248

карачанаков

преди 1 година

Още един убавец не давайте оръжие на Украйна за да има мир ,демек да не ни се пречкат да си правим каквото искаме.

247

Питам

преди 1 година

Защо бе Медведев ? Тези системи патриот лоши ли са ?

246

Диана

преди 1 година

До Нато към медведев Сладки сънища!...Къде ги видя тези сме.шки, значи?!...Проблемът е, че руснаците не признават силата на Запада и САЩ, не се държат скромно и смирено както подобава на победени в Студената Война..Руснаците просто избиват вътрешните си проблеми и напрежения навън с тези войни и хич не им пука какво си мислят другите за тях..За тях е трудно да се признаят за победени, да слезнат на Земята, явно...Кой знае как е обидил Путин Запада, че така го ненавиждат там?..

245

Диана

преди 1 година

Руснаците не приемат насериозно ситуацията със Запада, явно! Как може някой да каже на някой друг какво да прави или да не прави, изхождайки от своята кауза?! Разбира се, че не може! Но Медведев го прави, Лавров го прави, Путин го прави - тези хора не приемат конфронтацията на Запада с тях насериозно и това е най-странно..Аз мисля, че ако причината за всичко това е Путин, то той безусловно не може да овладее ситуацията и носи повече вреди от ползи на страната си..Трябва да си подаде оставка!

244

Кос

преди 1 година

Родните крави си мучат, Вагнер мачкат укри и наемници в Андреевка/на 8км от Бахмут/. На източният фронт нищо ново.

243

Анонимен

преди 1 година

Русия е криминална държава, а българските комунисти/няма бивши/, са най-отвратителната част от населението на България. Както и техните отрочета от ПП.

242

Аз

преди 1 година

Медведа и джуджака са толкова нагли и арогантни! Нападнаха през 21 век една суверенна държава, блъскат ежедневно енергийната и структура, за да накарат хората да измират от глад и студ, а после се чудят, ме цивилизования свят им доставя ракети?!? Не само Пейтриът, скоро и балистични ще получи Украйна малко да поблъска техните централи!!!

241

ТАКА ТРЯБВА

преди 1 година

КРАТЪК,ТОЧЕН ,ИЗЧЕРПАТЕЛЕН ,ЯСЕН ЗА КРАВАРСТВОТО ОТГОВОР...КОЙТО РАЗБРАЛ РАЗБРАЛ.

240

Анонимен

преди 1 година

Българинът така и не разбра, че не е азиатец... дълги години комунистическа пропаганда напълно размазаха мозъците на българите... Не знам какво е останало вече!Да харесваш Си и китайската робовладелческа система си е равносилно на 0-лев интелект.

239

На монголоидите

преди 1 година

честито.

238

до 281

преди 1 година

През Втората Световна САЩ и Великобритания подкрепиха СССР с бойна техника и продоволствия за да оцелее. Въпреки че СССР не спираше да финансира т.н. Световна Революция по света, включително и в САЩ и във Великобритания. Кремъл по принцип води безпринципна политика. Каквото правят те, винаги е правилно. Каквото правят другите, винаги е грешно.

237

До 268

преди 1 година

Немците са напреднали толкова бързо, защото Сталин година-две преди това е изтребил офицерския елит, от страх да не му направят преврат ! На практика съветската армия тогава е била като муха без глава !

236

Анонимен

преди 1 година

Човека си го казва снабдите ли Украйна с тия системи Русия ще ги унищожи,но украинските войници не могат да боравят с тях.Ще трябва да докарате войници на НАТО,които най-вероятно ще загинат.

235

бай Танас

преди 1 година

Toa па ! Оди се мeтни нейде от високо бе Дмитрий !

234

Русомраз

преди 1 година

Пyдела на Путин се опитва да джaвка :))))

233

Йенс Столтенберг

преди 1 година

Meдвед, може да ме пoчeшеш по кaлaмбацитe!

232

Анонимен

преди 1 година

Като гледам коментарите и тук вече всички са платени от Сорос. Вече няма сайт който да дава изява на хора с различно от американското мение. Всичко е пропаганда, ама проста пропаганда, агресивна, безочлива. Не е истина какви безумия прочетох в коментарите. Бях спрял да влизам тук за година и това май ще ми е наистина за последен път. Искат за 30 години да създадат различни българи - незнаещи историята си, неверници, нихилисти и непукисти. Успяват, гордейте се предатели!

231

Анонимен

преди 1 година

150000 "руска" армия освобождава България с участието на 40 000 украински, 25 000 финландски и 30000 румънски войници + 20-30000 българско опълчение. Май са участвали само с 10 генерали и 10000 войници!!! Четете история другари копейковци

230

Анонимен

преди 1 година

То ще излезе,че Варшавския договор се е крепят на българската армия, щото руската знае само задна скорост. То за това Хитлер е стигнал за 1 месец до Масква

229

Тотал резил

преди 1 година

Преди войната си мислех, че Блатная е равностойна на САЩ, а хамериканците ги биха с чужда армия и с оръжия разработени преди 40-50 г. Имам предвид химарс и пейтриът. То ще се окаже, че тия изтребители дето купуваме са по-добри от руските 4 1/2 поколение, щото решите нямат пето. Хахаха. Дано султан Ердоган и Мистър Си не ги опердашат и направят Ермитажа музей на Алах и Буда