25

Анонимен

преди 1 година

Разпитът е най-сложната следствена операция в един процес! Всички лъжат както знаят, не знаеш на кого да вярваш! Едно са казвали пред полиция, съвсем друго пред прокурор, а още по-друго в съдебна зала. Отиди и се оправи

24

Анонимен

преди 1 година

Хиляда процента, че се е консултирала с адвокат и той я подучил, че може и парички да измъкне:))) ако почне процес съдебен:))

23

Анонимен

преди 1 година

До 30 - "Тук става въпрос за НПО акция, а целта е да се прокарат едни закони, да се усвояват едни пари," -ей това е в дъното на историята, очевидно е!

22

Жоро Павето

преди 1 година

На голямата снимка освен размазан грим не виждам нищо....по скоро е замижала като след полов акт, като най-вероятно партньора я е уцелил в окото еякулирайки :)

21

Анонимен

преди 1 година

"5 години си задавам въпроса, защо в онзи момент не намерих сили да си извадя медицинско и да подам жалба. Защо избрах кариерата си" - аз си задавам въпроса защо сега се сети да хленчиш? Нещо с кариерата ли не се получава? Ако се получаваше, щеше да си траеш, нали? Или някакви конвенции сега имат нужда от популяризиране и рекламно лице? Получи ли вече превода? За колко вноски по кредита се продаде?

20

kris

преди 1 година

Уау ... коментарите са потресаващи! Няма надежда за жалката ни държавица, нито за кофти генетичния материал, който е останал тук, а за съжаление и се размножава! Успех, Диана!

19

Анонимен

преди 1 година

До АхаСинините също могат да се имитират с грим, но тук идеята е съвсем различна - на тази посредствена актриса й е платено да бъде лицето на скандала. Нали се сещаш, че без подходящите ПР-и тези постове никога няма да бъдат разпространени в медиите. Тук става въпрос за НПО акция, а целта е да се прокарат едни закони, да се усвояват едни пари, едни наши хора да бъдат овластени и т.н. - класически мозъчни промивки.

18

Един с една

преди 1 година

Ами повярвала си е , помислила се е за некоя голема звезда и е гризнала кожения господ...нормално.

17

Анонимен

преди 1 година

Интересно Гешев дали този път ще се намеси в работата на прокуратурата

16

Анонимен

преди 1 година

Между другото, ако се докаже телесна повреда ,наказанието е лишаване от свобода.

15

Анонимен

преди 1 година

Те тия актриси и актьори знаят само да се друсаат, пият и хленчааат. Мислят си, че са в постоянен филм

14

Тед Бънди

преди 1 година

Нещо ми омръзна да ги гледам тия ''страдалки'' , да не говориме, че е много съмнително защо точно е яла кютека...те тия ''актьори'' само по запивания и оргиии ходят, така, че не ми е миродавна тази.

13

Анонимен

преди 1 година

Почна се!

12

боко

преди 1 година

преди 5 години *** шибаха,моля да ми плати държавата и ебачо

11

Анонимен

преди 1 година

100% прокуратурата няма да внесе обвинителен акт за подобни глупости.

10

Анонимен

преди 1 година

5 години е добре, в САЩ се сещат след 20-30 години как някой богат и известен ги е травмирал за цял живот, като ги е погледнал неправилно и ги е докоснал по ръката - мъка голяма. Общо вземето днес всяка жена може да те обяви за сексуален насилник, пък ходи после обяснявай че нямаш сестра - болно общество, с лицемерни и извратени ценности.

9

господин петров

преди 1 година

Актрисата май ще трябва да използва целия си актьорски талант, за да бъде убедителна на разпит в полицията. Едно е да пускаш снимки в интернет, друго е пред полицаи и прокурори.

8

аман

преди 1 година

И тая си търси своите 5 мин. слава!

7

Аха

преди 1 година

Единствената ѝ синина е на ръката. Другото е грим и сенки. Нашите посредствени певици и актриси се опитват да прокарат Ми Туу и Истанбулската конвенция в България.

6

a

преди 1 година

Га яде кифтетата ни рива!