32

Анонимен

преди 6 месеца

29, не цял ( 42 км, а полумаратон 21 км). Толкова е тичането за един мач. Между другото, познавам много дами които тичат маратони, че и ултрамаратони съвсем успешно. Ако си във фирма не е проблем.

31

Анонимен

преди 6 месеца

31, Олеле и аз сама си ремонтирам, монтирам и сглобявам в къщи почти всичко, но това не ме прави "мъжкарана" (естествено не съм лигла де). Всеки човек може да свърши горе-долу всичко на нормално ниво, ако положи усилие да научи, кое как. Тва няма общо с пола, а с това дали искаш да си независим и оправен. И от двата пола, естествено, има некадърни за нищо, което е по-скоро от страх, мързел и нежелание да се научи нещо.

30

Анонимен

преди 6 месеца

Па ако е добър съдия - нека свири.Те жените това го умеят по-добре от мъжете.Както се пее "съдията, съдиятааа...съдиятааа -----". Всичко се прави за да се свири както трябва.

29

Анонимен

преди 6 месеца

Това на Ганьoвицa не го разправяйте. Нашенската слугиня и "домакиня" кариера няма. Виси по цял ден пред печката в панелката, докато "тая гадна връзкарка на Пешо жена му я уредили в ИТ сектора и взимала 20000лв., гадната връзкарка". Нищо, че втората е учила години за целта де. Плаче ми се понякога как мисли българката. Шкембакът с 15-годишното БМВ и анцуга е царят на света, господарят вкъщи. И животът на канарчето в клетка си минА, докато някои жени си градят семейство, живот, кариера и преуспява

28

бай Тодор

преди 6 месеца

С хиджап ли ще води срещата или с шорти?-за един приятел, мюсулманин питам.

27

Има едни жени

преди 6 месеца

"мъжкарани". Поведението им е като на мъж, хобитата им са мъжки, у тях те си ремонтират нещата. Единици са, но ги има. Познавам 1-2 такива, държиш се с тях като с мъже и всичко е точно. Та, мисълта ми, е че не е невъзможно такива жени да "пробият" в мъжка сфера, тъй като и мъжете ги възприемат по-лесно именно заради признаците, които изброих по-горе. Обаче да се твърди, че всяка жена може да направи същото е леко абсурдно.

26

Deep Zone

преди 6 месеца

Невероятно добра съдийка, следя й кариерата от доста време, с класи над разни измислени герои като оня паляяк, който вчера свири една от най-смешните дузпи изобщо на световни първенства на мача Аржентина- Полша.

25

Анонимен

преди 6 месеца

Най-малкото има да претича цял маратон, за да следи събитията. Това как ще го направи жена? Стига с тия джендърски изцепки.

24

Зелен Демократ

преди 6 месеца

Вече нещата са променени, много мъже също умеем да надуваме свирката!

23

Анонимен

преди 6 месеца

Самото заглавие е подвеждащо, защото пробутва някакво вече феминизирано мнение. Аз пък познавам една кранистка - не е като да търчиш 90 минути, а си е пълен 8 часов работен ден с всичките рискове да падне нещо на някого на главата. И си изглежда като жена в нормални дрехи, а не като това нещо. Всъщност съпругата ми ме накара да го напиша това. Била жена съдията. И какво? Нали си върши работата. Айде един паметник да й направим. Тия араби са смахнати.. жена съдия, а не можеш една бира да изпиеш.

22

Анонимен

преди 6 месеца

Десетки, може би и стотици мъже съдии по-добри от тази са пренебрегнати за да може тази от харема на Колина и Инфантино да свири на световно.

21

Анонимен

преди 6 месеца

Шок и ужас за ислямския свят. Сигурно са станали пишман че са приели световното да е в Катар.

20

Анонимен

преди 6 месеца

Яка е бабата, ще натакова всички мераклии.

19

Анонимен

преди 6 месеца

Тези "пробиви" са ни ясни, особено когато политиката се намеси във футбола. Достатъчно е само да погледнеш времевата линия на предишните й пробиви в мъжкия футбол и да я съпоставиш с политическите събития от 2019-та насам.

18

Пловдивджанинът

преди 6 месеца

Какъв мъжки свят бе? Тази да дойде в България да се учи от Коврозаврите да види как се пробива айляк

17

Анонимен

преди 6 месеца

Да бяха пуснали нашата Павлета...Поне ще покаже крака и дупе.

16

Търчи и се поти

преди 6 месеца

Не стига миризмата на риба, ами и на пот. Айде мерси...

15

Анонимен

преди 6 месеца

Германия да си ходи викам.С Дания може да хванат един и същ самолет ако побързат, онзи с дъгата.

14

Не е грозна

преди 6 месеца

Жени-ГЕРБ са в пъти по-гpoзни. Ако изключим хостесата от Варна.

13

Ужас

преди 6 месеца

Представате ли си това да ви е жена и минджата му да не седи в кухнята и да готви, ами да се лашка агресивно в компанията на 22-*** спортиста?