79

следвамехронологията

преди 1 година

Съгласно дългоиграещите пиндостански решения, страдащият трябваше да е Русия, а Пиндостан и Еесовската Зона трябваше да разграбват парчета от банкрутиращата и разпадаща се РФ, но сметката на златномилиардните излезе без кръчмаря. Президентът Путин така гениално си изигра картите, че на Пиндостан /за да не е валат/ не му остана друго, освен да ограби своя съюзник, васал и слабо звено ЕС. Днес битката не е за Украйна, а за оцеляването на ЕС и на заплашения от разбягващи се щати Хегемон.

78

АбдокодирХоджибобоев

преди 1 година

В нощта на 29.08.2022 г., полпредът на РФ в ООН Небензя заяви, че Русия никога повече няма да плаща чужди сметки. Заяви го пред Пиндостан и в най-значителна степен заявеното се отнася към Пиндостан.

77

Анонимен

преди 1 година

Що не си гледаш в собствената си паница / страна ами оправяш рашките? Като да сме цъфнали, та вързали. Демокрацията е форма на дух и отговорности във обществото, не слободии и лакърдии. При калпавия мат'рял в политиката до такова ниво на демокрация ще да сме.

76

Реалист

преди 1 година

Ирак била демокрация, а САЩ, Унгария и Полша - затрашени демоктации!? Този "международен мозъчен тръст" коя джендерия го храни?

75

Щирлиц

преди 1 година

Боли ме фара за западналата ви демокрация.

74

Светото пояснение

преди 1 година

Да се родиш англичанин е като да спечелиш джакпота от лотарията на ГОСПОД е самопризнание от автентичен Англичанин...........къде е учудването че Чърчил е смятал сънародниците си англичани за "потенциални терористи спрямо целият останал свят и от там се пръкнали хуните на германеца Адолф Хитлер" и точно заради това трябва да има световна демокрация дори и да няма демокрация в Англия,САЩ,Австралия и сие..............Монтескьо за края на Рим казва:"Власта развращава а абсолютната абсолютно"

73

Натовеца

преди 1 година

40 международни наблюдатели допуснати на последните избори във ФАЩ с население над 300 милиона ,само за справка на реферундума в Крим бяха имаше над 150+ международни наблюдатели ,това е за "демокрацията' във ФАЩ !

72

Анонимен

преди 1 година

С ЛГБТИищини и други тоталитарни джендръ извращения, наред с бежанци и т.н, хората ще искат да се върне по-твърд, но консервативен режим

71

Крети

преди 1 година

Те почнаха да строят Комунизъм вече!

70

Чърчил (1874-1965)

преди 1 година

Според Чърчил англичаните са етнос от "потенциални терористи" и от там неволно Англия е създала непредумишлено Адолф Хитлер и за да се предотврати появата на нови хитлерова трябва да има световна демокрация което не касае Англия..........самият Чърчил е Английски Монархист симпатизант на Цар Николай втори по късно и на Бенито Мусолини нарекъл го най великата личност на 20 век а за демокрацията Уинстън Чърчил казва публично:"Аз обичам да съм губещ(защото това носи световен мир)

69

Анонимен

преди 1 година

Демокрация ?! В упадък ?! Не може да бъде !!!

68

Анонимен

преди 1 година

А какво е демокрация ? Решенията да ги взема ЕК за които никой не е гласувал ква демокрация е ? Там където им демокрация народа ще може да защити интереса си и ще се възпроизвежда а там където няма демокрация като ЕС народа ще изчезне . Демокрацията трябва да се прави за народа а не за нуждите на пропагандата за да проработи . Така или иначе света ще става все по конкурентен и конкуренцията ще реши къде има демокрация и къде само претенции за такава . Важни са и ресурсите но не само те .

67

Ето го Демократът

преди 1 година

Заклетият Английски Монархист Уинстън Чърчил (1874-1965) построява единствената успешна глобална демокрация при това без да е демократ а просто смятайки че демокрацията е лекарството за Мир на англоговорящите свят с целият останал свят извлекът си нужните поуки от Втората световна война..............................Отново може да има демокрация чак след края на Третата Световна Ядрена Война като им гледам турския 100 години Чърчил Северен Кипър

66

Чичо

преди 1 година

Демокрацията, особено криворазбраната, се доказа като поредната утопия след капитализма. Причините за упадъка и на двете системи е липсата на морални и ценностни основи. В едното - нереално братство и равенство, при другото криворазбрана, невъзможна толерантност и подкрепа на анти-идоли като пари, богатство, слава и известност. Като заложим и това, че двете се противопоставят на хиладолетните религиозни убеждения, сблъска и краха са неизбежни. Ще има нов световен ред.

65

Анонимен

преди 1 година

Демокрация има, когато има свобода на словото, свобода на избора, свобода на частната собственост и предприемачество, свобода в развитието на индивида и обществото, толерантност и взаимно уважение, без тирания и налагане на мнения и възгледи, различни и неприемливи, в ущръб на човекът, хората и обществото! Действия, ръководени единствено в името на народа и благото му и просперитет на държавата!

64

Истината е свята

преди 1 година

Турците в Османската империя колективно и масово се гърчеели и се смятали за висша ислямовизантийска раса а думата турчин се използвала като обидна псувня към ислямския унтермешинг ..................Само че дори и най крайния гърчеещ се османлия е смятал Християнството за религия само и единствено на РОБИТЕ докато за робовладелците е Исляма

63

Края на запада

преди 1 година

Откога ви казвам! Очевидно е!

62

Анонимен

преди 1 година

По скоро САЩ е в упадък и хишнически разкъсва колониите си ( наречени демокрации)!

61

Анонимен

преди 1 година

Демокрация от гръцки власт на народа!Ние народа в Европа и САЩ нямаме никаква власт, а сме само роби! Разрешават ни да гласуваме за да си мислим, че сме свободни и създаваме ИЛЮЗИЯ за демокрация да не се бунтуваме много!

60

Анонимен

преди 1 година

Демократично ни лъжат всички политици, топлофикация, В и К, мобилни, кредити, работодатели, всички, а правосъдната система и здравеопазването са абсолютно изчезнали. Демокрацията е само за тях защото никой не им търси никаква отговорност.