228

Стоко

преди 3 месеца

Руснаците помнят ли тоягата от Кримската война в средата на 19-ти век? Тогава сключиха унизителен мир след смяна на властта и бой по Севастопол. Историята се повтаря, като фарс. Бърза смяна на джуджето ще доведе до преговори.

227

Заключение

преди 3 месеца

До 999Ако руските управници имаха акъл можеха да са руския-катар и украинци, грузинци т.н. сами щяха да искат да са с тях,ама простия елит на моска освен без сила и корупция нищо друго неможе да постигне.

226

Полковник от запаса

преди 3 месеца

Сиренето пак мина 21 лева . И е с изтекла годност в Кауфланд. Личи си по опаковките. Може пък да е изцяло узряло . Ама се мазни от палмовото масло по езика и небцето.

225

Анонимен

преди 3 месеца

....новити стигат и до МАСКВА...ха,ха,хаааааааааа

224

СМЕХ...

преди 3 месеца

Новите доставени евро-ракети за Химарсите бият до 800-км. със спътниково насочване , доставени от Франция и Испания!

223

999

преди 3 месеца

Руснаците - ако имат акъл - ще ударят Сащ. Мозъкът на операцията. Иняче нищо няма да стане. Само жертви без ефект.

222

Обективно

преди 3 месеца

Сащ и Нато скоро ще изпратят войници от Източна Европа да се бият в Украйна... ще видите, че ще стане и това! То е стар план на Сащ. Източна Европа да се бие срещу Русия. Без война на американска територия.

221

Анонимен

преди 3 месеца

САЩ искат война в Европа имат я

220

Някой

преди 3 месеца

Колкото и да се набира Мадведев, няма място за две Джуджета в Мавзолея! И какъв ли страх го тресе ? Не се бой, те Украйна ще го използват само на своя територия!

219

Мъкааа

преди 3 месеца

Изглежда че руските самальоти нямат никакъв шанс пред Patriot.

218

пасарела

преди 3 месеца

След Путин и тоя фърфорко недоносен само се хвалят с оръжия !! Когато индивида е *** и *** , той не може друго да генерира , такъв е тоя тараторчо Медведев !!

217

Зор , баке....

преди 3 месеца

Руснаците вече почват да евакуират черноморския си флот и от Крим...ха,ха,хаа...ЗАТОВА Е ТОЯ РЕВ!

216

Анонимен

преди 3 месеца

гледайте иванчева се е подложила на детектор на лъжата и е невиннаделото да се възобнови и жената да бъде оневиненаhttps://youtube/watch?v=cz7g958k5dI

215

1

преди 3 месеца

митре не бой се бе,тези патриоти не са убави.македонските са най-яки, особенно ако се намааш с боб.

214

Анонимен

преди 3 месеца

Защо така бе Медведчо? Нали Patriot не става за нищо? Тук един голям разбирач от руско оръжие мисля че се именуваше Боби ни убеждаваше че Patriot не ставал за нищо и че най-добрата ПВО на света била С400.

213

хъ

преди 3 месеца

тоя пак и пийнал

212

Анонимен

преди 3 месеца

Те тия системи "Патриот"са толкова добри,че Израел се отказаха от тях след войната в Ирак въпреки,че имат проблеми с Хизбула,а Турция въпреки,че е член на НАТО предпочете руските С-400.Да не говорим,че обхвата им е 70км,а руската ракета х31р,която ги унищожава е с обхват 250км.

211

Анонимен

преди 3 месеца

До 677н: дай да видим в телеграм, недей само приказва, че освен едно село с 800 човека жители южно от Бахмут друго руснаците за деня не са направили

210

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 245: Има една основна разлика между двете армии. едните удрят инфраструктура навътре, другите военни цели близо до фронта. Съотношението на жертвите е приблизително 1:1 с девиация от 0.25 в зависимост дали е настъпление или не. За справка Бахмут и както сам каза Запорожие. Ако руснаците имаха капацитета да проведат такова яростно настъпление вече да са го направили. Повече не мога да кажа, че оставам безработен :)

209

677н

преди 3 месеца

Мучете крави.. Днес Вагнер натрошиха канчетата на наемници и укри в Андреевка и продължават напред.