188

Отец Нафърфорий

преди 1 година

Гномарата се обади от пещерата. Така ще те туитнат укрите, че ще изпънеш късите крачета.

187

void

преди 1 година

"Куче, което лае - не хапе." (Народна поговорка)

186

Росен Плевнелиев

преди 1 година

Да направим един гей парад с плюшени мечета в подкрепа на нашите братя украинци!!

185

ПроСоТо

преди 1 година

м/у другото,един куриоз:..-НАТО,който е "Съюз за колективна ОТБРАНА" всъщност УЧАСТВА в една война,която НЕ ЗАСЯГА член на нато!..Украйна НЕ е член на Съюза!...но:..-Цялата работа се състои в това,че Кравария има интерес ДА РАЗРУШИ ЕС !..ТОВА е целта!..А СРЕДСТВОТО?..-ЕЛЕМЕНТАРНО:-Разпалвай ВОЕНЕН конфликт!..И знаете ли?..Май ще го постигнат..Е,имат си своите паляаачовци в ЕП и ЕК,какво им пречи ?

184

Анонимен

преди 1 година

До а: Не просто руснаците са изключително прости и нахални човечета които не вдяват, че не е 19ти или 20ти век. Сами настъпиха мотиката и направиха от най-русофилския етнос почти идентичен с техния, нов народ който ги мрази в червата. НАТО за голям ужас на тукашните русофили само си изхвърля старата техника и пуска тук таме нещо ново. А 98% от техниката която се ползва във войната е съветска и всичкото муниция идва от ТУК. 1 МИЛИЯРД долара или 1.25% от БВП ни е нагоре щото НАТО плаща.

183

това

преди 1 година

антируско говорене няма да доведе до нищо добро

182

а

преди 1 година

Това са староселски социални отношения, чието нарушаване от нато води до паническа агресия. Паралел е на проявяваната сходна агресивна атака при опит за нормална самозащита при лични отношения между същите селяни.

181

До До НАТО феновете

преди 1 година

Сори, ама сърбете си беха за нулиране. Над 4г ги чакаха да спрат с тези кланета. Пак много ги оставиха...

180

До "До НАТО Фен

преди 1 година

Сърбославците ги бомбиха защото трепеха сърби мохамедани и албанци в собствената им земя(към българите в С.Мак същото отношение), Ирак, Сирия и Либия защото диктаторчетата се мислеха за велики но не се подсигуриха като С.Корея, Афганистан защото е пропаднала държава която служеше за център на джихадисти, естествено член 5 и после им свиха и опиума. Атомните бомби ги пуснаха за да предотвратят инвазия която ще струва 1 милион жертви на краварите и 5+ милиона на японците. Нещо неясно ?

179

Русия

преди 1 година

докато не върне изцяло законните си земи - Украйна, краварите няма да мирясат.

178

До ПроСоТо

преди 1 година

Разгледай военните конфликти на Русия след 45та година. Колко мислиш са? Мисля бяха около 35! Все спасяват някого! Щатите вероятно са с по малко!

177

ПроСоТо

преди 1 година

що се отнася до ПОВОДА за инвазията в Украйна,то има много предшестващи събития..Повода е държавния тероризъм на Киевската върхушка ,прилаган върху руско-етническото население на областите,които знаете...Макар че основната причина е трескавия мерак на отан да се доближи максимално близо до границата на Русия...Което е куриоз!..Защото НАТО е създаден като "Съюз за колективна ОТБРАН",НЕ като агресивна структура,в каквато се изживява. !

176

а

преди 1 година

Това са характерни с.еляндури, които играят п.омиярски театри. Ужасяващото е, че са им вярвали на демонстративната актьорска игра.

175

Анонимен

преди 1 година

Е те тея ракети са Истински Патриоти и то Украински сега ще гледаме зарево на Джуджето в газо и огин по все рашисти ще бъде феноменално събитие за Нова Година ,ще бъде истинска червена заря а нам всю равно

174

Кравар

преди 1 година

Хахаха...този за цивилизован ли се брои?

173

ПроСоТо

преди 1 година

О!.Изненадан съм,не очаквах такава бурна реакция !...Драги мои,МОЖЕ и историята с Афганистан да не е съвсем точна,защото тая Територия е била "плацдарм" ОТ СТОЛЕТИЯ ..И не само краварите са се бръчкали там !..Аз просто го споменах за да подчертая мисълта си!..А тя е:/ще повторя/:-Добре,осъждате руската инвазия в Украйна,но не се правете на слепи за Краварските инвазии,които са над ДВЕСТА ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ за последните 100 години!!!ТОВА е мисълта ми!..Ако ще сте гневни,ядосвайте се НА ВСИЧКИ,НЕ ПОДБ

172

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 184 - ама как да изсъхнат, като спаруZения ти пенсионерски калъВ ли?

171

Анонимен

преди 1 година

Какво става в Артьомовск, бандеровци ?

170

Лаврентий Берия

преди 1 година

До до 180 - 183 - е на това казвам бесен русофил ;-))) Много боли истината!

169

Ром"с

преди 1 година

Интересно,а какво е подтикнало Медведев от либерален ползападен политик в руски ястреб към Запада? Не си ли задават този въпрос западните анализатори и политици и особено Столетенберг!? Между другото и Путин е бил либерал когато е станал президент през 2000 година и дори е предлагал на Буш -младши да приемат и Русия в алянса -НАТО,НО бУШ МУ СЕ ИЗСМЯЛ и нищо не казал..ето това е интересно ,защо Путин и Медведев от прозападни ставят ястреби към Вашингтон,щото проблема е между Вашингтон и Москва.