59

ПроСоТо

преди 1 година

"СЪЮЗНИКЪТ" ?!?!...В лицето на Урсуската ЕК "Е СЪЮЗНИК" на Окраината?!...Бре да му са не знай!..Кога успяха да сключат договора си за съюзничество и кък успеха да га скрият от нас ?!

58

Анонимен

преди 1 година

до demolitor: Всъщност нямаше и 200 хил. До 200 можеш да ги докараш, само ако добавиш частите на ДНР и ЛНР (които вече са си руски след рефендерумите, но тук говорим за друго), и пак има вероятност да не успееш, защото немалко източници говорят за 100-130 хил. руска войска, влязла в Украйна в началото на СВО, а частите на ДНР и ЛНР са може би около 40 хил.

57

Зелен Шебек

преди 1 година

Лека по лека лъжите на Зеленото човече започнаха да излизат на яве

56

Анонимен

преди 1 година

до 71: Строго погледнато си прав, но нека не забравяме, че officer на английски има по-широко значение, отколкото българското "офицер", напр. police officer си е всеки полицай. Вярно е, че когато се говори за войска, officer по принцип наистина обозначава човек с ранг, но все пак не мисля, че Урсулата имаше предвид това в случая, предполагам, че просто се опита да звучи по-драматично или знам ли и аз.

55

Край

преди 1 година

Няма по мръсно и тъпо нещо от тази война. И ние българите трябва да го изкрещим на света това.

54

Анонимен

преди 1 година

Данните на Урсула всъщност не са верни, в тях не са включени загубите на натовците:)

53

Анонимен

преди 1 година

Те сами ще се изядат от простотията си. Такава наглост, оскотяване, лъжи, жестокост от укритата, пригласяно силно от ЕС и нашите подлизурковци. Пълна отврат.

52

Анонимен

преди 1 година

Къде е натовската кохорта, домъчня ми за тях, не е весело във форума.

51

Анонимен

преди 1 година

Четете си точките по пропагандата и манипулацията бе! А не да се излагате и да давате някакви факти, киоти не отговарят на пропагандата! Срамота

50

Анонимен

преди 1 година

Нито един украинец не е убит. Един се е спънал и се е ожулил. Друг хванал ковид. Тотал двама. Руснаците 10 милиона убити защото нямат куршуми и се бият с голи ръце...... Цирк ама цирк ви казвам!

49

Анонимен

преди 1 година

Щом този Никифоров официално заявява че загубите на Украйна са чувствителен въпрос,значи загубите на хохлите са умопомрачителни и не искат това да се знае. Но промитите мозъци и козяшките тролеи мога да продължат вярват че загубите на Украйна са 500,600 души.

48

Анонимен

преди 1 година

От кога ЕС е територия на украйна, че да ни казват да редактираме изказвания ? Какво стана със свободата на словото ? Или свобода има само ако повтаряш американската пропаганда ?

47

Анонимен

преди 1 година

Писна ми от тая тaпа Уссрайна. Деаеба и държавата келяява. Дано Путин ги истреби до крак.

46

Анонимен

преди 1 година

Внучката на офицер от сс,се о лайНи.Како разберете се с зеленото наркоманче ,кой какво да говори.

45

Анонимен

преди 1 година

Лайен се омаза,то и името и такова.Още не мога да си обясня,какъв фактор е Украйна ,та всички се съобразяват с нея?Явно е американска територия,че Европа да козирува.

44

Анонимен

преди 1 година

Къде са апологетиците на зеления наркоман ? Нали украинците не лъжели ? Не може да се вярва на нито дума изречена от украйна или сащ !

43

запознат

преди 1 година

Лайнена е за затвора защото е поръчала по 10 дози за всеки европейски гражданин само от пфайзера като е платила 71 000 000 000 евро на тази фирма в която работи мъжа и! Техното семейство има акции на тази фирма на пазарна стойност от над 10 000 000 000 евро закупени на синволична сума още преди пандемията!

42

Анонимен

преди 1 година

Комунизма и цензурата се завърна с пълна сила,само че идва от запад ,не от изток.Смях голям.

41

Избивайте украйнците

преди 1 година

Ние тук ще утешаваме техните вдовици!!!

40

Надежда

преди 1 година

Те станаха много важни, за всичко се сърдят. Всички от САЩ и ЕС ходят им по гайда. Помагат им с какво ли не. Време да спрат помощи. И тогава ще има мир. Това което изгубиха, няма да го върнат, поне да не губят повече. .