18

Анонимен

преди 1 година

Коя е Жана Казанджиева, някоя от пропагандаторките от сайта бгмама ли - DeVa, Dazy и всичките останали шепа платени жрици на ковида? Обзалагам се, че е от змийското гнездо

17

Анонимен

преди 1 година

Аз имам вяроспад към ЕС

16

Alex

преди 1 година

При мен се наблюдава окапване на космите на гъзъ

15

ПроСоТо

преди 1 година

за косопад не знам...Сестра ми обаче изгуби обоняние след като прекара въпросния коковид..Аз също го преминах,ДВА ПЪТИ в разстояние на шест месеца..Никой не ми верва,обаче защо да са права на "герой" ?...Е,освен увеличаване на досадната сутрешна ерекция,никакъв друг ефект нямаше върху мен..

14

Анонимен

преди 1 година

на мен ми опадаха срамните косми - и вече не тряа са бръсна

13

до 13, В САЩ се водя

преди 1 година

дела срещу Файзер. Всеки месец излизат по 50 000 страници доклад от първоначалните тестове на ваксината им. Имат много пропуски т.е. не е адекватно тествана. Например за евентуални увреждания на репродуктивните органи, което е страхотен пропуск и редица други. Друг е въпроса може ли да се докаже умисъл в това тестване или си е чиста проба алчност, за да се пробута по-бързо на пазара на ваксини.

12

Анонимен

преди 1 година

КОВИД-19 е едно коварно заболяване, последиците от което тепърва излизат наяве. У нас преболедуваха предимно най-пpocтите хора, за които всичко е настинка. *** е пръв по смъртност в света след Перу. И логично- във фиша със заплатата му ясно пише, че е антиваксър. Излязоха доста научни трудове за преболедувал ваксиниран и преболедувал ***. Пляскай, *** минусите, и марш, че те чака нощната смяна зад геврека на баничарката или в склада.

11

Ха, стига с ковида..

преди 1 година

Миналата година две ваксни Файзр (август), плюс два път тази годна го "лепнах", първият път леко втрисанедва дни) и суха кашлица (дълга, около две седмици), вторият път за около ден и половина (чувсството, че си намръзнал) малко кашлица и туй-то!

10

И асимптоматични

преди 1 година

боледувания също имат косопад. Според мен е от стреса, на който хората бяха подложени от всички медии по 24 часа, 7 дни в седмицата в продължение на години ни се обясняваше как ще умрем в мъки ако не се ваксинираме.

9

Анонимен

преди 1 година

то ако е само косопад пак добре, след такова тежко натравяне с ковид отровата да се радват всички оцелели

8

Анонимен

преди 1 година

Освен някои шапкари, не виждам много плешиви по улиците. След такава страшна "пандемия"...

7

Ми не е вярно

преди 1 година

Аз го карах три пъти много леко и съм с ужасен косопад! Не се повлиява от нищо

6

Анонимен

преди 1 година

Тъпотииятаа у хората достигна нови висини. ЧЕСТИТО!

5

И кво?

преди 1 година

Е да де ама постоянно съм на дървен. Това са ми симптомите на дълъг ковид.

4

Анонимен

преди 1 година

Как така ще преболедуват, яко трябва да се мре!

3

Анонимен

преди 1 година

Явно се е проявил още един страничен ефект от експерименталките, за който ще набедят фалшивия вирус.

2

11

преди 1 година

при останалите 40 процента куропад...и кат се замисли човек по добре да умре от кофид отколкото без кокоса и без онова....още някаква тъпотия да изсереттеее...че да се държи жив призрака на ковида....

1

Анонимен

преди 1 година

Пиипипи ама да не си измисляте нещо? А пропуснахте да споменете че и инжектираните боледуват, значи и при тях? Ама така не е добре за бизнеса