35

Анонимен

преди 1 година

Еми идеално за елита - на тях им трябват зависими от технологиите тъпунгеpи.

34

знаещ

преди 1 година

Единственото , което е от значение , е да сте послушни и ГЛУПАВИ КОНСУМАТОРИ живеещи от ден за ден на кредити ! Училището е разход на ресурси и пари , които не е необходимо да се хвърлят на вятъра , за да се постигне резултата ! Знам че на тези ми твърдения , веднага ще се появи някой бролер , който ще ме обвини , че съм нищо не разбиращ дъртак " комунист " , но той не знае какво го очаква - А Аз ЗНАМ именно защото съм ходил на училище , прочел съм толкова книги , колкото той не може и да брои !

33

Анонимен

преди 1 година

Европа нямала учители . НЕ Ви и трябват - Ходжата ще Ви каже какво е написанов корана и това Ви стига ! Да сте евтини татуирани силиконови пачаври учене не Ви трябва , важното е да има кой да ви купи някоя парцалка и да Ви заведе на някой плаж да се нагъзите пред телефончето ! " Мъжкарчетата " пък са с повече обици и от жените - И това не се учи в училище , а пък и като има достатъчно хитри политици да Ви пълнят ПРАЗНИТЕ глави с " демокрации и права " - Тик-Тока и Фейса стигат за да сте РОБИ !

32

а

преди 1 година

Искам да отбележа че много от тях мразят техниката но говорят авторитетно и възмутено.

31

имахте време

преди 1 година

Не забравяйте колко време ви дадоха.

30

имахте време

преди 1 година

Ще ви изличат изцяло.

29

Анонимен

преди 1 година

12 години учех синус и косинус. Не знам какво са, но в момента съм без работа.

28

Анонимен

преди 1 година

Учителската заплата в Германия не е ниска, а колкото професорската, със статус на държавен служител. Само че учителските специалности в университета са отделни, със завършване на научна специалност не се получава учителска квалификация, a преквалификацията в учител след това е почти невъзможна и не може да се учи дистанционно, което предполага години допълнителна безработица. Причината за недостига е само тази глупост. На учителите всъщност се гледа със завист.

27

До 23 А

преди 1 година

"УЧЕБНИКА ПО ТЕХНИКА ГО ПИСА 8О ГОДИШЕН И Е ЗА РЪЧНИ ИНСТРУМЕНТИ." --------------- За кой клас става дума? Защото в началните класове има предмет "Домашен бит", в който се изучава и работа с ръчни инструменти. Има и "Технологии и предприемачество" в по-горните класове, но и там също се включва работа с ръчни инструменти. Ти да не би да ползваш робот у дома, когато поправяш контакт например?

26

Ердоган

преди 1 година

Аз ще им пратя.

25

Пак от нас ще вземат

преди 1 година

Нашите хлапета ще започнат още по-усърдно да учат основните западни езици и който не може да се класира за по-доходоносна длъжност в чужбина, ще знае, че поне за даскал ще може да се цани, стига по време на следването си в някой ВУЗ да си е направил труда да учи поне толкова, че да изкара оценки около (4.50).

24

Европа няма нужда

преди 1 година

от учители, затова остава без тях. Първо беше поколението на милениума, дето всичко знае. Сега дойде ред на Z поколението, което едва ли не е начало на новата човешка раса заедно с "индиговите" деца. Те са бъдещето на човечеството, вервайте ми! Учителите да отупат нафталина и молците от тогите си и да се самозапалят, защото са безполезни, а заедно с тях да изгорим и книгите!

23

Анонимен

преди 1 година

Пробвайте да им направите заплатите по-високи от тези на тираджиите.

22

Анонимен

преди 1 година

Научих математика от Khan Academy. Това което ми липсваше в училище и неразбирах защото учителката ми беше супер злобна и мразех часовете. Сядах от заде и си драсках в тетрадката..Khan Academy е без пари и иска само желание. Решаваш задачи висчко е обяснено. Обяснява ти къде грешиш..

21

А

преди 1 година

УЧЕБНИКА ПО ТЕХНИКА ГО ПИСА 8О ГОДИШЕН И Е ЗА РЪЧНИ ИНСТРУМЕНТИ.

20

Анонимен

преди 1 година

За к'во са ви учители? Нали всичко можеше чрез мъртвото. чрез компютъра? В свят, който цени значително повече мъртвото, отколкото живото, професиите , където контатктът с хората е определящ, са най-трудни. Защото хората не са обучавани да живеят в реални съобщества. Учат, учат, а я могат да назоват и разпознаят 10 вида дървета (без плодните), я не! Да не говорим за тревисти растения, птици и т,н. Но мъртвата природа е с имена, т.е. е знаима.

19

Prokurora

преди 1 година

В Европа новото поколение не говори местния език, а майчиният език най-често е арабски, персийски, афганистански и никой няма да се подложи на гаврата да обучава деца, чийто родители са на социал!

18

А

преди 1 година

СЕЛЯНИТЕ НАРОЧНО НЕ ВКЛЮЧВАТ ТЕХНИКАТА.

17

Анонимен

преди 1 година

Довиждане на интелигенцията,с материалното и телефоните напред.

16

Анонимен

преди 1 година

На кой му трябват умни и мислещи хора,трябва рая послушна и ГЛУпОВАТА,която лесно се моделира.Това беше,планетата приключи.