27

Анонимен

преди 1 година

Изобщо не им обръщайте внимание и ги пратете в европейските съдилища.

26

Анонимен

преди 1 година

Може.

25

Анонимен

преди 1 година

Те си смениха името на държавата, сега за имената на клубове ще правим проблеми.

24

Анонимен

преди 1 година

Русизмът тръбва да бъде изхвърлен от балканите. За да има мир и приятелство между България и Македония, русизмът трябва да понесе поражение в двете държави. Бъде ли изтласкан русизма, ще изчезне и създадения от тях македонизъм по естествен начин. Протест срещу русизма и Путин, който се опитва да промени българската история и се опитва да обвърже българската писменост с македонизма. Руското ВМРО и в двете дътжави да бъде забранено. Възраждане ДПС, БСП и ГЕРБ също.

23

До ВНУК

преди 1 година

В България Цар Борис III е спасил българските евреи, защото българският народ се е възпротивил на изпращането им и царят е имал силен довод пред Хитлер, а в Македония НИТО ЕДИН не се е надигнал в защита на евреите!!! Поне да бяха написали петиция до царя да може да се оправдае пред Хитлер, а не е имало нито един глас..., НО сега само претенции имат посръбчените кратуни!

22

Анонимен

преди 1 година

ми спасихме си евреите, защото цар Борис отказа да ги изпраща в Германия. В Македония немската военна окупационна власт се разпореждаше какво да се прави. Да не говорим, че когато спасихме нашите евреи цяла България беше залята с протести, което помогна на царя да легитимира отказа си. Да сте чули поне ЕДИН протест в Македония срещу изселването на евреите. Не сте чули, защото македонците дори не протестираха. Нито ЕДИН македонец не посмя да излезе в защита на евреите. Сега царя им бил виновен.

21

Василий ІІ-Император

преди 1 година

Известна е подарената от император Андроник II Палеолог-1282-1328 г. на предстоятеля на Охридската автокефална архиепископия плащаница, за употреба при благослужението в църквата Света София (Охрид). На императорския дар е извезан надписът: Пастирю на Българите, спомни си при жертвоприношенията за владетеля Андроник Палеолог . Историчарите да четат Византийските и турски архиви...

20

Цар Самуил

преди 1 година

След падането на България под византийска власт през 1018 г. с указите на император Василий II от 1019 г. Българската Патриаршия е понижена в ранг и обявена за Българска автокефална архиепископия със седалище в Охрид, последната българска столица и тогавашно седалище на българския патриарх. Българската народност на предстоятеля ѝ и правата ѝ са определени с две Грамоти на император Василий II за правата на Охридската архиепископия. В изворите от периода ХI-ХII в. се споменава като Българска архи

19

Анонимен

преди 1 година

Сюлейман паша няма нищо общо с цар Борис 3. Айде без манипулации.

18

Анонимен

преди 1 година

президента ше дава мандати сега ако завали сняг може и да няма мандати

17

Анонимен

преди 1 година

български клуб роналдо

16

Анонимен

преди 1 година

Северните мякедонци скоро ще ядат какалашката на ЕС...

15

Анонимен

преди 1 година

Има по стотина човека дежурни ТЪПАНДЖИИ от двете страни на границата, които захлебват от ОМРАЗА...е точно те искат да има нонстоп проблеми между двете държави!

14

Анонимен

преди 1 година

A ако Турция отвори културен клуб Сюлейман паша в Кърджали, вие, "патриоти" как бихте реагирали? Хипотетично питам.

13

Внук

преди 1 година

Провокация е да се слагат имената на противоречиви личности. Ние удобно проглушавате ушите на света с факта , че сме спасили евреите си.Браво.Но удобно пропускаме факта,че по времето на Втората световна война евреите от Македония са изпратени в лагерите на смъртта.Защо цар Борис III не се е застъпил за тях.?Вече са били негови поданици.Сега техните наследници като гледат името на царя сърцата им плачат.Някой има интерес да ни насъсква едни срещу други.

12

Един Българин

преди 1 година

До ВМРО НА ТРИ МОРЕТА Именно, но служебният гълъб каза е тук за малко и няма да прави нищо че да не ядоса някого....ей такива са всичките. Не са политици, а са ***!

11

Анонимен

преди 1 година

Борис 3 е "най-демократичния цар на Европа". Това го е казал навремето още Дънов. Още с влизането на бълг. войски там финансира изграждането на български училища и започва подготовка за строеж на жп линията София - Скопие. Погледнете филма как са посрещани българските войски там - с духова музика и цветя. Но на сърбоманите това не им харесва и го оплюха несправедливо.

10

Анонимен

преди 1 година

И защо трябва да измисляме ново име само защото на Мицковски така му харесва? Това е номер утре ще измисли нещо ново та клубовете да седят затворени. Чудя се защо се занимаваме с тях. След като след 1945та година избиха много българи, други загубих живота си в Голи оток там останаха предимно бо-клуците подчинени на Тито.

9

Някой

преди 1 година

има интерес, да ни надъхват един срещу друг с РСМ!

8

Taню

преди 1 година

До ined Нарочна провокация, откъдето и да го погледнеш. Като реципрочните клубове на макетата по джумаята - разни шовинистични нпо-та седят зад тях