51

Анонимен

преди 1 година

E аз тогава за какво плащам сметки?

50

Анонимен

преди 1 година

Имам близък роднина в един от софийските тецове, за каква кражба става дума ви е бедна фантазията, спонсорира се основна една партия и обръчите около нея. Разнасят се куфарчета, инфото е от първа ръка. Закривайте тази черна дупка!

49

Анонимен

преди 1 година

ЗАКРИВАЙТЕ ЯНЕ Е НУЖНА ТОПЛОФИКАЦИЯ - САМО КРАДЕ И СМЕТКИ ДО БОГА

48

Иванов

преди 1 година

СОС все такива мудни неща прави. Да се запита човек, кой подписа договора за ремонта на тунела към Люлин с такъв дълъг срок на изпълнение? В белия свят това става за два летни месеца с много хора и техника, като се работи денонощно. И без това в тунела е все едно дали навън е нощ или ден.

47

Анонимен

преди 1 година

Егати, преди 15 години казаха че топлофикацията не работи добре като държавна и я продадоха на общината.Сегаще я правят държавна пак поради същото.само не разбрах кой не плаща че такава голяма сума задължения има и къде отиде плана за производство на ток. То не беше РДф, то когенерация, то ремонти и екшън планове, то евтино гориво и фирми за дялово разпределение, а ефекта същия ..

46

аххх

преди 1 година

Демек народа ще си купи парното на шопите .

45

Бг данъкоплатец :

преди 1 година

"Плащам! Ларж съм,Баце!

44

Ху кеърс

преди 1 година

Да се даде на съдия испълнител да се конфискува и да се разпродаде на търг.Конфискуване на имуществото на собствениците.Същият закон да бъде приложен веднага както на хора където дължат 2000,5000 и т.н. Щом за пет хиляди тормозат хората веднага на секундата да се завеждат дела.Очаквам резултата сутринта в 9:00ч.

43

Анонимен

преди 1 година

В чекмеджетата на мутрите има стотици откраднати милиарди. Може да върнат няколко десетки милиарда откраднати от Топлофикация София. Когато съд и прокуратура проработят, и това може да стане.

42

Анонимен

преди 1 година

От 2005 година Топлофикация София се източва от ГЕРБ, а преди това 16 години се източваше от СДС.

41

Анонимен

преди 1 година

Докога София ще плаща тока и водата на останалите области в България?! Ако София спре парите за тях, цените на тока и водата ще скочат двойно и тройно.

40

Анонимен

преди 1 година

Милиардите на Топлофикация София са в чекмеджетата на ГЕРБ и СДС. По груби сметки това са около 33 милиарда лева.

39

4

преди 1 година

До АнонименКакто виноги цяла България ще плаща топлотона Софиянци , а ние ще мръзнем заврени в една стая и с епизодично включване на бойлера!?В коя държава е така? В никоя!

38

Анонимен

преди 1 година

ДЪЛГОВЕТЕ СА МНОГО ПОВЕЧЕ И ПРОДЪЛЖАВАТ ДА СЕ ТРУПАТ.ЗАТОВА И ГИ РАЗПРЕДЕЛЯ ВЪРХУ БВП НА ЦЯЛАТА СТРАНА.ТАКА И НАЙ-БЕДНИЯТ БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИН В СЕВЕРОЗАПАДНА БЪЛГАРИЯ ПЛАЩА ВАНАТА И ПАРНОТО НА ЗАМОЖНИЯ СТОЛИЧАНИН.СОФИЯНЦИ ПРОСТО НЕ СИ ПЛАЩАТ ОТОПЛЕНИЕТО.

37

Анонимен

преди 1 година

Кога най после ще дръпнат шалтера на това дружество,докога цяла България ще спонсорира отоплението на наглите шопя?

36

Анонимен

преди 1 година

Еми вдигнете цените бе. Който не иска няма да има парно и това е. Обаче мисля че дори и двойна да е цената искащите да мръзнат няма да са много. Лесно е да се мрънка ама трудно е да се мръзне:)

35

точно там

преди 1 година

До АнонименНи е проблема.Изхвърляме ги и ги оставяме спокоино да си харчат откраднатите от нас милЕони.Вместо да гният в ЦСЗ. доживот плюс конфискация на награбеното.

34

Спасен

преди 1 година

Сложих бойлер и климатици. Оттървах се от тези, а скоро ще спрем и сградната инсталация в кооперацията и съвсем ще сме свободни :) :) :)

33

Шах

преди 1 година

Ама не е много, по 1000 лева на Софиянец .Моля платете си за лукса .

32

Анонимен

преди 1 година

Споко - Като затворят ТЕЦ и млион домакинства минат на вече скъоа газ, дълговете на топлофикажиянще ударя 15 милиарда лева :)