48

Имам въпроси

преди 1 година

1. Как така не се е обсъждало спирането на руския газ, та нали това искахте - независимост от руски газ? 2. Как така Русия е ограничила доставките на газ, "някой" (ще се правим, че не знаем кой) взриви тръбопровода СП-1, като преди това друг "някой" не искаше да връща турбините за същия газопровод. Как така става, че Русия е виновна? От много тарикатлък или по-скоро слугинаж цяла Европа ще потъне в мизерия. Честито ви евро-атлантическа победа - Пирическа победа!

47

хаха

преди 1 година

Спряхме руската газ по тръба, но внасяме такава втечнена, която винаги е по-скъпа. Браво, много "разумно" решение!

46

Слава Россиаа

преди 1 година

Руската газ е най-хубавата на света!! Пезполовите еврооейци никога няма да спрат да я ползват. Дори да я забранят. Той и Колумбийския кокаин е забранен в Европа, но доставките са тонове на месец.

45

Ъъъ

преди 1 година

Рекордните ви 12 милиарда евро!Онея дадоха 220 милиарда за стадиони

44

Анонимен

преди 1 година

Тези санкции май само България ги спазва и те на практика се превръщат в санкции от Европа към България, защото ни се налага да купуваме руски гас чрез посредници. Ех драги ми евроатлантически избирателю, умен си ама в кавички...

43

gogo

преди 1 година

Гаче ли преди не си купуваха на провалия

42

Анонимен

преди 1 година

Ами тъй става. Лъснаха истинските комисионери на които им резнаха кинтопотока и сега минаха на другия който дава повече комисионни. Важното е оцете да се стрижат редовно и до кожа иначе навдигат глави и се бунтуват.

41

хъ хъ хъ

преди 1 година

"ЕС е "давал" - вече не дава. Поредната статия спонсорирана от руските фашисти." Дават дават и то за същите количества дават двойно! Но по лесно е да лъжат шарани като теб, които кълват и на кукички от арматурна тел.

40

Анонимен

преди 1 година

???

39

Анонимен

преди 1 година

До 15 Делчева Лидерът на Алфа каза че от първи октомври България ще остане без газ!!!Ще ви видя тогава какво ще правите!!! . . . . . . . . Не знам каква/какъв Делчева си, но актуално е вече декември т.е. октомври отдавна мина! За това, че България ще остане без газ не виновна Русия! Просто такива са ни политиците!

38

Анонимен

преди 1 година

еми европейски клатибюрници сър, важното е да вървят комисионните, нищо че заобикаляме собствените си правила и закони.

37

Анонимен

преди 1 година

ЕС са лицемерци!

36

Анонимен

преди 1 година

ЕС е "давал" - вече не дава. Поредната статия спонсорирана от руските фашисти.

35

Европейска губерния

преди 1 година

Санкциите в европейската губерния са въведени от САЩ, за да си овладеят инфлацията на собствена територия, предизвикана от печатането на трилиони кухи долари за кратко време. Както се казва в САЩ, фъск ЕУ

34

Анонимен

преди 1 година

газът си върви, паричките си текат, руснаците си пиянстват безгрижно, американците си правят бизнеса с "помощи" в украйна, европа си лаладжиства, изобщо всичко си е както обикновено. Единствено украинците страдат. Яко се прецаква Зеленски...

33

Анонимен

преди 1 година

. . . правителствата в региона се фокусират върху енергийната сигурност. . . . . Няма такова нещо! Българското правителство се фокусира върху запазване на работните си места!

32

Прост и глупав

преди 1 година

Питам и отговор не чакам!На кого вредят санкциите?

31

Дановски

преди 1 година

Санкционната политика на Еесовската Зона срещу Русия търпи провал. Защо се получи така? Защото еесовските aкушерски лидери се подчиниха на пиндостанската доктрина, съгласно която сближаването на колективния запад с РФ е недопустимо, доколкото води до отслабване на хегемонията на Пиндостан. Народите на страните-членки на Еесовската Зона са принудени от своите слугинажни правителства да плащат високата цена за съхраняване на световното пиндостанско господство.

30

Анонимен

преди 1 година

"22: В началото японците и те наложиха санкции на газта, и се оттеглиха от изграждането на газопровода Русия-Япония" --------------------------------- Япония отказа да се оттегли и от "Сахалин-1" и от "Сахалин-2". Уточнявам: "Сахалин-1" е международен проект за добив и внос/износ на нефт, а "Сахалин-2" е международен проект за добив и внос/износ на газ. Япония ще се самоубие, ако се откаже и оттегли от двата проекта, защото нейните акции на момента ще бъдат погълнати от китайските конкуренти.

29

Анонимен

преди 1 година

Никой не може да попречи на самоубиеца... ЕС реши да влезе в тази безсмислена война в Украйна без да попита народите на континента. Както обичайно... Отделно прие и въведе глупаво законодателство за регулиране на пазара на енергоносители. Плюс зелените глупости... ЕС е пълен провал, низ от кризи.