168

Анонимен

преди 1 година

С тия хубави ракети Пеитрият ще изравним рушите с земята а джуджето ще се гътне от страх само, ще гледаме избиването на рушисти ха ха ха

167

До НАТО феновете

преди 1 година

Министрите от НАТО осъдили атаките на Русия срещу енергийната инфраструктура на Украйна. Добре. А когато любимата ви Юесей демократично бомбардира всякаква инфраструктура не само енергиийна в Югославия Ирак Либия Сирия Афганистан...Да не говорим за Виетнам...Още повече Хирошима и Нагасаки...Това не е ли безсъвестно. А ?

166

Анонимен

преди 1 година

тези лъжи от вестникарите ги обърнаха на истина дано ръчичките да ви исъхнат

165

до 180

преди 1 година

Значи искам да се разбере веднъж за винги какво е п.тката! Това е човек който НЕ знае и НЕ може! Но пък ЛЪЖЕ ЛЪЖЕ ЛЪЖЕ ЛЪЖЕ ЛЪЖЕ ЛЪЖЕ ЛЪЖЕ ЛЪЖЕ ЛЪЖЕ ........ ЛЪЖЕ ЛЪЖЕ ЛЪЖЕ ЛЪЖЕ ...... ЛЪЖЕ ЛЪЖЕ ЛЪЖЕ ЛЪЖЕ ЛЪЖЕ ЛЪЖЕ ЛЪЖЕ ЛЪЖЕ ЛЪЖЕ ЛЪЖЕ ..... ЛЪЖЕ

164

Анонимен

преди 1 година

Не знам какво се учудвате на историята. Няма хомогенен народ всички сме смесица от многовековни войни и разселвания на народи. Само тук има 3 етноса населяващи една земя. Представям си ква ще е историята на Франция и Германия след 2000 години... Африканци и турци ще обясняват как населяват Франция и Германия от преди 20века.

163

Анонимен

преди 1 година

До До ПроСоТо, остави го да си плямпа. Не е уместно да се спори с черноработници от руски тролферми.

162

Анонимен

преди 1 година

Уотабаутизмът на Просото няма смисъл въобще да го коментирате. Той човекът като пише за Афганистан дори не осъзнава, че войната в Афганистан е с мандат на ООН който е подкрепен с глас ЗА от страна на русия. Американците обраха лошата слава защото от 70 години са единствената държава с достатъчно пари да плаща сметката на войните които международната общност счита за необходими. Даже за Косово русия гласува за това Милошевич да се изтегли (резолюция 1199) и след това обърна палачинката.

161

Лаврентий Берия

преди 1 година

До ПроСоТо - за кои сърби говориш? Тея сърби които при Милош Обренович получиха през 1833 получиха след българския бунт в Северозападна България над 13 000 км. български - подчертавам - български - земи, в т.ч. Тимошка, Неготинска и Зайчарска околия? Получиха ги от Император Николай I за сметка на България. За тях ли говориш с тъга русофиле?

160

ДОКОГА

преди 1 година

Чудя се докога само русофили ще пишат тука? Плаща ли ви някой, че сте такива.Пълен смях.

159

Анонимен

преди 1 година

"Казваш, че руския език е производен на български и вместо да ти слагат плюсове, те ти слагат минуси. Вместо да се появи повод за гордост, те засилват хейта срещу България. Ето защо русофилията с право е наричана болест още преди 100 години." - не са само русофилите, но и американофилите. Днешната сopосоидна история не признава, че Воляните(Галицийските украинци) са се били рамо до рамо с поляните срещу Фарангите(французите). Напротив, запада настрои Воляни да избиват Поляни във Волинското клане

158

Анонимен

преди 1 година

До До ПроСоТо 169...този не разбира от дума...не се хаби..

157

...

преди 1 година

хе, украйна и сащ имат договор за защита! това повечето п.тки тука не го знаят, но няма как те хем п.тки хем не могат хем не знаят! При това този договор не е подписан от сега! подписан е преди над 25г. Та затова след като има такъв договор, то сащ имат задължението да доставят каквото оръжие сметнат за правилно на украйна! Толкова е просто това!

156

Дуейн Скалата

преди 1 година

Ей рашки, имам перални и тоалетни чинии, елате да си краднете ако ви стиска.

155

Анонимен

преди 1 година

Руснаците не могат да бият държава с военен бюджет от 5 милиарда долара която е получила военна помощ от има няма 30 милиарда долара. А се зъбят на НАТО което е с военен бюждет от над 1 трилион долара. Клоуни. Всички видяхме колко струват руските оръжия. На теория са аналогов нет. На практика са аналоговнет.

154

До ПроСоТо

преди 1 година

Значи гледай ся, мноого неща не знаеш и не можеш но все пак си п.тка! Та ся ше те светна! ако рашистите НЕ бяха нахлуи в суверенната държава украйна! И не бяха укопирали територия от суверенната държава украйна, то нямаше да има убити нито украйнци нито руснаци! По просто няма как да ти го кажа! Извинявам се ако ти е прекалено сложно!!!

153

Лаврентий Берия

преди 1 година

До ПроСоТо 162 - нещо като да бомбандираш афганистанците с вакумни бомби КАБ? Правил го е не кой да е, а Джухар Дудаев, който както си запознат /не допускам ревностен русофил като теб да не го знае/ е бил командир на стратегически бомбардировач. Такиви неща, русофиле. Твоите идоли въобще не са тея херувими дето ги изкарваш. Без дори да коментираме "приносът" им в българската история!

152

Анонимен

преди 1 година

"Основана е, но от славяни. Руснаците са фино-монголи...Повечето руснаци носят азиатско-монголски гени." - Дулеба е основана от Шамбат/Кий и той няма нищо общо със славянин. В Djagfar Tarikhy пише - По заповед на Курбат по-младият му брат Шамбат през 620 година издигнал на мястото на аула Аскал при възвишенията Куян-тау града Башту и потеглил от него начело на отряд от българи, анчийци и саклани-руси срещу врага. - каквито и гени да носят са били във войската създала Дулеба.

151

ПроСоТо

преди 1 година

ИДИОТИЯТА ви е КОШМАРНА !!!!!..Добре,руснаците убиват укри,но и укрите убиват руснаци !..Краварите убиват араби,афгани,..дори трепаха СЪРБИ без да им мигне окото,но това за вас няма значение?!?!..АКО ще сте против насилието,то НЕ ГО РАЗДЕЛЯЙТЕ на "Хуманно" /Краварско/ и "Престъпно" /на руснаците/..

150

ивелин

преди 1 година

НАТО-най-голямата престъпна легална организация служеща на интересите на Световното зло наречена Америка ,Империя на на лъжите, Хартиената империя използва тая организация за свои интереси. Създадена някога като отбранителен съюз се превърна в престъпна организация с нейните вечни войните конфликти, провокации.

149

Анонимен

преди 1 година

Казваш, че руския език е производен на български и вместо да ти слагат плюсове, те ти слагат минуси. Вместо да се появи повод за гордост, те засилват хейта срещу България. Ето защо русофилията с право е наричана болест още преди 100 години.