8

Пенсионер

преди 1 година

И с 20% и без 20% е все тая за народа, през мОЯ живот не съм видял да падат цени на храните. Така че си събирайте ДДС.

7

Albi

преди 1 година

Те плюсовете са за тия дето имат. Минус бедния чивек ще плаща спа почивката на бедния производител, после да се гаврят с народа. Минус, др. година само братята ще се плодят, то едно нормално семейство работещи трябва да ви поддържа стандарта.

6

Albi

преди 1 година

Който го е предложил да помага от своя джоб. Като знам бедните производители какво представляват по 200 кг. едва се пъхат в джипивете. От масите не става. Лапат от народа, от Европа от измами от всичко.

5

Albi

преди 1 година

От къде на къде ще храним тия тлъстаци? Да поддържаме джиповете и почивките на "бедните" производители. Срам. Колко още маймуни на клона. Украинци, магасари, бизнесмени. Засрамете се вече. То бива крадене, хората вече нямат. Януари, Фввруати ще видитв. Ама то нищо няма да се оправи, докато не почнем лично да се разправяме с лакомите бизнесмени.

4

Анонимен

преди 1 година

А значи пак ще е скъпо, а да има за тия ***. Оъ к6де на къде те не се наядоха. Ужас, вече прекалявате, осъзнаайте се малко. Писна ми да храня някакви мутри.

3

Анонимен

преди 1 година

Да, колкото се намалиха бебешките стоки с 9%ДДС.Чак смешно. То бива такова оливане, баснословни. Може би зщото вече никой не купува разредено адаптирано мляко на по - висока цена, хората се организират и от чужбина. Турция, Англия, Гррмания.

2

Анонимен

преди 1 година

Нали махнаха ДДС-то на брашното, ами това се задържа 2-3 дни в магазините като намаление и после разко нагоре, в момента ако броим ДДС-то излиза брашното е минало 2 лева кг, да не говорим, че пробутват и там ментета като продават тип 650 с повишено съдържание на пепел на цени като за тип 500, тарикатчетата искат парички за нови БМВ-ца да ги трошат в трамвая.

1

МНЕНИЕ

преди 1 година

Това е Секира за Потребителя - всичко ще стане по 5 , 10 , 20 лева , без да има приходи за Хазната .