9

Анонимен

преди 1 година

Хак да им е на Европа и Америка !! Не че не живея 15 години във Германия на някак си не ми допадът тези хора!!! Все гледат ако може да на ни няма православните!!!Ами гледат да няма хронични ганиуювееее и говниуювеее като теб, напълно ги разбирам!!

8

Шах и мат

преди 1 година

Хак да им е на Европа и Америка !! Не че не живея 15 години във Германия на някак си не ми допадът тези хора!!! Все гледат ако може да на ни няма православните!!!

7

Анонимен

преди 1 година

Всъщност, това са ракетоносци а не бомбардировачи. Сещате се нали, Ту95 - фъррр - Калибър - фърр - бум централа. Писахте го тия седмици.

6

Анонимен

преди 1 година

"Урсулата се е изпуснала и казва, че Окрайна са загубили над 100 хиляди военни?"--->>> Ти гледай американските генерали как се изтърват... говорят за 400 хиляди укрита, дето или са гътнали, или безследно изчезнали, или ранени до степен да не са годни за военна служба...

5

Почна се

преди 1 година

Шефа на Руската Служба за Външно Разузнаване заяви че Полша готви референдум за разделяне на Украйна и заграбване на Украйнска земя от Полша.

4

Русия и Китай заедно

преди 1 година

Страшният сън на запада и САЩ.

3

Анонимен

преди 1 година

Въздух под налягане от 1 атмосфера. ...

2

Анонимен

преди 1 година

За това вече писахте. Защо не драснете някой ред за Урсулата? Във видео, Урсулата се е изпуснала и казва, че Окрайна са загубили над 100 хиляди военни?

1

СТРАНДЖАТА

преди 1 година

Укрите напредват ли? Да пращаме ли одяла и свещи?