59

Анонимен

преди 1 година

"международният мозъчен тръст"?!? Ти да видиш НПО с гръмко име и мнение за света, вселената и всичко останало!

58

Анонимен

преди 1 година

Извинете.. Втори път вече се фалшифицират избори в щатите и то е ясно на всички! За каква "демокрация" иде реч?!

57

Димо

преди 1 година

Преди 10 години бях две седмици на екскурзия в щатите и очаквах в големи градове като Ню Йорк животът да е на топ ниво.Да ви кажа,че улиците преливаха от мръсотия,накривени настилки,пресичащи навсякъде пешеходци,по тротоарите наркомани и клошари,неучтиви търговци в магазините,дебели и мързеливи купуващи в хипермаркетите и въобще нищо впечатляващо за така мечтаната демокрация!Туристите бяхме ,като бижу измежду тази гнилоч.България и Европа са си най доброто място за живеене и работа.

56

Анонимен

преди 1 година

Упадък на демокрацията води до възход на диктатурата.

55

Анонимен

преди 1 година

Я, виж ти?... Не може да бъде!!!

54

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен - при социализма се живееше много по добре от измислената демокрация. И кой е казал, че тогава не е имало демокрация - тогава имаше много повече свобода. Българите никога повече няма да живеят толкова добре както по времето на социализма.

53

Анонимен

преди 1 година

Демокрацията и само реклама за войни и оръжие!

52

Анонимен

преди 1 година

Днес е ясно: за Русия и Източна Европа десетилетията при СССР бяха най-доброто време както по отношение на благосъстоянието, така и по отношение на тяхната историческа субектност.

51

Анонимен

преди 1 година

Не са пробвали да живеят в соц държава от Източна Европа. Да не говорим за Русия, С. Корея или Китай. Милиони избягаха от източните деспоти на Запад. Да вземат недоволните там да се пробват да идат на изток днес. Ще пропищят веднага и ще искат обратно. Да припомням ли че синчето на Нинова се мъчи в Ню Йорк а не в Масква.

50

Анонимен

преди 1 година

Представяте ли си демокрация в божествения свят! Да избират Бог на избори! Ангелите да провеждат избори да избират Христос!

49

атинската демокрация

преди 1 година

Западната демокрация и древната атинска деморкрация са идентични. В древна Гърция мъжете са се събирали на площада и заедно са гласували и решавали държавните дела докато техните роби им работели и слугували. При западната деморация също големите чичковци се събират във Вашингтон, Лондон, Париж, Брюксел да решават световните дела докато тyзeмцитe като България им работят и им слугуват и провеждат демократични избори.

48

Анонимен

преди 1 година

Първо трябва да има демокрация, за да има упадък, а демокрация още никъде не се е случила както и комунизъм, затова няма как да има и упадък, просто новите болшевики са се кръстили демократи.

47

Демокрацията

преди 1 година

Гръцкият философ Солон най-добре го е казал: "При демокрацията всеки трябва да бъде щастлив и свободен. Всеки трябва да има поне 5 роба". Днес цяла България робува на демократите. И май само българите останаха, целият свят се усети.

46

Анонимен

преди 1 година

Планът беше много добър - западът ще пада бавно, а от санкциите Русия ще падне бързо ще рухне, и тогава западът отново ще има достъп до евтини ресурси, даже без пари, от Русия и лайф, да живее демокрацията. Нооо...

45

Анонимен

преди 1 година

След като и Украйна я водят демокрация, вервам нев епадъка в каменната ера са вече!

44

Анонимен

преди 1 година

Демокрацията е измама...

43

Анонимен

преди 1 година

Ами то в момента Господ е по-демократичен от политиците по цял свят...молиш му се и повече чува от тях.

42

Анонимен

преди 1 година

Доказателство е Бунтес футболистите,фалшиви герои ,фалшиво съчувствие към тъмнокожите .В всичките "демократични " държави ,повечето живеят в гета Ню Йорк ,Лондон ,Париж ,а оборетеме,че не е така.Това ли ви е демокрацията ?

41

Анонимен

преди 1 година

Явно всички сте забравили какво е демокрация.Цитирам:"Демокрацията (от гръцки: народовластие) е форма на управление, при която държавната власт произтича от народа чрез консенсус (консенсусна демокрация), чрез провеждане на референдуми (пряка демокрация) или избрани представители.На нас демократите ни занраняват рефврндуми,политиците наричат "популизъм" всичко полезно за народа,а има ли консенсус?Няма.Все се карат.А и взимат решения,които не ни харесват.

40

джон

преди 1 година

с думата демокрация някои унищожиха милиони хора по света ,унищожаваха се държави