149

Анонимен

преди 1 година

никога повече герб и дпс

148

Абе

преди 1 година

Опитва се да каже нещо, но само се чува болезнено стъргане на гласни струни !

147

Анонимен

преди 1 година

До Да си дойдем на дума Свиленски каза една световна дивотия и само едноклетъни се уловиха. Заслужавате си го. Тошковци ви управляваха и пак ще ви управляват, гащници такива.

146

Анонимен

преди 1 година

Много му червени очите на тоя Киро ... и джуките ...

145

СТОП НА ПРОМЯНАТА..

преди 1 година

СТОП НА ПАНДЕМИЯТА ПРО100СТОТИИ.....

144

Анонимен

преди 1 година

Народът не става. Дори и комунистите вече не са виновни. Нашият народ все си търси онбашията по феодалному. Все иска някой да го наглежда и да му дърпа ушите, когато не слуша. Готови сме си за един нашенски Путин отвсякъде.А това е тотално различно от обществата с просперитет. Насила хубост не става и затова ще си сърбаме гербаджийско-депесарската попара.

143

Хм

преди 1 година

Не знам за ПП и ДБ ама аз като усетя, че ще ме бият в дискотеката гледам да се изнижа а не да се разправям допълнително. ;)

142

Анонимен

преди 1 година

ЕПа оно 12 години регрес с ГерБ , кво иска Киро за 2 месеца да стане?

141

Фен на Вики Джъстис

преди 1 година

То кое правителство кога е имало прогрес. Само за избори, пари и фондове се мисли. Теглят се заеми денонощно, няма лошо даже е прекрасно. Нека те да ги платят с техни пари. Тогава друга песен ще пеят.

140

Анонимен

преди 1 година

В страната се оформят две Българии. Едната е в София, където заплатите са от 2000 нагоре, и втората в провинцията, където има заплати по 5-600 лева. В първата, наесен ще управлява ДБ и ПП, а във втората - ГЕРБ и ДПС. Да виждате някаква връзка? Хората излъчват управлението си и винаги си го заслужават.

139

Анонимен

преди 1 година

Оказа се, че ГЕРБ и ПП са двете страни на една и съща монета. А между тях по ръба прозира ДБ. Ние се намираме в задънена улица, параграф 22 или както там ви изнася да го наречете. Единствения изход е да хващаме пак сопите и тоягите и право пред парламента да счупим дузина глави. Но не наши, а депутатски!

138

Анонимен

преди 1 година

Правителството на Петков беше на прав път. Но народът е лсно манипулируем и затова си пати. По-добре ли е сега, когато изпуснахме питомното?

137

Бандерас

преди 1 година

Скочи ли избирателната активност на 60-70% Киро и Христо са аут от парламента или най-много с една шепа депутати. Затова е целият вой срещу хартиената бюлетина.

136

Без конфликти

преди 1 година

Бойко не е турчин, нито българин, нито руснак, нито американец. Те нямат национална и държавна принадлежност. Тяхната единствена природа и принадлежност са парите. За мое съжаление, че имаше време в, което повярхвах на Радев, който също е в този клуб. И най-нагло е манипулирал хората за да подготви почвата за завръяането на задкулисието. Рдев раздава тайно ордени Стара Планина на мултаци. Ти не си човек Радев. Вярвах, че си готов да застанеш на страната на своята държава и своя народ.

135

до анонимен

преди 1 година

""СРЕЩУ ПРОМЯНАТА САМО НАРКОМАНИТЕ И ПИЯНИЦИТЕ""" ---- Я, бе, дребно алитератче, я, да дефинираш на цялата форумна аудитория - Какво разбираш лично ти под "Промяна"? Щото "драги ми С.мехурко", Хаоса също може да се класифицира като форма на промяна!

134

Анонимен

преди 1 година

до 139 ти си болен мозък

133

Анонимен

преди 1 година

НЕ МОГА ДА ПОВЯРВАМ КОЛКО ПАРИ ДАВАТ ПОСЛЕДНО ВРЕМЕ ОТ ГЕРБ ЗА Т;Р;О;Л;О;В;Е --- ВСИЧКО ИЛИ НИЩО

132

Анонимен

преди 1 година

Присмял се хърбел на щърбел. Добре, че в САЩ осъзнаха колко прoсти са белите атлантици та сложиха квота за азиатци в Харвард да остане някое свободно място за дърва като Мацонакис, Кокорчо и Петков.

131

Анонимен

преди 1 година

СРЕЩУ ГЕБ СА САМО НАРКОМАНИТЕ И ПИЯНИЦИТЕ

130

Анонимен

преди 1 година

ГЕРБ си купиха последните избори въпреки машините, но много скъпичко. Сега си искат хартийката, че по-евтинко. Ако може и с вестник да минат, ехеее, безплатно и тънко.