114

Боби

преди 1 година

До Анонимен "Че то Русия изгуби войната още в момента в който беше разбита пред Киев." Въпрос КАКВИ ГЛУПОСТИ СИ НАПИСАЛ? Първата Оптимизация на бойната линия да стане по-къса беше извеждане на войските от край Киев. Чесно ВСУ изненадха Рашките в ХАРКОВ но командването веднага организирано извади войските под удара на ВСУ - сега там са направили фортификации изключващи повторение от ВСУ. Както и в Запорожие и Херсон. И последното е изхода от ХЕРСОН - намалиха фронта с още няколко стотин км.

113

Анонимен

преди 1 година

Току що съобщиха че в завода на Локхийд Мартин в щата Каролина е започнало производството на първия български Ф16 след реконструкцията на завода и удвояването на производственият му капацитет поради големият наплив на клиенти желаещи да закупят Ф16. Дърдорковците на БСП и Възраждане ще ги запомним с мечтите за провала на сделката със САЩ и с приказките за бумажните самолети.

112

Анонимен

преди 1 година

Американските сателити са заснели изключително голяма активност във руските военновъздушни бази.Явно Вовата се готви за масиран ракетен удар по Украйна.Този път са заснети стратегически бомбардировачи готвещи се за атака.

111

Анонимен

преди 1 година

Че то Русия изгуби войната още в момента в който беше разбита пред Киев. Сега Путин води някакви ялови военни действия толкова са военните възможности на магучия, колкото Путин да си удължи престоя в Кремъл. Само че на всичко идва краят, включително на имперската конструкция РФ и на нейния вожд изпаднал в много тежко положение заради алчността си за чужди територии. Не и стига на Русия че зассра тотално 1/7 от земната суша ами иска и още да оцвъка.

110

Анонимен

преди 1 година

На кой са се метнали такива самоубийци ..

109

Германец

преди 1 година

Къде е Херсон? Някой виждал ли го е? В матушката не е, там проверих вече :)

108

Анонимен

преди 1 година

Тя Фон дер Ляен вчера каза 100 хил убити значи са 200 хил избиха им армията на украинците като пилци пушечно месо ако не знаете какво е та на тоя му е добре приказва не от окопите седи си на топличко то и аз съм така пред клавиатурата

107

Калеко Алеко

преди 1 година

До Анонимен ... оня с мустачките в момента си има аналог, един кремълски плъх сврян във бункера си ... !!!

106

Анонимен

преди 1 година

Той оня с мустачките така приказваше

105

Калеко Алеко

преди 1 година

Путинова раша е бита карта, цъфна и завърза цялата и несъстоятелност, и като икономика, като военна сила, и като техническа нация която вади чипове от хладилници и перални за да оборудва с тях военния скрап ... добре че са природните и ресурси за да подхравнат бенизоноколонката, че касичката и е единствения спонсор на кремълските военнопрестъпници, само че на тази касичка и секнаха постъпленията след фиаското в Украйна ... така че войната и ще отнеме още човешки животи, но няма да бъде спечелена

104

Анонимен

преди 1 година

Санкциите в Русия не работят,тъй като в Русия така си живеят от векове.Войната вече е загубена от руснаците,кремълци сега се чудят кви лъже да измислят за своята тотална некадърност.Остава да видим дали джуждето ще е бушона.

103

Анонимен

преди 1 година

За първи път чакам зимата с нетърпение,а ти Шолци ?

102

зАз

преди 1 година

Това е Най-Жалкия немски политик заемал поста Канцлер на Германия!!!! Меркееел, върни се ***...., че Дойчландия си отива!

101

Анонимен

преди 1 година

Той и един твойпредшественик - дребничък такъв един, с мустачки, вярваше в същото... Историята го опроверга. А тя има навика да се повтаря. За всички, които не са били добри ученици и не са си научили уроците.

100

Анонимен

преди 1 година

путин ви каза много ясно с тези санкции сами си стреляхте в крака.тази страна която ще влиза в конфликта русия между куропите ще ползва ядрен арсенал.сега защо ревеш като вдовица за ......не стига че накачвата с оръжие и още обвинявате.кервана си върви кучето си лае

99

Дааам

преди 1 година

На другаря Шулц, бих желал да му припомня Сталинград в периода между лятото на 42 и зимата на 43та година на миналия век.

98

дежа-вю

преди 1 година

Хитлер: СССР няма да спечели тази война!!

97

Анонимен

преди 1 година

ВОЙНАТА Е РАБОТА НА САЩ - просто спряха икономиката на Гер-я и на ес но и естественно на Русия ! печелът банкирите на юсей - иначе и война нямаше да има но те са тези които комардват света ! ДА ЛИ ЩЕ СПЕЧЕЛИ НЕ ЗНАС НО СЪС СИГУРНО ЗНАМ , ЧЕ НЯМА ДА ХАГУБИ !!!!!! а може и да няма нито юсей нито ес нито англосаксаните

96

Шефа

преди 1 година

Защо непрекъснато ни занимавате с глупостите на тоя есесовски внук?Ами това са си негови лични извръщения!

95

нещастник

преди 1 година

германия вече не е износител номер 1, немските коли отдавна не са най добрите, а ги чака съдбата на немските електронни бивши гиганти, люве, телефункен, грундих и много като тях. А в германия вече няма да живеят германци! между другото колко войни е спечелила германия?