31

Анонимен

преди 1 година

Софиянци не си плащат.. сега цяла България ще им плаща дълговете.

30

Анонимен

преди 1 година

Фалит,закривайте и отваряйте една АЕЦ.С парите за тая дупка за пари ще се построи разруши и пак построи един град

29

Румен

преди 1 година

Интересно е как е изхарчена тази сума.????

28

Анонимен

преди 1 година

Това дружество така добре е източно, че резултатът е тази хубава сума която трябва да се плаща от обикновените хора сега. А честито на всички ни.!

27

Румен

преди 1 година

Дружеството на Централното Отопление единственото в Европа е Акционерно Дружество с ~~~ 1 200 000 акционера

26

Румен

преди 1 година

При Социал. Т. Живков се обърна към политбюро " целокупния народ да плаща дълговете".

25

Анонимен

преди 1 година

Румен Гечев да плати дълговете.

24

Анонимен

преди 1 година

Собственикът е Столична община.Има и изпълнителен директор.Ако беше друг бизнес на някой ентусиаст,дали щяха да го чакат да направи тези дългове?

23

Румен

преди 1 година

Милиони части фирми са на свободен пазар без подкрепа на държавата. Защо тези трябва да ги търпим със загубите

22

zombay

преди 1 година

КИРО ПРОСОТО ПРОСТО ЩЕ ЕМИТИРА ПАРАТА И ГОТОВО!!!

21

Ъпсурт

преди 1 година

Добре де как така са продължавали да им дават услуги и суровини без да плащат толкова време? На какво са се надявали ми е много любопитно... че ей така изведнъж ще им върнат парите ли? На мен някой няма ли да ми даде милиард и половина, ще оправя - обещавам!

20

Румен

преди 1 година

Кой и кои са допуснали този дълг. И защо не се съдят виновните от това дружество, а само сменят директорите на 4 -5 години. А се водят съдебни дела срещу лица не ползващи услугата им. И защо институциите мълчат тридесет години за измишльотината им " Сграда Инсталация".. . На Милиони българи зад граница дърпат от банковите им сметки пари за неползван услуга.

19

Анонимен

преди 1 година

Къде ви е панацеята "свободна пазарна икономилка"? Затова ли скачакте по площада да викате"Кой не скача , е червен!" Като не искхте държавна собственост и регулирани ниски цени, ей ви сега резултаът! Защо да има одържевяване Нали държавата била лош стопанин и комунистите били лоши? Ама са ви направили парно за стотици хиляди жилища/1 Одържавяването НЕ е дясна политика, а си е социалистически подход. Кажете го!

18

Икономист

преди 1 година

Няма как София да стане държавата България. Тези неща с парите, дълговете и финансите ги решават финансисти като Гечев, Ананиев, Цонев и останалите от НС. Като не им стигат заплатите, да си вземат заеми. Доста банки печелят от даването на кредити. Честито на т. нар. водещи финансисти. Може и от Симеон Дянков или от леля му Кристалина да искат.

17

Чочо

преди 1 година

Ами дълговете трябва и да се плащат. Или всеки ползващ услугите на Топлофилация София да поеме бремето и да плати или дружеството да фалира.

16

силно загрижЕна

преди 1 година

Вай, вай, вайййй.....тия ще имат ли кинти за *** или ще останем на студено?!

15

Мара

преди 1 година

Ако чакате Путин да ви спаси... сте обикновен БГ люзер на който винаги другите са му виновни. При социализма бяхте зле, сега сте зле и след 100 години пак ще сте зле защото сте смотани русофили с една мозъчна клетка.

14

Анонимен

преди 1 година

Когато и да бъде закрита топлофикация, все ще е късно. Икономически абсурд, нежелана услуга, от която няма отказ.

13

Селю

преди 1 година

Да си ги плащат ...столичаните в повече....В нашто село немаме топлофикащина

12

Анонимен

преди 1 година

Крадливата шайка управляваща Софийска община от години разчиташе досега Боко да налива държавни пари в това фалирало общинско дружество, за да го държи полуживо.. Голямо крадене пада там, Вальо Топлото ряпа да яде, тия след него му показаха как стават тия работи