22

стар мераклия

преди 1 година

добре че излезе този СПИН че да се оттеглиме със чест

21

Анонимен

преди 1 година

Тези нетестваните са най-опасни. Гъмжат от болести.

20

Чистокръвен

преди 1 година

Нетестван и неваксиниран :)

19

Анонимен

преди 1 година

Анонимен 31, вирусът на Ковид няма нищо общо с вируса на СПИН. Двата генома са публикувани, а има и програми да автоматично търсене на съвпадения. Можеш да ги сравниш сам, за да се убедиш, че двата вируса нямат нищо общо. А може би предпочиташ да се кланящ на авторитети? Това вече си е твоя работа.

18

анонимен

преди 1 година

Според Люк Монтание -откривателя на СПИН, части от вируса са взети и интегрирани в SARC -Cov2 , понеже според него ковид вируса е създаден лабораторно. Дано да е в бил в грешка големия учен, защото нищо добро не ни чака.

17

Анонимен

преди 1 година

До 33 - Значение на думата насила: Принудително, по чужда воля, с насилие; Въпросът за инелигентността ти остава. Под голям въпрос е.

16

Анонимен

преди 1 година

Сериозно, ти с нормална интелигентност ли си? Какво общо има кой се е "дал"? Не съм инжектиран, нито съм си ровил и веднъж в носа с клечка да търся вирус от който не съм болен. Но какво общо има това с ФАКТА ЧЕ НИ КАРАХА НАСИЛА ДА СЕ ИНЖЕКТИРАМЕ?

15

Анонимен

преди 1 година

До 26 А мен че караха бе! Айде загрей го?

14

Анонимен

преди 1 година

"Сега можеш ли вече да фанеш, че ако се спазваше карантината" - аз вече "фанах" че не трябваше и един ден или дори един час да спазвам" карантина" и дори един път не трябваше да нося смехотворните "маски". Няма да го забравя за следващ път, за разлика от плоскоглавите ковифанатици, аз мога да помня по-дълго от няколко седмици назад.

13

Анонимен

преди 1 година

До 22 плоскоглави ваксизависим, понеже не можеш да следваш разговора за повече от няколко минути и се объркваш, ще ти припомня - темата е, че НАСИЛА ни караха да се инжектираме, за да не ни отнемат правото да влизаме в магазини и да ходим на работа.

12

Анонимен

преди 1 година

До 19 ти сериозно ли забрави какво стана буквално преди няма и една година бе? Че имаше постови на входовете на моловете да проверяват "сертификатите" за принудително инжектиране? Плоскоглавите ваксизависими наистина имате някаква частична и непълноценна мисловна дейност, а? А какво теб са те карали или не - не знам и не ме интересува, аз не можех да ходя на работа, понеже не се инжектирах и нямах "сертификат".

11

Анонимен

преди 1 година

Значение на думата насила: Принудително, по чужда воля, с насилие; Когато по чужда воля ме принуждават да се инжектирам, за да мога да ходя на работа и да влизам в магазини и обществени сгради - това е насила.

10

Анонимен

преди 1 година

Откривателят на спин беше споменал че ваксинираните срещу ковид да си направят тест за спин!

9

Анонимен

преди 1 година

До 14 "Някой карал ли ви е да се ваксинирате насила" - Да? Караха ни в продължение на месеци. Твоето микромозъче не забеляза, а

8

ЦИРК СПИН ВАКСИНИ

преди 1 година

Ех, че не внимавате в картинката и не се научихте на нищо от последните 3 години измама и манипулация. "Това пречи да се изработи ефективна ваксина" - но може да се изработи неефективна псевдоваксина, която да се инжектира през половин година и "да предпазва" от "актуалната" мутация. Айде да видим дали съм прав. До половин година очаквам да се съобщи нещо такова.

7

Анонимен

преди 1 година

Спина дошъл от маймуните короната от прилепите ай стигс бе от цялата история на човешкото развитие баш сега дойдоха тия заболявания направо ви вярваме ама много че били случайност

6

Член на НОЩ

преди 1 година

Вашите вируси за нас са бял ляб.

5

Анонимен

преди 1 година

викате, фалшивата "ваксина" е почти готова за продаване и почна рекламната кампания?

4

Анонимен

преди 1 година

И двете заболявания са дело на американски лабораторий някой да е чул в историята да е, споменавал някой за подобно нещо чел съм много историци но нито един не споменава за симптоми подобни на тези

3

До 4

преди 1 година

Добре лелче ще си подбирам думите щом са заразени от ХИВ тия болшевики и Хитлер е бил заразен