40

Надежда

преди 3 месеца

Те станаха много важни, за всичко се сърдят. Всички от САЩ и ЕС ходят им по гайда. Помагат им с какво ли не. Време да спрат помощи. И тогава ще има мир. Това което изгубиха, няма да го върнат, поне да не губят повече. .

39

само питам

преди 3 месеца

Тази руса кака защо не е в затвора? Пропиля 71 милиярда евро ваши пари като ги подари на пфайзера където работи съпруга и! Това не е ли конфликт на интереси!

38

АК-47

преди 3 месеца

Преди 2-3 седмици американците коментираха, че загубите на Украйна са не по-малко от 190000 убити. Стряскащо е, но сами си го направиха. Да продължават да подкрепят наркомана. Сега при Артьомовск, и после при Краматорск ще е поголовно унищожение.

37

Анонимен

преди 3 месеца

Тази цифра пак е занижена, предполагам. Всички сериозни непропагандистки анализатори, които следя (напр. Александър Меркурис, полк. Макгрегър, Скот Ритър и т.н.), говореха за 100 000 убити украински войници (което впрочем означава поне 200 000 ранени и негодни за бой) още преди 2-3 месеца, а оттогава зеленият наркоман лансира още няколко безсмислени атаки, в които загубите им бяха ужасяващи.

36

Абе!!!

преди 3 месеца

Русата кака пак се наака! Джъндърчета, ползвайте си русите каки по предназначение!

35

Анонимен

преди 3 месеца

запада при война се сцепва от лъжене. В случая не украинците лъжат, а запада им нарежда да лъжат. Правете разликата. лъжците са тия, които лъжеха че ирак има химически оръжия, които лъжеха че ще деносат на арабите демокрация, а съсипаха прекрасните им страни, които лъжат, че в собствените им страни има демокрация па свободата на словото в сащ според самите им репортери без граници е на 40 и някое място в света... ЛЪЖАТ И КИРЧО СЪЩО ЛЪЖЕ...

34

R.A.T.M

преди 3 месеца

Тя се изпусна защото както всичко западно е двулично едно за тяхно ползване друго за медиите, но тази госпожа не можа да превключи. И на курсант във военно училище е ясно, че Украйна няма ресурс да победи Русия. Русия щади Украйна за разлика от Запада все пак са една кръв. Ако НАТО воюваше в Украйна не 100000, а два милиона да са жертвите. Спомнете си Ирак 10000 първия ден.

33

Интересно

преди 3 месеца

В американски военни гробища се наблюдават бум на погребения без дати ! Само имена...

32

Анонимен

преди 3 месеца

На нас укропитецте разгласиха какви оръжия имаме и нашите ухьовци мълчаха.

31

Анонимен

преди 3 месеца

Тази бабка много е зелена, пали самолета за 50км а за вас веднага 160к за Тесла извадете!

30

Ggg

преди 3 месеца

Жертвите са 0, тр са рода на Супермен

29

Анонимен

преди 3 месеца

В полски медии се говори за 1200 убити полски наемници

28

БСП срещу Радев

преди 3 месеца

Загубите им са поне 200 000. Падат по 250 души на ден. Направете една проста равносметка! Укрите се осират тотално. Руснаците ги газят с по-малка войска... тази война ще приключи трагично за Западналия свят..

27

Анонимен

преди 3 месеца

а Киро като каза че на третия ден загубите на укрите са 70 процента от бойната мощ.... той защо не го принудиха да се отрече от думите си, нали е дистанционен бутон

26

Анонимен

преди 3 месеца

Видяхте ли всички колко са истинските загуби на Украйна? Урсула като тъппа оввца си ги каза направо, без да гледа, че това са секретни данни и без да ги може с пропаганда.

25

Анонимен

преди 3 месеца

ДРАГИ ЖУРНАЛИСТИ ОТ САЙТОВЕТЕ, АКО ВИ СПРАТ ГРАНТОВЕТЕ, ДАЛИ И РЕД ЩЕ НАПИШЕТЕ ЕЙ ТАКА БЕЗ ПАРИ...ЗАЩО ЛЪЖЕТЕ ЧЕ БЪЛГАРИТЕ ИЛИ СА ЕВРОАТЛАНТИЦИ ИЛИ СА ПУТИНИСТИ...НЯМА ЛИ РЕАЛИСТИ, КОИТО ВИЖДАТ КРИВОТО НАВСЯКЪДЕ КЪДЕТО Е ТО...

24

Анонимен

преди 3 месеца

Тея се скараха кой лъже повече, я накрая Киро спечели!

23

Анонимен

преди 3 месеца

Последни пресни новини от военния кореспондент александър коц получил е съобщения от жители на часов яр. Че ВСУ бягат от бахмут ще се предислоцират в константиновка

22

Ром"с

преди 3 месеца

Ако са 100 000 официално убити,щото Урсула де Ляйен оперира с някакви факти ,тя няма да говори "на версия" ..то означава ,че, украинците имат загуби към 120-150 000 човека,щото винаги се намаляват от местните с определен % ..Браво за Днес ,че пусна тащи информация!

21

До

преди 3 месеца

Натовеца ,пускай нов клип :)