15

Яко ми писна

преди 1 година

София е в нетърпимо състояние. Целият град е в мръсни строежи, а по улиците тежките камиони са навсякъде и само тапи и прах. Стига вече! В Света Троица видяха сметката на почти всички зелени площи, що дървета заминаха. Трябват протести до дупка

14

Анонимен

преди 1 година

ГЕРБерската кметица пак само обещания и никакви реални действия относно гетата и каруците. Но това им е електората нормално да си го коткат .

13

Анонимен

преди 1 година

Софиянци големи европейци. Каруци, кокошки, прасета. Направо идилия.

12

Анонимен

преди 1 година

Най-мръсния, най-грозния... ама пак се тикате натам, нали??? Мръсни комунистчета! Винаги с двойно м нение. Стойте си на село и дойте козите тогава!

11

Ти да видиш..

преди 1 година

На снимка 4 се виждат две бетон помпи. Негодуващите негодуват защото се строи , а не че преминаването е затруднено за няколко часа.Иска им се да се строи като някога на полето , да не се пречи на гражданите от централните части.

10

Maybe

преди 1 година

До Анонимен, Aбасютно съгласен! За богат град като София, планирането, публичната инфра, каруците. Нищо не кореспондира към бюджета и възможностите на град като София. Множество по бедни градове дори не в Европа успяват с по малки бюджети да постигат много повече. Брутално ограбване и безотговорност/безстопанственост.

9

Анонимен

преди 1 година

До 6 - Казвам, че - първо - асансьора го нема, второ - и другите два, които тр. да ги има - тях ги нема, даже и кутии, в които да се помещават - нема! Вижда се ясно на фотото от страна "Слатина", че такива неща там въобще нема! А дали по проекта, който е "С АСАНьОР" е така? Само от едната страна, а от друга - без )))))

8

Анонимен

преди 1 година

После обвиняваме македонците, че не искали да бъдат асоцирани с нас. Кой нормален не иска да бъде част от такъв рай като на снимките?!

7

..

преди 1 година

град от третия свят, но и студен поне 6-7 месеца.

6

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 5 Казваш, на слатинчани такъв лукс не им се полага?

5

Анонимен

преди 1 година

Къф асансьор, бреееееееее ))))))

4

Анонимен

преди 1 година

Така наречената пасарелка на сн. 5 - вижда се, че покрай най-долните 5-6 стъпала няма парапет. Преди дни писах тук как пати съседка, която в последните години се оказа с проблеми в коленете и за нея се оказаха недостъпни стълбищата без парапет. За да се качи по тях трябва да се подпира и на ръцете си все едно, че е четириног представител на фауната, а да слезе по такова стълбище не може дори и с ***. Прибавете и това, че тази интелигентна, фина жена още не е пенсионерка.

3

Анонимен

преди 1 година

Европейска столица сър. Най-мръсната и грозна столица, не само в Европа. Които е пътувал той знае. Ремонт на ремонта на ремонта на жълтите павета кога ще има пак?

2

Alex

преди 1 година

Пасарелка - любимата ми дума.

1

тъй.....тъй

преди 1 година

Най-вече строителният терор......той е жИсток!