25

Диана

преди 1 година

Този човек ни прави на маймуни - не е нужно да вземеш кода, за да го манипулираш! Достатъчно е да поставиш на определена позиция в програмата определени символи за да предопределиш резултата, което именно може да стане с флашки, откланяйки с нея нормалното изпълнение на програмата на машината към флашката...БСП явно разчитат не техническата некомпетентност на повечето българи за да ни хвърлят толкова нагло и безсрамно прах в очите...БСП и СИЕ ВЪН ОТ ПОЛИТИКАТА!

24

Анонимен

преди 1 година

Бедни ми беден Събрутев- много си смотан

23

Анонимен

преди 1 година

С Борисов си партнират сериозни хора. А вас не ви искат.

22

ЕДИН ОТ МАФИЯТА ПП

преди 1 година

ТЪРСЕТЕ ЖЕНА МУ.... БЪЛГАРСКИ ЕНЕРГИЕН ХОЛДИНГ..... ПАРИТЕ СА В ЕНЕРГЕТИКАТА..... МНООГО, МНООГО ПАРИ...... ВОЙНА СЕ ВОДИ ДНЕС ЗА ЕНЕРГИЯТА....

21

Анонимен

преди 1 година

Тези от Герб отдавна са на бунището на българската история. Както и бившият им председател на партията и охранител на генералния им от БКП-то Тодор Живков. След 30 г. демокрация, от хилядер, станах милионер.

20

Анонимен

преди 1 година

Не занм зщо, но този Сабрутев мо мяза на един македонски политик!

19

Анонимен

преди 1 година

хората са казали на хартия да се вижда черно на бяло другото си е измама и никъде в Европа го няма

18

Анонимен

преди 1 година

Има кодове за всяка машина на СИК,РИК и накрая ЦИК и срещу всеки код може да се наблюдава на екран как се трупат постъпващи гласове за всяка партия по номера и всичките тези гласове спрямо партии може да се отделят по команда да бъдат показани сумарно и детайлно колко са и откъде постъпили в даден момент,като възможно чрез някакъв код към брояч всяка партия да следи развитието и какво е движението на изборния резултат в брой единици за нея в нейния сектор за което се раздават тез кодове от ПП-то

17

Анонимен

преди 1 година

Няма партии и които искат да си партнират с ПП

16

анонимен

преди 1 година

И с вас няма кой да си партнира, защото най-вероятно скоро като ИТН ще гледате парламента от вън.

15

Анонимен

преди 1 година

тия пъ вечно некой манипулира нещо има манипулатори вечно са прецакани тия некой вечно ги прецаква

14

Анонимен

преди 1 година

Говори си Венко, не ни пречиш. Ако не склоните за правителство с ГЕРБ отиваме на избори. И на тях повече от 10 процента няма да вземете. Няма да можете да лъжете вече с машинките.

13

IT специалист

преди 1 година

Поредното БЛЯ-БЛЯ на ПП и компания...софтуера е най малката им грижа!!! Сменете си ЧИПА бреТУЛУПИ !!!

12

перко

преди 1 година

Сабрут е от родопският диалект и означава събрат /брат/. Така че Киро *** лъже този му събрат маже! И твърдението, че машините не могат да се свързват с интернет и други устройства също е лъжа.

11

Бай Ментор

преди 1 година

Лъже като Кирето!А фесовете?

10

Дедо Скорбут

преди 1 година

Не му обръщайте внимание на моят внук. Него не го слуша главата.

9

Анонимен

преди 1 година

На пролет всички кикита ще са в канала. Абсурд е толкова нередовни и зависими хора да управляват тази държава или поне да се опитват, като блокират всякакво развитие. Истеричните *** бивши емигранти и измаамници вече досадиха страшно. Несериозна работа, че и се опитват да пипат, но и това им е мъка.

8

Към автора

преди 1 година

Уважаеми, би ли казал ако твърдението ти е вярно, какво е имал предвид Киро, когато е направил офертата на БСП? Искал е размяна на нещо срещу нищо ли? Те да се оттеглят, а той да им даде среден пръст ли? Що за цинизъм и брутална циганщия! Това ли е истинското ви лице на ПП-тата? И кого лъжете?

7

Чоко

преди 1 година

Този нещо се е объркал. Струвами се, че никой не иска да работи с ПП освен аватарите им от ДБ. Безвремието в което разни случайници се добраха до кокъла свърши. Сега ще им се търси наказателна отговорност за схемите и далаверите. Момчета, бързо към Терминал 1 и който откъдето е.

6

тъй де....

преди 1 година

Нормално, герП са помия отвсЕкъде!