадне НАТО! Че случи ли се край с военната хегемония на батко американо! Само че след този конфликт Европа вече гледа с други очи на САЩ

93

Анонимен

преди 5 месеца

От както руснаците нападнаха Украйна все това чуваме , че руснаците имат бомби и побеждават. Та сигурно са стигнали до Полша

92

Анонимен

преди 5 месеца

Естествено че няма. Те никоя война, не са печелили сами. Този път САЩ не е на тяхна страна да станат "велика" армия пак :)))

91

Анонимен

преди 5 месеца

Във войната всички губят. Някои повече...

90

ЬЬЬ

преди 5 месеца

Тези обещания на Шолц трябва да бъдат закачени като обици на книнова и из(въз)раждане.И Шолц е социалист,но българските "социалисти" нямат нищо общо с европейските и това е една от големите трагедии за България.

89

А Германия...

преди 5 месеца

...дали ще я спечели този път, г-н Шолц?

88

Анонимен

преди 5 месеца

Вовата е велик.Неговото дело е справедливо и този германец го знае.Русия ще победи,Харков и Одеса ще бъдат освободени.Руснаците в Украйна със сълзи на очи посрещат освободителите както нашите прабаби и дядовци са посрещали руските войски при освобождението от турско робство.

87

Нашлусан Шолц

преди 5 месеца

Мъ кво да ви каа;))) Не, че Германия има армия;))) Янките кат на опнаа от 1945 г., досега се на, нали, отзда и арбайтен, та времи за армия не остана;))) ***, ние виждами, че Адолф е жив в САЩ, та затва са дървими. Не, че вече имаме и бел материал да воюва, затва вкарахми милиони муджахидини. Тях ша пратим срещу Рамзан Кадира, да му подстрижат брадата. Белия матриял в тва време ша арбайти за войната! Намислили сме го!;)))

86

Анонимен

преди 5 месеца

Русия ВЕЧЕ спечели войната, но явно хората които си мислят че войната се печели чрез битки си мислят че не е така. Уважаемия Шолц осъзнава ли, че ЕС и САЩ вече не са господари, вече не са страшни, вече всеки е готов да им скочи, вече цяла Латинска Америка, цяла Африка, цяла Азия им се опълчва. Ако това не е спечелена война, не знам какво е!

85

Анонимен

преди 5 месеца

Дo Aнoнимeн79 "Расиа с нищо няма да удря копейко,..." Цeнтoвeйшън тo3и cцeнapий oндe гo в3e oт aнимaциoннoтo филмчe 3aйчeтo Бъни ли, или oт Ko3яk тe akтивиpaxa 3a двa жълти цeнтa дa пишeш eвpoaтлaнтичeckи идиoти3ми???

84

Анонимен

преди 5 месеца

при футбола беше "всички играят - печелят германците".при войната е всички воюват - губят германците"

83

Анонимен

преди 5 месеца

Западните импутенти (лидери) усещат че народа все по малко им вярва вече. Нещата вървят към разпад.Да живее Русия която ще отърве света от тия самозабравили се тъпоъгълници.

82

Анонимен

преди 5 месеца

Всичко разбрах, само 2 неща ми се губят - кога Украйна стана член на НАТО и кога част от Германия?

81

Ха-ха

преди 5 месеца

До АнонименАланкоолу, война не се печели с пари ... ! Така, че не говори глупости и вреле-некипели!

80

джо

преди 5 месеца

От страх западняците говорят вече само глупотевини. Още малко и Украйна ще се закрие а този мишок ще залегне в храсталака. Само обикалят по разни форуми и плачат, като нагласени вдовички.

79

Адмирации

преди 5 месеца

Русия един път стигна до Париж, един път до Берлин, но руснаците си дадоха сметка, че след оттеглянето си, започва нов заговор за унищожаването на Русия, ето защо, третото дълбоко навлизане в Европа, ще е до Лисабон, само че Русия, този път няма да се прибере, а напротив, ще анексира и прочисти Европа, за да има мир.

78

Анонимен

преди 5 месеца

Напротив Русия ше спечели защото защитава добра кауза а именно защита на руснаците в Украйна от бандеровците.Русия ще победи и побеждава и колкото да говорят на Запад няма да помогне.На тези приказки даже и в Германия не вярват.50 процента от германците подкрепят Русия а в Италия процента е още по голям.

77

Анонимен

преди 5 месеца

Време е за атомна война. Това ще е най доброто което гнилото човечество може да направи за планетата. Просто да я отърве от себе си.

76

Кънчо

преди 5 месеца

Ние си имаме про100 Киро, немците си имат про100 Шолц

75

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен 79 То точно както ги следято с 1000 спътника, така русите могат да ги загасят всичките. Те го направиха този номер един път вече и Мъск едвам не получи инфаркт тогава, пък за пентагонци не знам