13

МИСЛЕЩА

преди 3 месеца

Тази "експертка" да каже защо цената на тока се покачи, след като минахме на свободния пазар /говоря за фирмите/, а тя прогнозираше обратното?!! Няма ли да понесе някаква отговорност, или пак трябва да и гледаме гадната мутра по ТВ-то?!!

12

КОНСТАНТИНОВ

преди 3 месеца

ПАРТИИНИТЕ ВОЖДОВЕ СЕ ПРАВЯТ НА НЕРАЗБРАЛИ ЧЕ НАРОДА НА БЪЛГАРИЯ ЕДВА ГИ ИЗТЪРПЯ 32Г. ДА РУШЪТ,КРАДЪТ И ПРОДАВАТ БЪЛГАРИЯ.НЕ СТЕ НИ НЕОБХОДИМИ ВСИЧКИ ВИЕ ПРОКЛЕТИ ПРЕСТЪПНИ ПАРТИИ.ИСКАМЕ СУРОВО НАКАЗАНИЕ ЗА ВАС И ПРАВИТЕЛСТВО ОТ БЕЗПАРТИИНИ БЪЛГАРИ ЧЕСТНИ ,ДОСТОИНИ И ЗНАЕЩИ.

11

9689

преди 3 месеца

Нушка-плямпалото,лъжец ненадминат.

10

Анонимен

преди 3 месеца

Обади ли се на кака Гинка?!

9

Тед Бънди

преди 3 месеца

Ква е тая леля?

8

Анонимен

преди 3 месеца

Доколкото се чува вече са се наговорили с Нинова, така че правителство може би ще има! 6-7 депутата от БСП уж против волята на Нинова, ще подкрепят кабинет на ГЕРБ, ДПС и Възход, Нинова ще ги обяви за предатели, но всъщност това ще става с нейно знание! Статуквото се завърна на куц Славуц и крива Крушовица

7

До 5

преди 3 месеца

То това са им "експертите", други нямат. Некадърни, но за сметка на това безрезервно предани на вожда Винету.

6

Анонимен

преди 3 месеца

БСП и ИТН върнаха ГЕРБ на власт. Тежко ни и горко оттук нататаък. Някои май много харесват бедността и мизерията.

5

Стабилност?!

преди 3 месеца

Не мерси! Достатъчно ни стабилизирахте през последните 33 години. Доста хора избягаха от вашия стабилитет, докато други умряха от стабилност. Някои се стабилизираха толкова много, че са абсолютни монополисти на "свободния пазар". Всеки път като чуя "стабилност" направо настръхвам! Удивен съм от презкуризма на тия дето създават тази стабилност.

4

 Електрохолд и Гинка

преди 3 месеца

Тая naча ще обясни ли как съученичката и купи бизнеса на ЧЕЗ тук и станаха Електрохолд? И как така Боко иска Енергохолд да се съобразяват с него докато дават заем за да се купи същият този бизнес (записа на който Боко говореше пиян) ? Ще каже ли защо реално Боко е собственик на Електрохолд??

3

Анонимен

преди 3 месеца

С кой ще предложи ?С булката от шуменските села където мъжа и излежава 11 г в испански затвор ?Или пък с къдравата Сю ?А може би с Тома латерната която не спира да говори фантастични нещица ?С кой душо?

2

Горянин

преди 3 месеца

БРАВО,ЕТО СЕГА ЩЕ СЕ ОБЕЗЛЮДИ ЦЯЛАТА ТЕРИТОРИЯ НА БГ.УСПЕХ.

1

Анонимен

преди 3 месеца

Мафията си търси смокинов лист,за да прикрие магнолия от Банкя.