169

Лойко

преди 1 година

Ех Канада,Ех Канада, време е багажа да се стяга.

168

Лена

преди 1 година

Кириле. Цял ден седя на парапета пред апартамента и фантазирам как го пипаш (парапета)....А ти се занимаваш с някаква хартия !

167

Анонимен

преди 1 година

И Киро, и Кокорчо, какви са тия мъже истерици? На кресчендо ги избива, не са в състояние спокойно да дебатират.

166

Анонимен

преди 1 година

Петков и той изпуши. Много бързо се гневи. Я да отиде до Канада да си почине. Никой няма да тъгува за него.

165

Анонимен

преди 1 година

Канада , Канада за там излитай некадърнико.

164

Анонимен

преди 1 година

Борисов и борисовчетата трябва да бъдат изчегъртани до корен

163

Давид Севрюков

преди 1 година

Само с бюлетина и то всяка партия да си я печати. Между две стъкла се НАРЕЖДАТ ПРЕД ВСИЧКИ бюлетините И сЕ СНИМАТ, когато се вадят публично и пред камери от урната, и снимката да е протоколът и доказателство за вярност на вотът, всеки да брои и по снимка и това което е между двете стъкла. Между двете стъкла се налива лепило, и се окачат на видимо обществено място с много камери да пазят този обект - резултат.

162

фактология

преди 1 година

ЦИК или центрове, машини, флашки, да броят гласовете, е НЕЗАКОННО! Защото така статуквото ги брои. НЕ Е ДЕМОКРАЦИЯ! Видеонаблюдение и машини, се вижда кой как гласува по секунди. Но и без камери, също е възможно. Отрязъкът от машината показва всеки за кого гласува. Час, минути и секунди, и за кого е гласувано, от коя машина. НЯМА ТАЙНА НА ВОТА, КОНТРОЛИРАН ВОТ, КУПЕН ВОТ!

161

фактология

преди 1 година

Машинно гласуване тези секции вота си са дали общо 2 229 736 души, което се равнява на избирателна активност от 35.4%. Гласувалите в секциите с бюлетини възлизат на 175 308 души, т.е. избирателната активност е била 50.7% (броят на избирателите спрямо включените в списъците). От подадените с хартиени бюлетини гласове, недействителни са 5 906 или 3,4%.Това че няма невалидни бюлетини с машините, не значи нищо - защото гласът е невидим - може 20% от машинният глас да е за който падне. Флашка глас

160

сина

преди 1 година

снощи печатницата в Костинброд почна да пуши, явно печатат бюлетините...

159

ББ

преди 1 година

Е,тъкмо усвоихме до съвършенство кражбата с хартиени бюлетини и искате да ни я отнемете.Тюх,да у се не види!

158

Pizza KIKi

преди 1 година

Имате доставка на входа. " Веселата пица"

157

ПП

преди 1 година

Ей, тъкмо се научихме с много труд и майсторлък да хакваме флашките с резултатите и лошите чичовци и лели искат да ни отнемат този заслужен успех. Бива ли така, да спирате пътя на младите хакери към светлото бъдеще.

156

Анонимен

преди 1 година

Не вярвайте на хотелиерите от БСП. Жалки и лицемерни хора са да знаете. Не вярвайте на Свиленски с голата празна кратуна, която се прави на интелект. С нищо не се различават от братовчедите си от ГЕРБ и ДПС. Не им вярвайте, посто гледайте как действат и проследете парите. Проследете обвързаностите им.

155

Анонимен

преди 1 година

Свиленски и БСП тепърва ще говпрят за задкулиието *** ПП. Ще излезнат всичките им манипулации с машините.

154

Анонимен

преди 1 година

Така е , свинчовците гледат само хартията !

153

Анонимен

преди 1 година

Петков, герб имат програма, а ти имаш опорките на американското посолство.Какво направи ти за една година управление, какво построи?

152

Анонимен

преди 1 година

Това с двете лица на една и съща монета беше казано за Радев и Герджиков от Лозан Панов. И се оказа вярно. Радев раздава тайно орден Стара Планина на един мултак и член на групировка от мутренските години на прехода. Има снимки! И още много други снимки има съм сигурен, изкарайте ги. С какво ги държат тези хора, дори и генерали, че така се променят за година две и обръщат гръб на хората ина народа? С какво ги държат?

151

Анонимен

преди 1 година

Петков трябва да осъди Свинарски за лъжите за кода за машините. Нагли червени олигарси с телевизии и хотели, милионери господине. Манипулират и трявят обществото с откровени лъжи. Петков осъди Свинарски по най-бързия начин, който позволява корумпираната съдебна система и го представи пред всички. Името не е случайно, защото много хора от тази партия на лицемерието носи това мъжко име Свинарски, на които са им раздадени бизнеси за си живуркат на гърба на държавата.

150

Анонимен

преди 1 година

Киро, какво станя със завода за електромобили?