33

Кирил

преди 1 година

Демократична България могат да бъдат партвяор на всеки, който им обещае повече постове и облаги.

32

Слави

преди 1 година

Коалиция с ДБ е малоумие

31

ББ

преди 1 година

аман от лицемерие,къде е мама меркел?...майката на пУтин...тя го създаде и финансираше през орбановци,борисовци...през диктатури обслужващи касапина от сибир,доган и борисов са съучастници в престъпленията на пУтин...обслужваха го всячески използвайки и убивайка Народите си,подчинявайки ги на ...пУтин,погледнете медийте им...по гьобелс!...вижте армийте им...доведени до...само им се яде,вижте здравеопазването им...грабежи,вижте образованието им...пУтин и обслужващите го са боГове,децата ви роби..

30

ББ

преди 1 година

хаха...къде е Пътната Карта за строежа на руски поток който осъществихте с доган и бойко...г-жо?Българите му го платихме а вие си взехте комисийонните,ама газа скъп...и ПП виновни,пропаганда е вашето лъжи и манипулации,престъпници сте и бъдете сигурни,че Справедивостта е нейжбежна!!!...гарантирано от САЩ!!!защо скрихте картата?какви ангажименти поехте към пУтин с доган-борисов г-жо???

29

Галин

преди 1 година

Коалиция с ДБ е като таралеж в гащите. На тях не може да се разчита за нищо.

28

Анонимен

преди 1 година

Тази къклица,вместо да е в сливенският "почивен" дом,тича по студията да се блещи като изоглавена.

27

Алекс

преди 1 година

Като сте готови,вземайте мандата.Не Президента да се чуди накъде да запали самолета,за да бави връчването на мандата.Готови ,ама не съвсем.

26

Иво

преди 1 година

Кабинет с ДБ?! Леле, каква глупост и излагация ще е това.

25

Анонимен

преди 1 година

Минзухарка Петкова кога ще каже , каква бе цената на газа от САЩ , докарана от Русия ? И къде загуби документите -карти , за да не ги покаже ?

24

Анонимен

преди 1 година

Тая е заприличала на булдог! По скоро - *** между прасие и булдог. Да обобщим - прасие с глава на булдог. Явно е потребила доста еФтини кифтета и пържоли от "стола" на НС. По лични наблюдения, прясната зелена салата, репичките и туршията на носят таква "шия". Възхитете се на управленците си - все повече от тях заприличват на някои от героите на Фермата на Оруел.

23

Митю

преди 1 година

Т. Петкова вместо да си поръси главата с пепел, дава анонси за готовност отново да демонстрира въпиющата си некомпетентност. Никога сме нямали толкова измислен министър на енергетиката! Ама НИКОГА !Сложили слушалките вкл. към сървърното в Банкя, магнитните наколенки и по цял ден крякат по всички медии тия Мис Ирки. Ужас !

22

Анонимен

преди 1 година

ПП се забатачи поради все по очевидното вляние на ограничениат, наложени им от спонсорството на Черепа, подхранващо съществуването им!

21

Анонимен

преди 1 година

минушке сладка, значи маджо се обади на бойко и се разбраха кой колко и как ?

20

Анонимен

преди 1 година

"Сериозно съм убеден,че светът се управлява от луди хора.Тези,които не са луди или се въздържат,или не могат да участват"-Толстой Л.Н.

19

Анонимен

преди 1 година

ГЕРБ обявяват ДаБ за естествен съдружник, понеже в ЕП са съпартийци от ЕНП. Ще бъдат поканени да участвеат в правителство, предложено от ГЕРБ. Подкрепям това, като нещо напълно естествено и вярвам, че мнозина споделят такова мнение. Упоритото говорене, чуващо се от фактори на ДаБ против, очаквам да се отрази на тази партия много негативно на следващите избори, които изглеждат неизбежни.

18

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 17Интересно,през 2015г вселенският е обвинил БПЦ във филателизъм и Бокича е отказал да го приеме.А сега е на крака при него ,да му цуне ръката?!!!Що за чиляк?!!!

17

анонимен

преди 1 година

Направете кабинет, повечето разумни хора желаят това, че ненормалността в България създадена от едни случайници ни идва в повече. Тези, които няма да ви подкрепят са врагове на народа , защото хората искат стабилност и няма да простят на саботьорите.

16

Теменужка,

преди 1 година

Вече два месеца ,откакто спечелихте изборите,защо инфлацията е "галопираща?

15

Анонимен

преди 1 година

Бойко е при Вартоломей,вселенски патриарх,грък ,приел турско гражданство,който след папите го е погалил по тиквата.....

14

Анонимен

преди 1 година

Такава наглост никъде я няма. Мафиотите от гроб ще крадат докато изчезне България.