6

Taню

преди 1 година

Завъртяна работа... Но, това му е хубавото на цар футбол. Инак, прехваленото жyже мое си събира бОтонките и да си прави плановете за една голема хасиенда край Росарио. Аржентина в момента е политически и всякак от нестабилна до жaлкa. Чакам след Франция1-Франция2 да видя, дали ще ги има същите погроми като из бенелюкса?!?

5

До SuCkMyD1Ck

преди 1 година

Така е. Меси не е футболист, а магьосник.

4

Месията

преди 1 година

750+ гола, 350+ асистенции, 38 отборни и 100+ индивидуални отличия, 7 златни топки, 6 златни обувки, най-много голове в рамките на един сезон(82), най-много голове в рамките на една година(91), 10 поредни сезона с 40+ гола, 90+ гола за националния отбор(три пъти повече от Марадона), голмайстор номер едно в историята на Барселона, Ла Лига и Аржентина, сред най-добрите в света вече повече от 15 години. Марадона на 35 беше в клиника за наркозависими... Не се изказвайте неподготвени, че се излагате.

3

v

преди 1 година

До 3Да ама Марадона е бил на най якия допинг в света тонове кокаин, Меси е по добър от него без стимуланти ,ако и той мине на кока ще е направо Бог на терена...

2

прехвален

преди 1 година

Този прехваления не ми го хвалете. Гледа тъпо по цял мач и си бърка в носа. По-старото поколение, които сме гледали дон Диего на световното през 1986 знаят каква личност беше Диего. Талантът му дори не го коментирам. Личност, лидер, боец. Все качества, които Месито няма. Сори ама затова Аржентина бедства. Няма лидер!

1

Анонимен

преди 1 година

Аз ще си го прехвърля от единия крачол в другия....