65

Някой

преди 1 година

Докато Кремъл не плати за всичките престъпления, които сътвори в Украйна, мир няма да има! Иначе Жужето пак ще се измъкне безнаказано, и ще удари някой друг съсед!

64

Татко Барба

преди 1 година

Руската армия е почти разгромена,с нисък боен дух, много дезертьори и жертви.Масово се предават. Смятам ,че докрая на годината ще капитулира.Из дневник на немски офицер Х. Хесен 22 ноември 1941 година

63

Анонимен

преди 1 година

Щом така открито започнаха да опяват, представете си какво е истинското положение

62

Анонимен

преди 1 година

Столтенберг: "Путин се проваля в тази брутална военна агресия. Ще плати още по-висока цена".

61

Анонимен

преди 1 година

До Калеко АлекоВоювала е срещу всички които са имали богатства, и са ги окрали до шушка след това. Сега мисли и разсъждавай какви са САЩ

60

Гошо храста

преди 1 година

Бахмут е обкръжен и е въпрос на време да падне откъде се открива възможност за пробиване на най- голямата отбранителна линия на Украйна.Това стане ли , няма кой да спре руските войски до Киев,след него вече ще има полски и с Украйна е свършено.

59

Анонимен

преди 1 година

Политологът Олга Курносова: До края на годината Путин вече може да не е президент на Русия. Още в началото на октомври руският публицист и политолог Андрей Пионтковски заяви, че самият Владимир Путин се е поставил в много заплашителна позиция, като е обявил частична мобилизация в страната.

58

Анонимен

преди 1 година

Руските войски деградират, сочи анализ на ISW. Руснаците твърдят, че са обкръжили Бахмут, а са превзели едно село. Украйна минава в контранастъпление и до дни, дори до часове ще влезе в Москва.

57

Анонимен

преди 1 година

Стефан Попов, Свободна Европа: "Войната в Украйна показа, че Русия е загубила статута си на велика сила. Но какво следва от това? Най-вероятният сценарий е войната да ускори колапса на самата Руска федерация".

56

Анонимен

преди 1 година

Швеция: Само военна загуба на Русия ще реши този конфликт. Ние сме много миролюбива страна, но веднага разпознаваме войните, които трябва да спечелим, обяви външният министър Тобиас Билстрьом

55

Анонимен

преди 1 година

Германският президент: "Исканията за прекратяване на огъня са несериозни" "Всички призиви за прекратяване на огъня са несериозни. Сключването на примирие в този момент би означавало да се признае една извършена несправедливост", каза германският президент Щайнмайер в ексклузивно интервю за Дойче Веле.

54

Калеко Алеко

преди 1 година

До Анонимен ... и какви държави руши САЩ, воювали са с/у разпространението на комунистическата чума, която беше превърнала част от света в Гето оградено с бодлива тел и управлявано от кървави еднолични режими, с/у терористи, джихадисти и аятоласи забулили и оковали в религиозни вериги цели народи, с/у мракобесието и деспотизма, с/у военнопрестъпници, мародери и убийци, посегнали на суверенни държави ... Щатите и страните от ЕС са най-предпочитаната дестинация за бягащи от злото хора от цял свят

53

Церковски

преди 1 година

Самоизбиването между Украйна и Русия е епохално благодарение на НАТО. Значи ще и пратят генератори за да може да изкарат зимата и да продължи войната....Само последният месец Донецка област са загинали няколко хиляди руснаци и украинци.Първите седмици от настъплението в Херсонска област загинаха поне три хиляди украинци. Явно това е целта.

52

Анонимен

преди 1 година

До Калеко АлекоЕвтаназия на Русия??? Ставаш смешен

51

До 63

преди 1 година

Виждам Корея са американците, и Корея с руснаците! Виждам и арабите с американците и арабите с руснаците! А източна Европа колко ще догонва е западна, благодарение на 45 години с руснаците?

50

Психиатър

преди 1 година

До Калеко Алеко 2х1 от сините преди хранене, 3х2 от жълтите и 20 минутни енергични разходки в градинката пред диспансера.. Док. Азарян

49

Анонимен

преди 1 година

До Калеко Алеко.....Най голямата империя на злото е сащ тя разруши десетки държави. Ако на дъното на ада има надпис то там ще пише Made in ASA. Сирия е все аще в реуини както и Ирак виж как изглежда Мариопул сега чисто нов. Империята на злото сащ само разрушава.

48

Петков

преди 1 година

Бензиностанция без ракети...

47

Калеко Алеко

преди 1 година

Ами какво друго може да прави Империята на Злото освен да се готви за нови атаки и престъпления към човечеството ... това е логото на тази терористична държава ... що се отнася до Европа и цивилизованият свят те трябва да си подготвят дълъг, неокастрен и зъл прът за злото куче, което е влязло в чуждия двор и тероризира стопаните, ще му е нужен и намордник и къса верижка, на която да бъде държано, а ако и това не помогне може да се стигне и до евтаназия ... !!!

46

Анонимен

преди 1 година

Келявите им ракети, защо не опазиха Изюм, Лиман и Херсон от украинската армия? Ха-ха-ха!