14

ссср 2.0

преди 1 година

Конфликтът ще е вечен, ако елитът не се смени и в двете държави - с лява политика - комунисти. И самият конфликт ще ускори този процес на отхвърляне на капиталистическият елит в двете държави. Застой-1866-две-крачки-напред-1906-една-назад-1946-две-напред-1986-една-назад-2026-две-напред-2066-безкласово-общество - СЛАВЯНСКИ СЪЮЗ!

13

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 година

Дрън-дрън! На срещата в Анкара между ЦРУ и ФСБ, американците са се правили на "баси яката работа" като са разказвали приказки от "1001 нощ" какво очаква рашките ако не отстъпят от АЕЦ Запорожие и след евенуално възникнала ядрена авария от обстрел на ВСУ който ще се припише на Русия. Пет дни след това, две ракети истреляни от ПВО на Украйна мистериозно цопнаха в Полша и стана ясно че НАТО напълни памперса от страх.

12

Мотан Джоунс

преди 1 година

Американците не знаят нищо

11

Анонимен

преди 1 година

Ами че то няма молдовски език и самите молдовци го казват това. Това не са северномакета, а Румъния не е България и си работи за интересите.

10

Анонимен

преди 1 година

Това все едно да се срещнат вълк и мечка да обсъждат сигурноста на овчицити в обора! Ти ли ще ги ядеш повече или аз, или по равно??

9

Българка

преди 1 година

Докога Виктор Букерович собственик на магазини БЕРЕЗКА ще изписва в логото Руски гастроном.Обида за българските граждани.Това е един радост.Мрази българи.В фирмата и магазините му няма нито един българин с български корени.Оправданието му за бесарабските българи е ДВУЛИЧИЕ.Те са половин руснаци.Чисти българи не говорящи руски и корени Не допуска.Обида и наглос за България.

8

Анонимен

преди 1 година

А на НАТО-вската среща сега в Букурещ румънецът казал, че няма молдовски език и т.н. Факт.

7

R.A.T.M

преди 1 година

Полша само се облизва на Лвов, но ще го гледа както го гледаше по времето на Сталин. Искат референдум ама, когато имаше такъв в Луганск и Донецк руското ПВО работеше, колко ще работи примерно Пейтриът използвано от Кувейт срещу ракети Скъд сега идва една система за радио-електронна борба и няма ток, интернет връщат ги във времената на Пушкин. Ако искат и фойерверки ще им осигурят. Изкараха мечката и до сега не е намерен начин да се прибере.

6

Българин

преди 1 година

Първо, държава Украйна няма. По самото и име това са "покрайнини" на Русия. Наскоро запада в опита си за нацификация, взе да им обяснява как "украинците" били наследници на шумерите ... смях. В източна Украйна живеят руснаци. В западна Украйна има голям брой поляци. Другите - в района на Киев, и те трудно могат да се определят след осем години на тежка нацификация. Та изхода от конфликта ще е това - Русия взема изтока, Полша запада, а по средата малка територия "Украйна".

5

Ром"с

преди 1 година

Май ще е по-добре да е заглавието ЦРУ обсъжда с ФСБ ,а не с Русия.Американците се страхували ,да не би руснаците използват ТЯО на украинският фронт ..има една бомба с някакви цифри и букви която е използвана в Сирия и голям мощен обсег на поръжение ..не зная колко метра или км ..няма информация за нея,но тя може и да носи ядрен заряд и се изстрелва-пуска от самолет...тя и тъй е доста силна и унищожава почти всичка,а ако е с ядрен заряд...та това и бе цяла дандания на американците по медиите ..

4

статията накратко:

преди 1 година

Сега са обсъдили липсата на всякаква ядрена сигурност на Украйна. Руснаците са отбелязалли че Полша ще остане без зъбки ако налети да отхапе западна Украйна. Сетне са пояснили че жонглирането с думи е забавно. А останалите 3/4 от статията е пълнеж.

3

Анонимен

преди 1 година

Хаха, добър ден. Отдавна стана ясно , че Украйна ще бъде разцепена като Югославия. Дори Зеленски вчера си каза, че възстановяването им е почти невъзможно и един от изходите е да се раздадат области на Европейски държави които да ги стопанисват, така да се каже... Естествено допълни че ще е след като спечелят войната.

2

Четох статията тогав

преди 1 година

Статията се казваше: "САЩ: С Русия можем да управляваме риска от ядрена атака" накратко съдържанието беше: Сащ заявила че без Русия нищо не може да направи.Директора на ЦРУ заявил че също че слънцето изгрява от изток - Русия заявила че няма смисъл даже да го коментира това 'откритие'.Директора на ЦРУ казал 'ту-ту' в канал - нищо не се е случило. Русия е казала "ОК! Забавлявайте се сами!"И сега САЩ се е нацупила че Москава омаловажава перспективата.

1

По същество

преди 1 година

Тия неща отдавна са известни. Вие само чакате "господарите" от Козяк да ви разрешат да пишете за това. Излагация и иж-журнализъм