68

Путин

преди 1 година

хахахахаха.... даже не само ще купувате ами и цените си увеличихте сами, чрез откази и глупава меко казано санкционна политика... смях в залата, сълзи и ръкопляскания.

67

gergi

преди 1 година

Е тва е баси и умното ... забраняваш евтиния тръбопроводен газ и почваш да купуваш от същия продавач по-скъпия втечнен газ. Айде някой да ми го обясни ?

66

анонимен

преди 1 година

Какво стана, а? Но, да спират войната, защото е грозно и страшно нещо......

65

Анонимен

преди 1 година

Като не иска руска газ да купува скъпа американска, както и става в момента. Само че я купува на тройно па-висока цена. Налагаш санкции търпиш си сам и9и0Tията, ама накрая народа плаща сметката. Както казва Левон Хампарцумян инфлацията е за бедните, богатите само ще плащат малко повече отколкото досега. Иначе и9и0Tите от европарламента издигат лозунги и апели да търпим в името на демокракцията, демек да бъдем солидарни с украинските фашисти. Затова Русия ще ви бие като тъпани на мегдан и9и0Tи.

64

Анонимен

преди 1 година

До ЬЬЬ, Правописко! Предполагам изречението, че "ЕС се управлява от корумпирани политици", написано малко-напред те дразни. Корупцията млади момко е облечена с правилна граматика и стил. Тя лъже, *** и краде, но външно прилича на Шехерезада :)

63

ЬЬЬ

преди 1 година

Към почти всички,които са писали по-долу отзиви:първо научете правописа.На глупавите и необразовани екземпляри мнението е без всякакво значение.

62

преди 1 година

Не трябва нищо да се купува от руската ***!

61

Кръстьо

преди 1 година

Не въпреки, поради ...

60

Сандо

преди 1 година

на скоро ги фанаха англичаните как пресипват руски невфт посредата в морето от един танкер в друг за да могат да го внесът

59

ЕДИ КОЙСИ

преди 1 година

ЕС + СССР ВЕЧНА ДРУЖБА.

58

Хемус

преди 1 година

Така ва лъгаха две години,че има някакъв вирус,а в същото време се препраха активи на мега стойност! От първия ден на тази сапунка съм писал,че руската газ си върви,само че по-стара традиция посредници ( оная банка в Лондон) я продават! И пак по-стара традиция същата банка винаги залага на два коня в надпреварата! Ако слушате форумите умни и красиви Русия всеки ден е фалирала

57

Анонимен

преди 1 година

Изненада? Не. Просто шепа европейски лидери, играят по чуждата ***. И вместо да пият вода от извора, сега ще плащат на посредик (или както го наричат диверсификация) за същия продукт. А знаете ли кои са посредниците? "Добрите САЩ". Приемер - Гермния ще купиува газ от Катар, но с посредник американска фирма... Еми честита (не)зависомост

56

Анонимен

преди 1 година

До амаЩото толкова им е акъла.

55

Бай Дрън

преди 1 година

И най интересното от статията...правителствата не можели да контролират някои големи компании. Най-сетне да си дойдем на думата за компаниите, контролиращи правителствата.

54

ама

преди 1 година

Ако някой от Брюксел може да каже , защо ЕС се отказва от руския тръбен газ , а купува по-скъп втечнен руски газ

53

Анонимен

преди 1 година

*** ес ще има да дава още много

52

Бай Дрън

преди 1 година

Абе да не се окаже, че наш Кирчо е поръчал танкери с руски втечнен газ? Нямам думи...санкции, санкции и накрая Русия продала пет пъти, не пет процента, повече втечнен газ и разминала Катар...Май са кциите са само за нас, българите и някои други баламурници като нас.

51

Барба Ганьо

преди 1 година

Путин е виновен !!!!! Нали уж им врътна кранчето ???? Алъш вериша си върви , баламите да го дуат ...Те т'ва е положението , Водно колело ....

50

VZ

преди 1 година

Руската газ е кaто наркотик за Европейските държави. Те немогат да съществуват без нея! Дори Европарламента да я забрани, те ще намерят начин да си я доставят. Дори незаконо.

49

Сатир

преди 1 година

Европа разврати ПП ПП. Децата хванаха влака с комисионните, направиха се по европейци от Европа, българския народ рупа сухи съчки. Блазе на народа!!!!