129

Анонимен

преди 1 година

до 120 Ганди; - Това говори единствено , че няколкото герберастки трола сте се активизирали до откат ,бълвате по няколко пасквила едновременно , дори безплатно , щото видяхте , че при К.Петков папкането ви секва , а с две леви ръце за къде сте ?!

128

Анонимен

преди 1 година

ПП а ДБ са руско турска коалиция

127

зАз

преди 1 година

Киро Т. носи най-голямото словоБлудие и политически популизъм!!! Тоест, говори много - не казва нищо!!! -))))

126

Запознат с Мадурките

преди 1 година

ПП ПО ЧЕСТЕН НАЧИН ИЗБОРИ НИКОГА НЕ СА ПЕЧЕЛИЛИ

125

До 126

преди 1 година

Това ви е поведението на вас поданиците на модела ГЕРБ, тарикати крадливи изпълнени с брутална наглост. Ако на някой не му харесва в държавата да ходи другаде да живее? Тази държава не е ваша! Тази държава не ви е бащиния! И е ваш ред не да напускате държавата, ако не ви харесва, но да отговаряте за престъпленията си пред съда и да понесете наказателна отговорност за престъпните си действия, за които най-безсрамно сте били оневинявани!!!

124

Анонимен

преди 1 година

До МНОГО УМЕН ИЛИ МАЛО? - А подкрепа на алангро дали си е осигурил?

123

МНОГО УМЕН ИЛИ МАЛО?

преди 1 година

ТРИФАЗНИЯ - ДЖОН ТРИВОЛТА ЩЯЛ ДА СЪСТАВЯ ПРАВИТЕЛСТВО НА МАЛЦИНСТВОТО С ВТОРИЯ МАНДАТ, НА АЛАНГРО!

122

Д-р Ох боли

преди 1 година

На снимката виждате двама умствено ИМПОТЕНТНИ...

121

история

преди 1 година

Цветелина Бориславова го въведе в банковото дело и сметките...ще се шашнете какво имущество и пари има.КТБ беше трамплина на кражбите,затова дружбата с дпс е непоклатима.Мата Харита ,Барцелонки и Наталки са само за обслужване и развлечение.И бившата,женена за мъжа на бившата му цветналина вече го хвали от щатите,защото там пари трудно се изкарват с далавери.

120

До 120

преди 1 година

Еми ходи в Румъния да живееш,два пъти по богати. Дръжки

119

ЧАПАЕВ

преди 1 година

МЪЧА СЕ ДА ЗАСПА И БРОЯ ОВЦЕ - ЛЕНА, НАДЯ, ЦОНА, КОРНЕЛИЯ, АСЕН, АСЕН, АСЕН ... И ЗАСПАХ.

118

Фреди Меркюри

преди 1 година

Барцелооонаааа.....

117

Анонимен

преди 1 година

Как нямате поне малко капка доблест да защитавате престъпността и модела ГЕРБ?

116

Ганди

преди 1 година

Абе Кирчо , ти четеш ли какво мислят и пишат хората за тебе? Не е лошо да погледнеш ,все пак от 120 коментара за твойта особа, я има,я няма 3-4 коментара в твоя полза,но няма значение за тебе,просто ти си един доказан гьон су рат

115

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 120 - Кирето няма ли нови опорки? Тия ги научихме наизуст, пишете ги, по тв студията ги повтарят като механични играчки, навити с пружинка. Не е интересно вече, омръзна.

114

Анонимен

преди 1 година

ГЕРБ ни доведоха до национална катастрофа, народа сам се затрива. Кражбите едно десетилетие, сега се ползват за покупка на телевизионно време, покупки на експерти и т.н.т. То трябваше да има режим на тока, бензин на 5лв., некадърен бюджет (който остана непроменен), а истината е, че много ги е страх от съдебна реформа, защото тогава всичките отиват на топло. Румъния я направи и сега са два пъти по-богати от нас.

113

Ха ха ха

преди 1 година

Тук има един който е наопаки на всички останали....!!! Кой ли е...Кирчо или Лена????

112

Бай Петко

преди 1 година

Кире освен че си канадска ливада, си и голям лъжец ,но няма значение,ти си на тати гордоста

111

Анонимен

преди 1 година

Каква е тази фиксация и обсесия върху господин Борисов бе г-н Петков! Допълнителен хонорар ли ти дава г-н Черепа за това, само с неговата особа да ни занимаваш! Овладей се бе!

110

Димо

преди 1 година

Вие се занимавате с хартията ,нахалнико!Е гати езуита!?!Остап Бендер ряпа да яде! Собственнитеси глу пости представя за другиго!Уникален лъжец и манипулатор,но финалът му ще бъде като на тези от ИТН и ,,отровното трио"....Не може да вървиш напред с успех ,когато те движи злобата и лъжата!