30

Анонимен

преди 1 година

БеСеПе могат само да лъжат по телевизиите и по снимките, да се правят на социалисти. Хотелиери милионери д джипове и яхти. Червени олигарси снимащи се по снимките за чудо и прикац. Безобразно лицемерие. Хартиеното БеСеПе. Аналоговото Беее Беее БеСеПе. Петков ще съди Свинарски за лъжи и клевети. Грешката с името не е случайна. Много червени олигарски носят това мъжко име.

29

Анонимен

преди 1 година

Мизерните доходи в България вдигат много инфлацията. Едни не толкова мизерни доходи биха успокоили инфлацията.

28

Младияпремиерсхарема

преди 1 година

Колкото по-висока мрз, по-високи пенсии:))))

27

Младияпремиерсхарема

преди 1 година

До 40.И да не я вдигнат, пак средната се вдига, техните заплати през 3 месеца също.По-добре е да я вдигнат, в София масово се предлага работа за 600 800лв. Следващата цел е да стане 1000 лв.Докато всеки българин не почне да пълни шкафа, като Бойко Борисов:))))

26

До 42

преди 1 година

И какво точно работят депутатите пет дена по осем часа в седмицата?

25

До 39

преди 1 година

11200лв. са грубо 5700 евро. Мислиш, че това са много пари ли?! Аз не бих работил подобна работа за такова мижаво заплащане. А да не говорим, че малка част взимат тази сума. Повечето депутати взимат по-малко от младши програмист.

24

Анонимен

преди 1 година

Ако минималната стане колкото френската минимална, на референдума за приемане на еврото ще гласувам "За".

23

до 32

преди 1 година

То и средната в София уж 3100лв. бруто, а реално само хора с основно и средно взимат толкова, че даже и повече. Всеки работи за много повече (освен държавните служители), но парите на ръка са навсякъде. Уж взима минимална, ама на ръка- хиляди. Жив пример. Едни деца ни чистят къщата- симпатяги големи, студенти. Всичко по Револют. Взимат 12к месечно от чистене на блокове и домове. Данъци не се плащат.

22

Младияпремиерсхарема

преди 1 година

Айде следващата година инфлацията спада, почваме да вдигаме БВП и всички доходи ударно:))))

21

Анонимен

преди 1 година

Преди с 50 лв пълних две торби с ядене сега, и една не мога,

20

До Митьо

преди 1 година

По хубаво стани аргатин,явно да правиш бизнес не ти се отдава,щом 22 евро на месец те плаши-препоръка Е!

19

Младияпремиерсхарема

преди 1 година

Вчера като ги притиснах, след това народа ги притисна и веднага клекнаха:)))).За първи път тази година добро решение за бедния, слаб, българин.Айде скоро швейцарските пенсии и заплати, безусловен базов доход,тридневната или четиридневна работна седмица и тнт.Докато българите не почнем да живеем като Бойко Борисов, по-островите нчма да ти оставим.

18

???

преди 1 година

50% от средната, коя средна? Средната от 2021 или прогнозните средни за 2022 или 2023 години. По груби сметки средната заплата през 2023 година ще е около 2600 лева, а 850 лева са 32,7% от средната

17

До 28

преди 1 година

По- важно е колко хора вземат максимална и колко минимална. Важно е също и колко от медици, полицаи и учители получават в плик във вид на предварителни благодарности/разбирай подкупи/.

16

Анонимен

преди 1 година

На минимална НИКОЙ не работи, освен пенсионирана хигиенистка в детска градина в малък град или село и някой дядка пазач на паркинг. Всичко е сив сектор. Само добре платените имат светли пари и честно платени данъци. Извинявайте, ама касиерка в супермаркет минава 2500 вече, седнали за минимална да говорят. Минималната е инструмент на сивия сектор да се осигурява една група хора уж на нея, ама под масата да взима хиляди. Та, да- качването й е борба със сивата икономика.

15

Анонимен

преди 1 година

Кажете найнакрая, колко е минималната, колко е средната и колко е максималната заплата.. за да знаят всички!

14

Анонимен

преди 1 година

Това което си преписва, тая е естествен ход на инфлацията когато растат цени растат и заплатите но с тях не можеш да, си купиш това, от преди инфлацията и нулите почват да, растат и идва, хиперинфлация

13

Анонимен

преди 1 година

Нинова не плаща заплати...

12

Анонимен

преди 1 година

Браво.Жива и здрава да е.На Запад митинги правят да им вдигнат малко заплатите и им викат как било "руска пропаганда" и им се привижда инфлация като после ги гонят.Тук ги вдигнаха без стачки.Може да е малко,но пак е нещо.

11

До Митьо

преди 1 година

Митьо,ако тия 44 лева в повече на месец ще те съборят като самоосигуряващ се,по хубаво стани наемен работник!!!