23

Анонимен

преди 1 година

12 се е изказал много точно.

22

Анонимен

преди 1 година

Не гласувайте за партиите на Ф16 и фазер иска да каже човека защото ние си имаме нашите рафал миг и спутник . Да си купуваме нащо европейското а не чужди чертежи на тройна цена. Партиите на Ф16 защитават чужди интереси за сметка на европейските.

21

ZV

преди 1 година

Скоро Путин ще поправи тези грешки))

20

браво

преди 1 година

Що бре Боре не каза, ЧИЙ си тия интереси?

19

Тая 2030 година

преди 1 година

много често взе да се поставя за краен срок на всичко. Смея ли да кажа... КОНСПИРАТИВНО подозрително е :D Когато Борел говори за чужди интереси, вероятно има в предвид САЩ, защото техните ваксини заляха ЕС, докато локални разработки бяха блокирани от достъп до "свободния" пазар. БАН също разработиха ваксина, но така и не се пусна в производство. Борел, също така вероятно страда то шизофрения, веднъж каже "до победа на бойното поле", а друг път "трябва да се търси дипломатическо решение".

18

Някой до 23

преди 1 година

Абсолютно точно си описал всичко и въпроса е точен. Това казвам и аз, че явно тези остарели нафталини от всякакъв сорт живеят в друго време и свят. Проблема е, че имат много луди последователи който от горе до долу по веригата "плащат от акъл и истински ценности". Тези хора са тотално сбъркани и загубени....

17

Анонимен

преди 1 година

Бегемотите и Левитаните от бигфарма трябва да си платят.

16

Алтерниращ веганист

преди 1 година

"свободата на избора" (т.е. антивакса) и "нацизма на укрите" дойдоха от едно и също място и бяха набити в изгладените мозъци на една и съща прослойка. И с една и съща цел.

15

Анонимен

преди 1 година

'Трябва да се борим с дезинформацията - пандемията бе използвана, за да се прокарат чужди интереси' --- правилните интереси от сорта не се бодете и не вярваите на лъжемедиите?

14

Анонимен

преди 1 година

Тези чужди интереси имат ли нещо общо с Урсулата, че Кьовеши нещо задава неудобни въпроси???

13

Мълчание

преди 1 година

А кой прокара интересите си за сметка на Европа с войната в Украйна?!

12

Анонимен

преди 1 година

Имаше дезинформацията, кказваха ни, че препаратите пазят, а те не пазят.

11

Анонимен

преди 1 година

Какви чужди интереси? Който иска, се съобразява с чуждите интереси. До каквото се докопат в Брюксел, се превръща в оръжие. Здравеопазването, екологията, мигрантите, енергийните ресурси, храните, медиите ... Всичко за тези в миг се превръща в оръжие и трябва да се борят, да воюват, да отстояват "ценностите си", да се докажат ... Пред кого?

10

Някой

преди 1 година

Парацетамола е от миналият век. Вече не действа. Много хора не разбират, че живеем в нов век и нови времена, но не от сорта дето айтитата се мислят за връх. Нови времена нови решения, нови лекарства, нов подход в обучението, нов подход в работата и т.н. ...... Може накрая майти да се окажат прави, но да са сбъркали календара 2012 -2022... Вече нищо не е същото, нови времена...

9

Анонимен

преди 1 година

Както и руските интереси против западните ваксини. А нашите се хванаха на руската въдица.

8

нещастник

преди 1 година

ама тоя да каже чии са тези интереси, щото Назгула Урсула подписа сама договор за 5 млрд евро без търг! аз тук само един интерес виждам... той не е руски нито китайски!

7

999

преди 1 година

А защо допуснахте да се прокарат чужди интереси за наша сметка???!

6

Анонимен

преди 1 година

Какво го усуква сега по килифарско- брюкселиански! Ей, туй дет сме били в комунизъм много помага да ги прозрем тези мишоци колко са жалки милите!

5

нещастник

преди 1 година

и кои са тези чужди интереси неевропейски? презокеански ли са? или да гадаем още.... стига недомлъвки казвайте нещата в прав текст ,САЩ СА ЗЛО!

4

Анонимен

преди 1 година

Много съжалявам, но няма да ви се получи.