105

Анонимен

преди 1 година

Не виждате ли ,че това е грим ,а тя е една петоразрядна артиска ....

104

Лллл

преди 1 година

Тази и всеки ден да я млатиш , ще е малко

103

Много помним

преди 1 година

Тая неизвестница не се сети как са я изнасилили преди 45години?

102

Смях горчив

преди 1 година

Изчакала е да свършат снимките? Сега има свободин прозорец, преди коледа, време за оплакване? Дали побойника се е запасил със своя версия? Колко отвратително е всичко. Ако искаш да се оплачешр има институции, да си показваш снимката по медиите е малко като да става суматоха и манипулация...

101

Анонимен

преди 1 година

До АнонименКаква кариера е имала ,щом трябва да напомня за себе си .

100

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен къде виждаш пребита жена .....това е жена ,която напомня за себе си ,че съществува .няма лоша реклама ....

99

Анонимен

преди 1 година

Вероятно си има своите причини, ако е истина, но...Ако някой така пребие жена, трябва да се изобличи, защото друга ще пострада. Просто е. Нали !

98

Анонимен

преди 1 година

До АнонименМалко и е .....

97

Анонимен

преди 1 година

Не разбирате ли , че всичко се прави с цел да се унищожат отношенията между половете , да се превърне всичко в едно постоянно изнудване и напрежение между хората , защото общество с конфликти на битова основа много лесно се манипулира ! Това което не можа да свърши джендарстията , ще го довърши " насилието" ! Отваря се още една кутия на Пандора за всяване на раздори и разбиване на основните човешки отношения ! Колко може да се вярва на АКТРИСА , която реве и хленчи дори и по сценарий ?!

96

Хората, които

преди 1 година

Не са възпитани в лъжа, насилие и издевателства обикновено не знаят как да реагират когато се срещнат с тях.

95

SDI

преди 1 година

Преди да искаш някой да застане на твоя страна трябва сама да се опълчиш срещу неправдата. Също така, когато кажеш А трябва да кажеш и Я, т.е. когато разкажеш за насилието трябва да кажеш и името на насилника, иначе всичко губи смисъл. И това се прави веднага, а не след 5 или 10 години, защото по този начин се предполага, че имаш користни цели. Инай- вече - стига сте се оправдавали с България. Държавата е това, което сме ние, т.е. нейните граждани, а не мъгливо понятие, с което да се оправдаваме

94

Анонимен

преди 1 година

Тази девойка, или да казва, или да не беше го казвала. Така е - "ела ме Вълчо изяж". Нещо от сорта - аз съм нещо между девица и монахиня.

93

Да

преди 1 година

Според мен си прави много гнуса реклама. Имаше преди няколко години една друга такава актриса. Ръководителят на театъра не и давал роли, тя го обвини в сексуален тормоз и прокуратурата почна да разследва. Оказа се, че не и давал роли защото не била добра актриса. Има в нета информация за случая. Ако си прави реклама по такъв начин е много зле. Ще видим резултата.

92

Анонимен

преди 1 година

Аха - за отпреди пет години Дидка-звездЪтЪ, прокуратурата се задейства, обаче за Пенка от Долно нанагорнище дето мъжа й я пребива леглно и редовно и тя подава сигнали своевременно НЯМА - ни вест ни кост.

91

Анонимен

преди 1 година

Га Иеди Кифетета ни рева, А?

90

Анонимен

преди 1 година

Това върши работа. Вече знам, че има такава актриса.

89

петко

преди 1 година

До Адвокат ама брокерЩом една жена покаже признаците да шантажира, да заплашва, да ти къса нервите трябва незабавно да се разкарва без никакви обяснения.

88

Адвокат ама брокер

преди 1 година

Тия синки тежка телесна повреда ? Кога промениха закона ,че не разбрах.

87

АК-47

преди 1 година

Не оправдавам в никакъв случай насилието срещу жени, и не само, но ЗАЩО сега се сети??? Че и снимки... Създава се горчив привкус. И сега ще се почне, как някой пребил някоя преди 10, 20, 30 години. Не ме кефи подобно поведение.

86

Дедо Поп

преди 1 година

Какъв частен обвинител? Какъв граждански ищец? ТЯ Е ПРИКРИВАЛА НАСИЛНИКА СИ ПЕТ ГОДИНИ ... Сега се сетила милата че е била бита. И дори и сега, след толкова време ТЯ НЕ ЖЕЛАЕ НАСИЛНИКА ДА ПОЛУЧИ НАКАЗАНИЕТО СИ .... Прокуратурата САМА започва разследване и търси виновника... Оправданията "живеем в България" и "другите нищо не казаха, затова и аз си мълча " ..... са пълна глууупост. ВСИЧКИ живеем в България. ТОЗИ КОЛКО ЛИ ДРУГИ Е ШАМАРОСАЛ благодарение на това че Диана не го е осъдила преди 5г?