28

Анонимен

преди 1 година

Кризата с високите цени на газа ще им се види като разходка в парка след 5. Декември, когато наложат така наречените "санкции" за руския петрол. Купете си пуканки ..и карти за обществения транспорт. Очаква ни още по голяма инфлация...

27

Анонимен

преди 1 година

Най ме накефиха доставките дето се вдигнали повече от два пъти с 60 %

26

Анонимен

преди 1 година

Лъжата и двойните стандарти са принцип на работа в ЕС не от вчера.

25

koko

преди 1 година

"Въпреки санкциите: ЕС дава милиарди за руски газ" - Щом е така значи инфлацията е изкуствено саздадена с цел обедняване на европейците - да се върнат цените от преди войната !! !

24

сина

преди 1 година

Е що така от ЕС излъгахте зеленски, той така се радваше, като спирате вноса, че изпадна в делириум, сега е неприятно изненадан, че зад гърба му си пазарувате руски стоки..... Еврогея си е Еврогея....такива са ни ценностите ахахахах

23

Анонимен

преди 1 година

Много вулич иииии

22

М

преди 1 година

Западната справедливост е от рода: Не ме гледай какво върша но слушай какво ти говоря.Тази зима ще мине хранилищата са пълни с руска газ, но следващата ще трябва да се напълнят с втечнена/американска/ ама тя е скъпа и прескъпа и тогава ще има пробуждане в европейските заспали тикви

21

Анонимен

преди 1 година

В началото японците и те наложиха санкции на газта, и се оттеглиха от изграждането на газопровода Русия-Япония. Няколко месеца по-късно, след като видяха какво се случва в Европа и цените на Американския втечнен газ, тихомълком свалиха тези санкции и сега копат като ненормални. Но нали ние сме по ербапи от тях, що да си не плащаме скъпата газ?

20

Зелен Демократ

преди 1 година

ЕС нищо не дава, вие го правите ;)

19

Коментар

преди 1 година

Нищо ново под слънцето. Западняците са просто рояк скакалци. Първо искат да им носиш на място всичко което имаш за жъли стотинки, но ако не стане просто идват и си го взимат. Но за да им произведеш още трябва да не умреш от глад. Затова ти пращат ГМО и Кока Кола, та догодина пак да имат какво да вземат.

18

Анонимен

преди 1 година

Старите страни в Европа са си чисто фашисти към нас от Румъния и България, иначе са голями лакей към Русия и Китай и САЩ ,националисти първа категория

17

мда

преди 1 година

Ами какво стана сега всички пазаруват втечнен газ който със сигурност е и по-скъп. Как ще се конкурират производителите с други производители ползващи по евтин енергоизточник предстои да видим.

16

Анонимен

преди 1 година

Не искате газ по тръба, който по дефиниция е по-евтин, ето ви втечнен газ. Малоумието на европейските лидери е потресаващо!!! Икономически зорлем закопават страните.

15

Смях

преди 1 година

И сега какво се оказа? Че бившите соц държави поддържат капитализма да не падне :) Като се почне от евтините ресурси, мине се през източноевропейците, които правеха чудеса от храброст за без пари и стигнем до китайците, които им произвеждаха всичко. Оказа се дори, че Източна Европа хранела децата в Африка с жито, ама видиш ли, не сме го знаели :) Та въпросът е: ако просто престанем да го правим, какво ще се случи със западналия Запад?

14

Делчева

преди 1 година

Лидерът на Алфа каза че от първи октомври България ще остане без газ!!!Ще ви видя тогава какво ще правите!!!

13

Анонимен

преди 1 година

Има-дава.

12

Анонимен

преди 1 година

Пълен цирк! По-голям скам и от ковид!

11

Анонимен

преди 1 година

И къде е логиката? Не плащай евтината газ по тръбите, а плащай по скъпата втечнена!? Аз че не съм икономист, виждам че е тотално грешно това. Но както са казали хората като имаш пари, плащай.

10

София

преди 1 година

Аз на мястото на всеки европейски гражданин или депутат в европейския парламент бих изискал обяснение директно от Урсула, как така уж изолирани, пък бележат рекордни ръстове по печалба спрямо предходната година.

9

Анонимен

преди 1 година

Намали курс ми Янко.