142

Асен

преди 1 година

Захарова,пак ли прекали с водката,моето момиче?Вместо да размахваш пръст,ходи хапни някоя ягодка, по-добре ще ти се получи:):)

141

Алооууу,

преди 1 година

...Финансиста, ГЕРБ не са на власт вече две години ? Хайде събуди се! Какво общо има , че си свършил финансите? Почвай да цвъкаш ударно, па може и да насмогнеш!

140

!

преди 1 година

Това не е военна помощ, тона е "специална помощ срещу специална операция". Война няма!

139

Планетар

преди 1 година

Действително руските славянски азиатци са особена порода двукраки, които трябва да се стиковат, въдворят или изтребят, поради несъстоятелност.

138

Финансист

преди 1 година

Права е. Когато Глория запее на правилен български, аз ще ги поведа хората. Катерино, моме и Белите манастири. Политиците да отиват да просят. Особено тези, които сега са депутати от Герб-СДС и ДПС. Парите в страната свършиха, а те ми говорят за някакъв си изборен кодекс и бюджет. Моите личен и фирмени бюджети са със загуби от по едно евро. Честито на финансистите от СА в Свищов. Както и на тези от УНСС, работещи понастоящем в банките.

137

ЖужЙе

преди 1 година

Радоев,менталните дефицити са типични за русофилите.Например,много бързо забравяте от 100 год. каква политика води Русия спрямо България.Второ,много бързо заменяте фактите с вашето лично мнение и виждания,а това си е направо шизофрения.Повече няма да изброявам,защото ти така или иначе нямаш капацитет да осмислиш още неща.

136

Анонимен

преди 1 година

Тъй ли? Иначе ко ще стане? Ще се изтеглите още ли? :)))))))))

135

А Х

преди 1 година

САЩ и Европа три пъти вадиха Русия от калта,и тия параноици пак продължават.Ако не бяха САЩ да пращат самальоти,танкове,храни,обувки,та даже и боята за обувки,сега руснаците от Москва до Чукотка щяха да говорят на немски и да се поздравяват със Зиг Хайл.

134

Румен Радев БКП

преди 1 година

Защо ми се трият мнения?? Не ви харесва, че мразя бели хора ли?!?

133

ЖужЙе

преди 1 година

Колкото повече руснаци избият в тази война,толкова по-добре.Руските са излишни хора на тази планета.Един да остане пак е много.

132

НИНОВА

преди 1 година

БАХАРОВА КВОТО КАЖИ И НАТО ИЗПЪЛНЯВА. АМА НИЕ МОЖЕ ДА ДАВАМЕ КОЛКОТО СИ ИСКАМЕ И КВИТО СИ ИСКАМЕ ОРЪЖИЯ. ИЗБИХМЕ СИ БРАТЯТА РАШКИ БЕ, С НАШИ БЕЗАНАЛОГОВИ СНАРЯДИ И ПАТРОНИ!

131

Травестит захарова

преди 1 година

Да размахва пръст на терориста Путин!

130

Анонимен

преди 1 година

Не гий исрам рийшли! Ний искъме да ги унищожим, а те им дават уръжия да ни съ пречкът и да нъ бият!

129

САЩ

преди 1 година

УПЛАШИХТЕ НИ!

128

юбералес

преди 1 година

Искам пак да видя анимацията с вундервафето на Путин.

127

Румен Радев БКП

преди 1 година

Ние сега започваме.... ще дадем и последните си пушки срещу бяла Русия!!!

126

Някой

преди 1 година

Никой не иска да има нещо общо с крепостните, и Психарите от Кремъл! Руснаците отдавна са доказали, че не може да са нация! Там са само популация, маса от безмозъчни, на които им е забранено да мислят и да имат мнение! Една КГБ-йска кукла на конци , и всички трябва да слушкат! Дори в Китай и Иран има повече личности като народ! Русия си съперничи само със Сев. Корея!

125

Анонимен

преди 1 година

Каква ''държава'' Украйна , тя отдавна е на САЩ , както и България !

124

До 156

преди 1 година

Само на някой,който му хлопа дъската ще тръгне да се пречи на Русия.Агресията я предизвика Украйна.

123

Владимиров

преди 1 година

Захарова, кръвопролитията ги вършите вие - Русия, а не украинци8те ! Те се сражават за Родината си - на времето и вие имахте такъв филм "Те се сражаваха за Родината ",но явно вие, руснаците, имате къса памет :))) Обяснете щом сте толкова голяма специалистка ЗАЩО ПО ВРЕМЕ НА ВТОРАТА СВЕТОВНА НЕ РАЗМАХВАХТЕ ПРЪСТ И НЕ ОТПРАВЯХТЕ ПРЕ ДУПРЕЖДЕНИЯ КЪМ АМЕРИКАНЦИ И АНГЛИЧАНИ ДА СПРАТ С ПОМОЩА ЗА ВАС?!?! Нагли и нахални сте !!!