85

Анонимен

преди 1 година

Кога най-накрая държавата в лицето на бг народ ще спрат да финансират театрите,и те да станат частни и да се самоиздържат? Тази са я наели да участва в сериала ми ту,и и се плаща за това.

84

Самосезирала

преди 1 година

Направих свое малко разследване и със сигурност мога да опиша насилника: висок, рус и бездарен, с его до небесата. Дано прокуратурата докаже кой е да го осъди. Малко ще му е.

83

Анонимен

преди 1 година

До Анонименнещо бъркаш актрисите...

82

Анонимен

преди 1 година

Тя една бездарница и нейния син наркоман върнала се от америка ,обърка живота на един велик актьор не го остави ,докато го умори.

81

Анонимен

преди 1 година

Абе тая коя е,добре ли е ?! Не им ли омръзна да се правят на американци ,сетила се , че преди 20-30 години *** й са я били и може би иб***ли.

80

Анонимен

преди 1 година

":) че кой мъж в българия не пердаши жена си ? Тпва е съществена част от азиат-ския ни манталитет . Тая прокуратура ще трябва да се самосезира за 95% от българите ?!?" --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Не прави грешни обобщения по това какво е ставало в семейството на родителите ти и какви са твоите лични взаимоотношения в клиниката на Карлуково.

79

Цеко

преди 1 година

Що дрема до сега? Знаеш, че няма доказване, но се правиш на интересна.

78

Бай Иван

преди 1 година

Тея среди винаги са били източник на пияници, *** и от последните 30 години - наркомани, повечето се имат за голям елит, всъщност са парвенюта, ревящи за грантове и прокрадващи чужди идеологии ;) !!!

77

Д-р Тайс

преди 1 година

До АнонименПоредната комплексарка, която генерализира всички.

76

Анонимен

преди 1 година

:) че кой мъж в българия не пердаши жена си ? Тпва е съществена част от азиат-ския ни манталитет . Тая прокуратура ще трябва да се самосезира за 95% от българите ?!?

75

айде бе

преди 1 година

*** имитация на западните скандали на сексуална тема. Пет години???Мацката явно иска да я забележат и вероятно лъже или не помни кой кога я е чу"л

74

ъъъ

преди 1 година

Е, вече стана известно и името на "жертвата" според всички писали тук - актьора Емил Марков. Похвалете го сега и персонално!

73

Анонимен

преди 1 година

Преди 30 години ми откраднаха джобните пари и ми плеснаха 2 шамара. Настоявам МВР да открие виновните!

72

Анонимен

преди 1 година

След 5 години какво ще установят? Че е бездарна, неизвестна и търси бърза слава. Че и насилника не казва. Е, как става този номер. 5 години събира сили, иначе снимала синините. Нещо не е ок жената, дрога ли,не зн. Свидетели ако е имало и те мълчали. Снимки лесно св фашшифицират. Аз съм против насилието над жени, ако го има. Всеки може да говори каквото иска.

71

Карлуково

преди 1 година

Отивай при Бакалова в Холивуд. Ще играеш в Борат-4. Ще псуваш на български, ще си показваш голотиите по време на менструален цикъл. Ще правиш политически провокации и ще обвиняваш в изнасилване старец на 85 години лекуващ рак на простата. Ще си намериш чернокож приятел наркоман, който много ще те обича - остави ни нас българските мъже, ние за нищо не ставаме!

70

Грим около очите

преди 1 година

"Зартова обясни, че няма опасност да изтече давността за разследване, особено ако се установи, че става дума за тежка телесна повреда." ---------------------------------------------------- Прокуратурата показва учудваща некомпетентност по отношение на "ТЕЖКА ТЕЛЕСНА ПОВРЕДА". Какъв е този "силен авторитет", чието име тя крие. Тук не СТАВА ВЪПРОС ЗА ДОМАШНО НАСИЛИЕ както се опитват да ни внушат, а за работен конфликт. Еми, да е учила за програмист и да стои по цял ден зад компютъра.

69

Анонимен

преди 1 година

В нета излиза че починал актьор то Откраднат Живот е Йосиф Шамли...дали не е той?

68

Анонимен

преди 1 година

Като потърси човек в нета излиза, че звезда от Откраднат Живот и Под Прикритие - починал е Йосиф Шамли....дали е той?

67

Анонимен

преди 1 година

Да не е паднала на магистралата от тротинетката?

66

ФАКТ

преди 1 година

Малко ти е било, че си толко и актриса, колко я съм космонавт....