19

демокрацията работи

преди 1 година

Демокрацията работи добре след географски открития, нови земи и 300 години разграбване на тези земи и експлоатация на местните да работят като животни. Тогава демокрацията работи много добре.

18

Анонимен

преди 1 година

"Може да се окаже, че доверието в изборите е поставено под въпрос.".По нещо да приличаме на САЩ хаха.Защо ли?Нещо общо с машинките дали има?

17

Анонимен

преди 1 година

При диктатура хората винаги са живяли добре. При демокрацията ако народът не живее добре, чака до следващите избори и управляващите ги избират отново, и толкова... При диктатурата ако народът не живее добре, на хегемона му пада главата, и толкова.

16

Калеко Алеко

преди 1 година

Ами чудесна новина за русофилите и путинофилите, демокрацията явно е в упадък и затова като напредничави хора ще скъсаме с ЕС и ще се наредим до татаристан, дагестан, чечня и бурятия, като реСпублика на РФ за да сбъднем мечтите и мокрите сънища на тошовия СОЦ ... ще се побратим с Ким чен Грух, Башар Асад, Мадуро, с някой племенен вожд на бананова република с кокаиновите босове от Латинска америка ... ще обявим САЩ за вражеска държава, ще върнем военната служба и оградим границата с бодлива тел..

15

4хх5

преди 1 година

Да щот диктатурите пък просперират, аре стига идиотиии. Демокрацията е доказана като най-добрата система, въпроса е че Капитализма пречи на всичко. Има грешна концепция че демокрация не може да се разглежда без Капитализъм

14

бай работник

преди 1 година

Демокрацията е измислена дума,тя важи само за тези дето са на върха на хранителната пирамида!

13

Демокрацията

преди 1 година

Зелената сделка е измамата на столетието, но зелената сделка е нищо в сравнение с извращението наречено демокрация. Как може да даваш на простолюдето да гласува - ами народът 90% ще гласува за този, който му обещае да му изпълнява животинските желания. Трябва да си много глyпав или много хитър да ги измислиш това.

12

Анонимен

преди 1 година

А у нас Боцко напълни чекмеджетата и сега ни учи на демокрация, заедно с Доган !

11

lplo

преди 1 година

със смърта на запада ще настъпи мир на нашата земя

10

Анонимен

преди 1 година

Ааа демокрацията в Унгария била в упадък че естествено като не им играят по св.. ир... ката даже майдан спретнаха на Орбан но не успя хората, разбраха, за какво става дума

9

100 хил убити!

преди 1 година

А бе! Защо орязаха изказването на Урсула. Това демократично ли е?

8

Бай Дън

преди 1 година

Демокрацията е едно недоносче.

7

Анонимен

преди 1 година

Ами това ни чака в 21 век.Щом демокрацията е в упадък ще дойде царя!Пак от древногръцката история го знаем.

6

Анонимен

преди 1 година

В САЩ няма никаква демокрация, след като фашистки леви педдерругги управляват държавата, заглушават нормално мислещите по техните си медии и си служат с хитлеристки методи за справяне с противници. Психясалия памперс бута цялата държава към пропастта и онези които го инсталираха на този пост гледат отстрани и пляскат със задни бузки. Нямало е по-голям упадък за общество, морал, икономика, семейство от сегашното мурдерство на тези сатани.

5

Анонимен

преди 1 година

демокрацията е просто пребоядисан комунизъм. има ли значение дали избирате кой да ви владее или не? важното е да имате господар

4

Анонимен

преди 1 година

Хаха. Щото пък дикатурите направо цъфтят. Отивайте в Рашия тогава, щом по хубаво се живее там. Какво правите в "упаднала" демократична държава?

3

Анонимен

преди 1 година

Поклонете се всички на богинята на демокрацията Атина, първа в битката срещу ФатмашкатаВоенна Диктатура!

2

Анонимен

преди 1 година

САЩ и демокрация,това звучи като дървено желязо,изборите на дементиралият бяха демократични или пък.............................???

1

Анонимен

преди 1 година

Демокрацията е в упадък, защото комунизмът и фашизмът настъпват!!