166

Помня

преди 3 месеца

До Анонимен 208 Да те поправя. Фиат 124 не е краден , а е платен. Виж за останалото си прав.

165

Да допълня...

преди 3 месеца

До Анонимен 196 Ушанките няма да посмеят да се сритат с Китай. Те са огромна военна сила. Виж обратното е напълно възможно. Китай изпитва остра нужда от територия и суровини и къде ги има ? В съседна Русия . Представяте ли си един милиард армия с ядрено оръжие . Ще минат като цунами.За това Путин им се подмазва.

164

Климбо

преди 3 месеца

Струва си всяка една рубла(или юан)...😂

163

Много са зле

преди 3 месеца

Щом вече и китайски автомобил и ирански дрон се представят за руски изделия ( Москвич и Геран2 )

162

Анонимен

преди 3 месеца

Това може да спечели конкурс за най-грозен дизайн. Единственото по-грозно нещо, за което се сещам е fiat multipla. На руснаците им дай желязо и излиза на конвейра танк или тон и половина сибирска ламарина. То най-популярната им кола "копейка" ваз 2101 - жигулата е крадена също от fiat 124. Трябва да си сериозен извратеняк да купиш това нещо горе на снимката. И ако изобщо има GPS със сигурност е на руската ГЛОНАСС. И айде още с найлона от седалката към сервиз.

161

До 205 Наша

преди 3 месеца

Чували сме за Вълчан войвода и за безбройните пещери, съхраняващи ограбените от конната му дружина хазни. Още по времето на соца, военните откриха поне една от тия пещери. Има една скъпа, почти 200 лв. книга от Васил Гинев: Вълчан Войвода Златният бог на България. Там се описва, с препратки към съществуващи документи, как Вълчан Войвода натоварва кораб със злато и скъпоценности за руския император. За армия, която да освободи България. Няма нищо безплатно на тоя свят !

160

до 201 Данке

преди 3 месеца

Бил съм 2 пъти в Русия и познававам умни образовани руснаци, чиито бащи не искаха да си спомнят за Сталинските репресии. За последните 100 години милиони високообразовани руснаци напуснаха Руската пролетарска диктатура. Русия ще остане, но ще изостане !

159

Наша

преди 3 месеца

До До 198 НашаГоворим за глобални войни от които зависи бъдещето на човечеството, не искам да умаловажам подвига на нашите герои за Добруджа.Да ти кажа, явно в тая Добруджанска битка наистина на първите линии са били истинските Добруджански ГЕРОИ, че като гледам в ден днешен....Не искам да пиша повече.И все пак си оставам на позиция, че Русия важни войни не е губила.Защо не написа за руско-турската война ? Или не е политкоректно ?

158

АЗЛК

преди 3 месеца

ах, защо ли те купих.....

157

НАРОДА ИМА ОПИТ

преди 3 месеца

Много са хубави москвичите ! Направо - чудесни ! Купете си да видите бял вълк с черна опашка ! Честито !

156

До 198 Наша

преди 3 месеца

Русия загуби Кримската война в средата на 19 век. Русия загуби Руско Японската война през 1905. Българската конница прогони руските окупатори от Добруджа през Първата Световна. Русия загуби Руско Авганската война преди 30на години.

155

Данке

преди 3 месеца

Кефите ме пичове, как до вчера говорихте, че Русия приключва заради санкциите хората събират чипове за хляб и да подкарат Кмаза, а в тая нощ се спори дали новия Москвич ще се конкурира с автомобилите на западния пазар.Слава на Русията, все ми се струва, че докато светува тоя свят ще я има и Русия.

154

Евтиното е скъпо

преди 3 месеца

Евтините китайски стоки са нискокачествени и трябва да купуваш пак, и пак, и пак, и пак, докато ти уври главата.

153

Наша

преди 3 месеца

Какво ми давате минуси, кажете Рашата кога е губила война, опа извинявам се СВО.Тия хора срещу Хитлер, Наполеон, даже Чеченците привлякоха на тяхна страна, къде в момента мъжете умират, наистина ли си мислите, че укрото и натото ще ги сломят, мале, мале !

152

Анонимен

преди 3 месеца

Повечето хора дори не осъзнават че гащите на *** им са китайски, но инсче се смеят на китайците! - аз си купувам само българско бельо и чорапи, произвеждат ги в Трявна, Сливен и в други градове. Китайски дрехи носят само прошляцци като теб :)

151

Анонимен

преди 3 месеца

Ако си сритат ушанките с Китай, следващият Москвич ще е от Северна Корея

150

Мерчо

преди 3 месеца

До 1ъМерцедес са приключили отдавна, дори собствениците на новите модели се оплакват, че всичко е пластмаса и кух лукс, нищо общо с онова което беше.Мерцедес е най-добрия и луксозен автомобил за всички времена, но просто времето му за съжаление приключва, а празни места в природата и индустрията няма.

149

г

преди 3 месеца

Какво ги интересува хората мнението на някакви ***.Не ги мислете, те ще се оправят, Рашата война не е губила, освен пред телевизорите.Само абсолютен амсалак може да вярва в някакъв друг изход, освен просперитет за Русия.

148

Западен двигател

преди 3 месеца

опошлен в Китай и доокомплектован в Русия. Китайците крадат технологии от Запада и се пъчат с тях.

147

Анонимен

преди 3 месеца

абе китайски или руски хората си имат собствена кола българите плювачите какво имат четри колелета отивай пеша