30

Анонимен

преди 1 година

Искам да ви кажа само едно: Минете през паркинга на Макси спа хотел във Велинград и разгледайте джиповете през уикенда - 30% са със стикер за инвалиди - това обяснява всичко

29

Анонимен

преди 1 година

До Трите българии са: До някъде си прав, но има и едни, които само изглеждат бедни. Трябва бедноста да се определя не от ежемесечния приход, а от стандарта на живот. Ако карам Ауди А8 има къща на 3 етажа и през месец е в чужбина трябва да плаща данък доход минимум 1500лв месечно. А то пълно с разни, дет са на помощи и в бюрото по труда или с телк и карат мазерати, живеят в прогимназия и всеки ден са по кръчми - тези и помощи взимат и минават за бедни

28

Фен на Вики Джъстис

преди 1 година

До Анонимен 40 Личи си, тези отгоре колко са умни. Направо са умрели ровейки из кофите нали?

27

Хаха

преди 1 година

"щом населението намалява , значи се обеднява," - демек в Индия е голям рахат. Там са явно милионери, а в Катар последните три години е мизерия и им намалява населението. Много е хубаво, когато човек говори без да се опира на данни.

26

Фен на Вики Джъстис

преди 1 година

До Анонимен Много точно казано, само да допълня няколко неща: Носителите на авторски права, световната банка, собствениците на фармацевтични компании. Могат да се посочат и други примери. Мога да кажа, че това са всички, за които работи обикновения човечец. Така е било и така ще бъде, ако няма някакво колосално събитие, което да промени всичко.

25

Анонимен

преди 1 година

Има много бедни. Просто такива като тоя предпочитат да не виждат бедните, за да не си развалят настроението.

24

Анонимен

преди 1 година

така или иначе, няма да остане вакуум. територията, която все още се нарича България, ще бъде бързо заселена от други. не разбраха нашите чобанероси политици, че държава без население е просто територия.

23

Трите българии са:

преди 1 година

България на олигархите, България на умно-красивите, и България на работещите бедни. Първите са няколко стотин, вторите са няколко хиляди, а милиони спадат в третата категория.

22

Анонимен

преди 1 година

доц. Стойчев икономист ли стана вече?

21

Анонимен

преди 1 година

щом населението намалява , значи се обеднява, това е в глобален мащаб, примката се затяга, богати няма, превъртат се едни пари и всеки се прави на успешен и щастлив, дори футболистите с големите заплати са супер зависими, и без лично време, истинските богатите са тези,които държат правата за добив на ресурси земни, всичко друго е алабала, маркетинг,опаковка

20

Анонимен

преди 1 година

2-та тунела на витиня се ремонтират 6 година това ако е нормално

19

Анонимен

преди 1 година

Който не краде така е. 2-*** работещи с честен труд хора едва преживяват. Ако направят 1 дете е борба за оцеляване, 2 вече нвпосилно.

18

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 27според мен, защото стана вече като при колите - най-големите печалби са от премиум/скъпите коли - продават се малко като количество но с голяма горница...

17

Анонимен

преди 1 година

Алоу ейкономистити, обяснете на нас простите, защо луканката като не се купува цената и гони 50лв. за килограм? Ха де! Пъдарна икономика.

16

до Разочарован

преди 1 година

Цените ще растат, докато има кой да купува. Идва Коледа, бедният народ пак ще се юрне да пълни количките в хипермаркета като невидял.

15

До 13

преди 1 година

Народа също така е казал "който не работи, не трябва да яде".

14

777

преди 1 година

Бедни друг път. Всички куверти за нова година изкупени от скъпо прескъпо.......това бедност ли е?

13

Анонимен

преди 1 година

Узаконено бедни работещи, освен това доста слаби познания по икономика и се поддават на паника и купуват доста надценени стоки от които очевидно има излишък което налива масло в огъня.

12

+-

преди 1 година

До АКО ЕДНА РОМКАДе да бяха само ромките,а то стана национален спорт да не сключват бракове повечето и като самотни майки да получават повече,примери бол.Всички мислят как само да "свлачат" от държавата ,но дърэавата си затваря очите и им се отпускат пари... никой не иска да работи .

11

Разочарован

преди 1 година

Докога цените ще растат дами и господа???Нали се вдигаха,защото газ,ток и петрол растат.Сега като започнаха да падат защо хранителните стоки и услугите продължават нагоре?Ние някакви опитни мишки ли сме или какво?