93

4

преди 1 година

Данчо Мунтата каза на Асан Въсилив, че човешките души не умирали и с това разреши един хилядолетен въпрос на науката и религията!Във връзка "мъртви души " в изборните списъци!

92

Анонимен

преди 1 година

До анонимен 107: Краварите не ги мисли, имат армия и 23 трилиона икономика с валута която сами си определят колко струва. Гледай Белгия, Италия и подобни държави как ще се гънат след години ляв либерализъм. Мюслитата ще почнат да лудуват като им спрат помощите а това време наближава.

91

Анонимен

преди 1 година

До Един българин: Късопаметен си. Или не помниш как крадлив Дедо дойде и той така на власт ? Само че при крадлив Дедо имахме 7% растеж и дпс и бсп, така наречената тройна коалиция крадяха като невидели. Защо някой очаква нещо по-различно ?

90

Анонимен

преди 1 година

До ПП-грабителите на Бг: Това го чета за всяка една управляваща партия от 2005та насам и тия дето го пишете предлагате някви *** наркомани. За справка Сидеров, Костадинов.

89

анонимен

преди 1 година

Кой как иска да управляв:Киро ,Асен и компания искат да копират американците, гърците и италианците. Дългът им е доста над БВП. Това значи да мислиш само за себе и май-ната им на наследниците.Всеки американец дължи на държавата над 200.000 долара, да ама те си имат печатница за долари без лимит, което скоро всички ще усетят.Гърците и италианците са галеници на ЕС, опрощават им дългове Нас не ни броят за живи и ще закъсаме.ГЕРБ,ДПС , са консервативни партии и не могат да допуснат живот на кредит

88

g

преди 1 година

Хора, осъзнайте се. Погледнете Киро. Умният и образован човек веднага ще усети, че той е пълен олигоф.ен и абсолютен профан. Този разсипа България само за 7 месеца.Тези, които излизат да крещят на неговите митинги са служители на Прокопиев и назначени от него на държавна служба. Пригласят им едни и същи неудачници и безработни откачалки.Те не са народа

87

тия

преди 1 година

в НС до кога ще лаят-ей нямат срама-това е пап,ач

86

независим

преди 1 година

Колкото и платени тук да се опитват да очернят, тези които са против: Борисов, Радев и Копейкин,Нинова и ДПС - истина е една: България е най-силно свързана като икономика с Русия и сме най-бедните в ЕС; Най-малко осъдени политици за корупция и сме с най-ниски доходи, продължителност на живота и най-лошо качество на живота, най-мръсен въздух и най-голяма разлика между бедни и богати. Извод: Връзката с Русия води до просия...

85

Тъжно

преди 1 година

Ставам,пускам телевизора - там Насти.мир Онаниев ( nasty = противен,отвратителен) , изпитвам гадене , сменям канала - там гелосания Про100 Киро ръси нелепици и отвращава ще-повече..., изключвам телевизора , бъркам в джоба -само стотинки,мисля си : "Защо престанахме да сме нормална държава и я подарихме на Nastyмир Онаниев и Про100 Киро?"

84

Анонимен

преди 1 година

Кирето го мразя безплатно. Пускам дежурната псувня по негов адрес и тръгвам на работа. По-леко ми е на душата, но дълго време "управлението" му ще ми тежи.

83

Диана

преди 1 година

Разбира се, че за политическите бичетата на БСП всички други политици са политически импотентни...Въпросът е дали имаме нужда от бичета или от политици...Бичетата и биковете в политиката ги изследвахме в последните 70г. и с голямо неудоволствие установихме безусловната им непригодност за политиката..Време е нещата да си застанат по местата - бичетата в яслите, политиците в политиката! БСП и СИЕ ВЪН ОТ ПОЛИТИКАТА!

82

ПП-грабителите на Бг

преди 1 година

Петков си мисли ,че народа помни 3 дена . И вини всички за безобразното си управление и подписите ,които сложиха за закриване на ТЕЦ овете и спиране на покупка на ядрено гориво от руски фирми което значи края на 2024 г. оставаме без ток.С този предизвестен фалит на държавата няма кой да се справи за съжеление пак 2024г. ще връщаме милярди за недовършените проекти замразени и съботирани от ПП.За комисиионните от газа да не говорим зашо не е впроцедура за сваляне на имунитета заедно с Асен?

81

Хубава снимка

преди 1 година

Гражданин се опитва да се разбере с комуниcт (данчо ментата)

80

ВАЖНО, ПРОЧЕТИ!

преди 1 година

Вредните от ГЕРБ смятат, че като се облекат в хубави дрехи и думи, ще успеят да въздействат върху бедния и гладен народ, който се надява някой да му оправи живота. Живота трябва да си го оправите сами. Да сте независими и да имате материална независимост. След това ще видите дали ще гласувате за ГЕРБ и дали ще се надявате някой да ви оправи... умните ще разберат този коментар.

79

Анонимен

преди 1 година

Петков знаеше, че в НС има група ученици, защото Вигенин го обяви, но това не му попречи да се излага с *** думи.

78

Анонимен

преди 1 година

СЛЕДВА:С ДЪЛБОКО УВАЖЕНИЕ КЪМ БИТКИТЕ ВИ,КАКТО И КЪМ ПРЕКРАСНИТЕ ВИ КАЧЕСТВА НА ВИСОКООБРАЗОВАНИ И ИНТЕГРИРАНИ КЪМ СВЕТА ХОРА,ЗА СПАСЕНИЕТО НА БГ ОТ ГИБЕЛ,ОСОБЕНО ДУХОВНА,ЧЕ ТЕЗИ ВЛАСТЕЛИНИ КРИМИНАЛИЗИРАТ ДОРИ С НАСИЛИЕ ВСЕКИ ЧОВЕК!НАУЧИЛИ СЕ ДА СЛЕДЯТ 24ч.,С ПРИКРИВАНЕ И НАСИЛИЕ ТРУДНО ДОКАЗУЕМИ!ПРАВЯТ ВСИЧКО ЗАБРАНЕНО С ЧОВЕШКИТЕ ПРАВА И ВСЕ В КАЧЕСТВЕНИ ХОРА СЕ ЦЕЛЯТ,ОТ ДОСТА ГОДИНИ,ТА ПО-ЗЛЕ НЕ МОЖЕ И ДА Е-СРАМ И ПОЗОР!ИГРАЯТ С ЧУЖДИ ЗЛОДЕИ! ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ И БОГ ДА Е С ВАС И БГ! ОБИЧАМЕ ВИ!

77

Анонимен

преди 1 година

Сегашната система няма как да не е отвсякъде гнилоч. Защото реално е система на БЮРОКРАТСКИЯТ ФАШИЗЪМ. Това явление няма преборване отвътре, както всички амбициози за властови постове и длъжности клиширано твърдят. То е вид конспиративен саботажен тероризъм. Изкоренява се от раз, чрез силово налагане на нова система, непозволяваща методи и практики, каквито са сега съществуващите.В този смисъл няма нужда от чесане на езиците по темата за корупцията и шуробаджанащината.

76

няма име

преди 1 година

Ти бе кирка?Още ли в българия? Изчезни от където си дошъл?

75

СТОП НА ПРОМЯНАТА.!!

преди 1 година

ПП ДА ВЪРНАТ ДВЕТЕ ИЗГУБЕНИ ГОДИНИ ОТ СПОКОЙНИЯ ЖИВОТ НА НАРОДА...!!.......... СТОП НА ПРО100ТИЯТА....!!

74

Един българин

преди 1 година

Какво ви става , бе, българи ? От глупост сложихте един неживял в България мошеник -Про100 Киро , за мин. председател ! Срам ! Тоя некадърник разруши тотално държавата , вкара ни в дългова криза за сто години напред, унищожи институциите и законността ...и отново иска да управлява !!! А ти, народе ***, пак ли ще го избираш ??? Защо не е в затвора това л.а.й.но ???